Volkswagen Golf Variant: zuinig, stijlvol en veilig.

Vanaf € 26.620 of € 375,-* p/m rijd je de Volkswagen Golf Variant.

In alles een echte Golf. Innovatief. Sportief. Met extra ruimte.

De Golf Variant zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven vergemakkelijken. Daarbij is er alle ruimte voor infotainment-, veiligheids- en connectiviteitssystemen. En natuurlijk een stevige portie extra bagageruimte.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Klaar voor de toekomst.

De nieuwe Golf Variant staat in de startblokken. Sportiever, dynamischer en markanter dan ooit. De modernste infotainment-systemen en rijassistenten zorgen ervoor dat u op alles voorbereid bent, nu en in de toekomst.

Het vooraanzicht van de nieuwe Volkswagen Golf Variant onderscheidt zich met nieuwe halogeen koplampen, inclusief led-dagrijverlichting. De optionele led-koplampen hebben een nog grotere lichtopbrengst en langere levensduur. De nieuwe voorbumper en grille maken het uiterlijk van de nieuwe Golf Variant helemaal af.

Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

Exterieur.

Zo goed kan het voelen om iets achter te laten. Met zijn opvallende verschijning rijdt de nieuwe Golf vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet. Dankzij zijn karakteristieke C-stijl, de royale wielbasis en de korte overhangen blijft hij toch volop een Golf. Ook als variant.

De nieuwe Golf en Golf Variant zijn moderner dan ooit, ook dankzij een nog ruimere keuze uit lichtmetalen velgen en kleuren.

Infotaintment.

De infotainment-systemen in de nieuwe Golf Variant komen tegemoet aan de hoogste eisen. Onder meer met standaard touchschreen, telefooninterface en optionele Gesture Control.

Internet in de auto wordt door Volkswagen Car-Net genoemd. Via Car-Net heeft u toegang tot praktische services en handige apps die uw dagelijkse autoritten makkelijker én spannender maken.

Volkswagen Golf Variant

Uitvoeringen Volkswagen Golf Variant.

Trendline

De rijk uitgeruste standaard.

Vanaf  26.220 private lease  375 *p/m

Volkswagen Golf Variant

Comfortline

Comfortabel genieten van elke rit.

Vanaf  28.684 private lease  395 *p/m

Volkswagen Golf Variant

Highline

De meest complete Golf Variant.

Vanaf  30.361 private lease  415 *p/m

Volkswagen Golf Variant

Alltrack

De meest avontuurlijke Golf. Standaard vierwielaandrijving.

Volkswagen Golf Variant

GTD

De sportiefste diesel.

Volkswagen Golf Variant

R

De krachtigste Golf Variant.

Vanaf  60.320

Volkswagen Golf Variant

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

Private lease

Ik heb interesse in de Volkswagen Golf Variant.

Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.