Vallei Auto Groep Volkswagen Ede

Wij zijn de officiële Volkswagen dealer in Ede. U kunt terecht bij onze showroom voor diverse occasion modellen. Tevens bent u welkom voor Onderhoud en Reparatie voor uw Volkswagen.

Contactgegevens

Galvanistraat 101
6716 AE Ede
Nederland

Openingstijden

Verkoop

maandag 8:30u tot 20:00u
dinsdag t/m vrijdag 8:30u tot 18:00u
zaterdag 8:30u tot 17:00u

Express Service

maandag t/m vrijdag 07:45u tot 18:00u
zaterdag 07:45u tot 13:00u

Werkplaats 

maandag 7:45u tot 20:00u
dinsdag t/m vrijdag 7:45u tot 18:00u
zaterdag 7:45u tot 13:00u

Magazijn

Wegens het samenvoegen van onze magazijnen in Ede en Veenendaal gaat het magazijn in Ede vanaf 1 januari 2018 dicht. Voor vragen en bestellen van onderdelen kunt u terecht bij ons magazijn in Veenendaal. Bestellingen uit de webshop kunt u wel in Ede afhalen.

Vallei Auto Groep

scoort gemiddeld een
9.0
Op basis van 303 beoordelingen

Heeft u een vraag?

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Volkswagen dealer Ede

Op zoek naar een Volkswagen dealer in Ede, waarbij u zeer voordelig een auto aanschaft? Bij Vallei Auto Groep, bent u aan het juiste adres, ook voor service en werkzaamheden na de aankoop van uw nieuwe auto. Denk hierbij aan leasen, onderhoud, financiering, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Vallei Auto Groep is niet alleen uw Volkswagen dealer in personenauto’s, maar ook in VW-bedrijfswagens. Heeft u vragen? Of wilt u geadviseerd worden door een van onze verkoopadviseurs? Bij Vallei Auto Groep vindt u zowel kennis als ervaring in zeer ruime mate. Wij zijn u graag van dienst!

Waarom kiezen voor de Volkswagen dealer in Ede?

Als officiële Volkswagen dealer zijn wij ontzettend trots om dit merk bij onze vestigingen aan te bieden. Volkswagen is namelijk één van de grootste automerken van de wereld. Als onderdeel van Volkswagen Group, staat het merk jarenlang voor innovatieve, duurzame en kwalitatieve auto’s. Volgens het automerk kan autorijden namelijk altijd beter. Zuiniger, veiliger, slimmer én makkelijker. Al deze innovaties vindt u terug in de verschillende VW-modellen en de onderdelen daarvan. Denk aan slimme entertainmentsystemen of technische veiligheidssystemen. Bent u benieuwd naar deze technologieën? Kom eens langs bij uw dealer in Volkswagen auto’s!

Kwaliteit en duurzaamheid bij uw dealer in Volkswagen auto’s

Verschillende VW-modellen zijn dankzij de goede kwaliteit, uitgeroepen als Auto van het Jaar. Neem bijvoorbeeld de Passat, die in 2015 werd uitgeroepen tot Auto van het Jaar. De kwaliteit van VW uit zich in maximaal rijcomfort, uitstekende motoren en een slim design. Iets wat ook niet ontbreekt bij de autofabrikant is maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit begint al bij de ontwikkeling van nieuwe auto’s. Neem bijvoorbeeld de BlueMotion Technologies en gebruik van aardgas en elektrisch rijden. Met Volkswagen bent u verzekerd van alles

Volkswagen dealer in Ede

Binnenkort een nieuwe auto kopen? Kom langs bij uw dealer in Volkswagen auto’s! Ook kunt u een kijkje nemen bij onze Volkswagen voorraad. Vragen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel direct naar 0318 – 696 000