De Load up!

Vanaf € 10.782 rijd je de Volkswagen Load up!

Snel even inladen en alle leveringen in één ritje bezorgen? Dat doe je met de load up!. De laadruimte is uitgerust met een sterke laadvloer, een vloermat, sjor-ogen en een scheidingsrek. Het load up! pakket is beschikbaar op alle vijf-deurs varianten van de nieuwe up!. De mogelijkheden zijn ongekend.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.
VW Load up!

Ruim concept.

Zeer ruim.

De kleine load up! is een grote dienstverlener. Zonder achterbank biedt deze stadsvervoerder 990 liter laadruimte en heeft 438 kg laadvermogen.

vinkjeWendbaar. Kleine 9,8 m draaicirkel.

vinkjeSterk. 438 kg laadvermogen. Bij een gewicht van 927 kg.

vinkjeRuim. 990 liter laadvolume.

Interieur.

Lekker in te laden.

De laadruimte is uitgerust met een sterke laadvloer, een vloermat, sjor-ogen en een scheidingsrek. Het load up! pakket is beschikbaar op alle vijf-deurs varianten van de nieuwe up!. De mogelijkheden zijn ongekend.

VW Load up!
VW Load up!

De e-load up!

Zero emissie. Zonder CO2 uitstoot.

Overstappen op elektrisch rijden? Stap maar in! De nieuwe e-load up! maakt het mogelijk. De krachtige elektrische motor levert puur rijplezier – volledig elektrisch en emissievrij. En dat met een bereik van maximaal 160 kilometer. Ontdek de nieuwe e-load up! voor duurzaam rijplezier in de stad – én daarbuiten. Daarnaast is de nieuwe e-load up! fiscaal ook zeer aantrekkelijk. Je hebt recht op 36% milieu-investeringsaftrek (MIA). Dit voordeel kan oplopen tot ruim € 3.600 netto. Op basis van 52% belastingtarief en 14% MKB winstvrijstelling.
Ontvang nu € 350 korting op een laadpunt.
Laadbundel per maand vanaf € 35.

De eco-load up!

Opvallend ruim. Opvallend zuinig.

De eco-load up! ontlast je portemonnee met slechts 82 gr. CO2 uitstoot per km. Met aardgas bespaar je flink op je brandstofkosten. En… met de eco-load up! kom je verder. Het bereik van de aardgasuitvoering is 380 km en samen met de benzinemotor zelfs 600 km. De uitvoeringen van de load up! met aardgas of benzine zijn eenvoudig door de dealer om te bouwen tot een up! met achterbank. Dit is gunstig voor de restwaarde.

VW Load up!

Jouw ideale load up!

1. Load up!

 • Geen achterbank en rugleuning
 • Sterke laadvloer
 • Scheidingsrek
 • geleverd op geel kenteken en BPM plichtig
VW Load up!

Vanaf € 10.782

2. Eco load up!

 • Geen achterbank en rugleuning
 • Sterke laadvloer
 • Scheidingsrek
 • Belettering ‘eco load up!’ op het kofferdeksel

Vanaf € 13.297

3. E-load up!

 • Volledig elektrisch
 • Geen achterbank en rugleuning
 • Scheidingsrek
 • Belettering ‘ e-load up!’ op het kofferdeksel

Vanaf € 22.667

Vallei Auto Groep

De officiële Volkswagen autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel.

Bij Vallei Auto Groep vindt u kennis en ervaring in ruime mate. Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer in de Vallei-regio. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan Volkswagen modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.

Ik heb interesse in de Load up!