De alleskunner: Volkswagen Sharan

De Volkswagen Sharan: ook wel de grote alleskunner genoemd door Volkswagen zelf. De Sharan staat bekend als een ruime all-rounder met een elegant design, perfect voor jonge gezinnen met kinderen. Doordat het interieur is aangepast voor alledaags gebruik en comfort maakt de auto tot een onmisbaar model in zijn klasse. De auto is in samenwerking met Ford ontwikkeld en heeft een prachtige MPV met een capaciteit van zeven inzittenden als eindresultaat gekregen. De fijne rijeigenschappen en ruime interieur hebben ervoor gezorgd dat het model Sharan zijn plekje in de markt heeft verdiend en bekendheid heeft verkregen. Het sterke imago van Volkswagen wordt opnieuw benadrukt door de kwaliteit van de Sharan. Het weggedrag van de Sharan is zoals een echte Volkswagen beaamt; vertrouwd, neutraal en veilig. Wil jij liever een sportievere auto? De Sharan is ook verkrijgbaar met Dynamic Drive Control. Bekijk het gehele aanbod van Volkswagen Sharan occasions bij Vallei Auto Groep en lees verder.

Volkswagen Sharan

De Volkswagen Sharan de perfecte gezinsauto

De grote alleskunner Volkswagen Sharan heeft zich met haar bekendheid om veiligheid, comfort en ruimte gericht op de jonge gezinnen.  De bouwwijze van de Sharan is gebaseerd op de Ford Galaxy en de Seat Alhambra. Het variabele interieurconcept van de Sharan is daarbij gezinsvriendelijk met haar zeven zitplaatsen, waarvan de achterste vijf naar keuze ander neergezet kunnen worden of zelf geheel worden verwijderd. Door deze stoelen te verwijderen ontstaat er maar liefst 2 meter laadoppervlak aan de lengte. De Sharan heeft daarnaast nog meer innovatieve interieur oplossingen, zo zijn door het omklappen van de rugleuningen de stoelen als tafels te gebruiken. De uitrusting van de Sharan vormt hiermee de perfecte gezinsauto voor een dagje weg.

De Volkswagen Sharan in allerlei varianten

De Volkswagen Sharan occasions is te koop in verschillende varianten zoals de Trendline, Comfortline, Sportline, Highline, Freestyle en Special waarbij alle varianten zijn voorzien van veiligheidsuitrustingen. Bent u op zoek naar een Volkswagen Sharan occasion, de veilige en ruime gezinsauto die alles kan? Bekijk de Volkswagen Sharan occasions bij de Vallei Auto Groep.

Een greep uit ons aanbod

Volkswagen Sharan

Volkswagen Sharan

7-Persoons 1.4 TSI 150PK Exclusive Series All-Inclusive
  • Navigatie
  • Parkeersensoren
  • 7-persoons
  • Front Assist
  • Cruise Control
  • Climatronic
Prijs € 31.444,-