De Volkswagen Passat Variant: ruimte voor succes

Verkrijgbaar vanaf € 39.780.

De nieuwe Passat Variant maakt het direct duidelijk: binnen de even krachtige als elegante contouren van zijn design gaan de meest geavanceerde technologieën schuil. De stijl wordt onder meer bepaald door een dynamische zijlijn, korte overhanging en lange wielbasis. Niet minder dan 12 veiligheidssystemen en assistenten zorgen voor maximale veiligheid. En zuinig rijdt hij ook. Daarbij heeft de nieuwe Passat Variant GTE 22% bijtelling. Geen wonder dat de Passat Variant is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2015 én Leaseauto van het jaar.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Een greep uit ons aanbod

Geen voertuigen gevonden

Ongekend veel ruimte in de Volkswagen Passat Variant.

De Passat Variant is al jaren hét toonbeeld van ruimte. Zo ook nu. Voor een groot gezin of een flinke sportuitrusting is de nieuwe Passat Variant met zijn ongekende opbergruimte een logische keuze. Dankzij een uitgekiend ruimteconcept is de bagageruimte van de Variant gemakkelijk te vergroten tot wel 1.780 liter.

De Volkswagen Passat Variant: op en top comfort.

In het interieur van de Passat Variant draait alles om luxe, comfort en ruimte. Ergonomische stoelen, luxe bekleding en stoelverwarming, om maar eens wat te noemen. Bovendien kunt u alle functies op het dashboard heel eenvoudig bedienen, terwijl u uw aandacht gewoon bij het verkeer houdt. Daarnaast maken innovatieve technieken en verregaande connectiviteit de nieuwe Passat Variant comfortabeler en veiliger dan ooit.

De Volkswagen Passat Variant waakt over u.

Ook qua veiligheid scoort de Passat Variant hoog. Zo bewaakt Side Assist uw dode hoek en houdt u zonodig op de juiste koers. Emergency Assist (check of u in slaap valt of onwel wordt) en Front Assist (bewaking van de afstand tot uw voorligger) grijpen eveneens actief in als het moet. Voetgangersherkenning voorkomt aanrijdingen met personen.

De Volkswagen Passat Variant: wát een power.

Bij de nieuwe Passat Variant kiest u uit een breed scala aan efficiënte, milieubewuste TSI-benzine-, TDI-diesel en GTE plug-in hybridemotoren. Zoals de 1.4 TSI benzinemotor met een zestraps DSG-transmissie, die samen met elektromotor komt tot een vermogen van wel 160 kW (218 pk). De motoren van de nieuwe Passat Variant zijn door innovatieve technologie tot wel 20% zuiniger.

Volkswagen Passat Variant
Bekijk de Passat Variant