Volkswagen Touareg: extreme offroad kwaliteit

De Volkswagen Touareg met extreme offroad kwaliteit en geavanceerde on road technologie nu verkrijgbaar bij Vallei Auto Groep. De Touareg heeft het comfort van hedendaagse technologie met de kracht van een SUV. Volkswagen introduceerde de Touareg in 2002 als vijfdeurs SUV uit het hogere segment en is daarmee een succes bij Volkswagen. De Touareg heeft zijn naam te danken aan de nomadenstam Toearegs dat een bevolkingsgroep uit het Noord-Afrika is. De Touareg is de prachtige uitkomst van een gezamenlijk project van Volkswagen en Porsche om mee te spelen in de opkomende markt voor SUV-wagens. De Touareg is ontwikkeld op basis van een Volkswagen 7L-platvorm, hetzelfde platvorm waar Porsche de Cayenne opbouwt. Bent u op zoek naar een Volkswagen Touareg occasion voor de ultieme off- en onroad ervaring? Lees verder voor meer informatie over de Volkswagen Touareg occasions bij Vallei Auto Groep.

De Volkswagen Touareg: de ultieme offroad experience

De Volkswagen Touareg is een auto die sinds de eerste productie erg populair is. De auto is zowel geschikt voor op de weg als voor op het terrein en is daarmee de ultieme auto voor een complete ervaring. De Touareg is verkrijgbaar is verschillende uitrustings- en motorvarianten zoals de V6, V8, V10, W12. De Touareg is ook verkrijgbaar als Touareg Kong, Expedition & Exclusive. Ben jij een echte sportieve autoliefhebber? Dan is de W12 het meest geschikt met een sportversie motor van de Volkswagen Phaeton. De auto is zowel als benzine- als dieselauto verkrijgbaar en alle modellen beschikken standaard over bestuurders- en passagiersairbags, assistent voor hellingen en afdalingen, ESP, ABS, ASR, elektrisch inklapbare buitenspiegels en andere details.

De luxe terreinwagen: Volkswagen Touareg

Hoewel de Touareg het moest opnemen tegen concurrenten met een sterk imago heeft de auto zichzelf bewezen op capaciteiten en kwaliteiten. De Touareg bevindt zich dan ook in het segment van de luxe terreinwagens samen met MBW, Lexus en Mercedes en doet zeker niet aan deze auto’s onder. Bent u op zoek naar de luxe terreinwagen Volkswagen Touareg occasion? Bekijk het gehele aanbod van Volkswagen Touareg occasions bij Vallei Auto Groep.

Een greep uit ons aanbod

Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg

R-Line 286pk
  • Comfort-pakket
  • Innovation-pakket
  • Memory-pakket
  • Parkeer pakket
Prijs € 98.950,-