Exclusieve ID.3 bezichtiging op 8 juli in Leusden

Update 1 juli 2020: Wegens grote interesse is het maximaal aantal reserveringen bereikt. Als u onderstaand uw gegevens achterlaat wordt u op ee nreservelijst geplaatst. Wij nemen contact met u op als er een plek vrij komt. Bij voorbaat dank. 

Vallei Auto Groep nodigt u uit voor een exclusief preview event van de nieuwe Volkswagen ID.3 bij PON in Leusden. Het betreft een statische bezichtiging van een ID.3 1st Max uitvoering in de kleur Mangan Grey. Proefritten zijn helaas niet mogelijk. U krijgt de kans om het interieur en exterieur te bezichtigen en natuurlijk al uw vragen te stellen aan onze verkoopadviseur Bart Bargeman.

Het preview event zal plaatsvinden op woensdag 8 juli van 9:00 tot 13:00. Dit is uw kans om de ID.3 1st nog een keer goed te bekijken voordat u de auto eind juli kunt bestellen. Heeft u interesse? Meldt u dan via onderstaande link aan. Voor een optimale, exclusieve ervaring en de coronamaatregelen in acht nemend, werken we met tijdblokken van een half uur en een maximaal aantal klanten. 

Locatie: Pon's Automobielhandel B.V. Zuiderinslag 2, 3833 BP in Leusden.