Volkswagen up!

Ruim, veilig en trendy

De ruime, veilige en trendy Volkswagen up! is nu verkrijgbaar bij Vallei Auto Groep. De up! is een opvallende verschijning door zijn stoere en herkenbare ontwerp met prachtige stylingsmogelijkheden. De up! is populair in zijn miniklasse (A-segment) en werd in 2013 het meest verkochte model van Volkswagen in Nederland. Doordat elke centimeter van de up! wordt gebruikt maakt de auto zowel voor- als achterin zeer ruim en comfortabel. Bent u op zoek naar een zuinige auto met voldoende ruimte en comfort? Lees verder voor meer informatie over de Volkswagen up! occasions bij Vallei Auto Groep.

Volkswagen up! Zuinig voor het milieu en uw portemonnee

De meeste Volkswagens up! worden geleverd als tweedeurs, maar sinds 2012 is de auto ook als vierdeurs op de markt. De up! is daarnaast te verkrijgen met twee verschillende motoren: de zuinige benzinemotor met 60 of 75 pk. De up! is als één van de weinige Volkswagens niet leverbaar als diesel. Zuinige auto’s zijn de trend van nu en dit zorgt ervoor dat de categorie miniklassers steeds populairder wordt. Volkswagen speelt in op deze trend met de up! 60 pk BlueMotion Technology. Deze up! vormt een echte troef binnen Volkswagen, de auto rijdt namelijk met de laagst mogelijke co2 uitstoot van alle niet-elektrische auto’s.

De Volkswagen up! Ideaal voor in de stad of lange ritten

De Volkswagen up! is de ideale compacte stadsauto die ook geschikt is voor langere ritten. De auto speelt in op de wensen van de consument: meer ruimte en nog zuiniger. Dit heeft ervoor gezorgd dat de up! beter verkoopt dan de populaire Golf en Polo. De vormgeving van de auto heeft ervoor gezorgd dat de auto voor iedereen aantrekkelijk is. Bent u op zoek naar een ruime, maar zuinige Volkswagen up! occasion? Bekijk het gehele aanbod van de Volkswagen up! occasions bij Vallei Auto Groep.

Een greep uit ons aanbod

Volkswagen up!

Volkswagen up!

1.0 TSI 90PK BMT Cross Up!
  • Navigatie App Connect
  • DAB
  • Cruise Control
  • Regen/lichtsensor
  • Climatronic
  • Stoelverwarming
Prijs € 14.950,-