De Volkswagen Passat Variant: ruimte voor succes

Verkrijgbaar vanaf € 40.015.

De Passat Variant maakt het direct duidelijk: binnen de even krachtige als elegante contouren van zijn design gaan de meest geavanceerde technologieën schuil. De stijl wordt onder meer bepaald door een dynamische zijlijn, korte overhanging en lange wielbasis. Niet minder dan 12 veiligheidssystemen en assistenten zorgen voor maximale veiligheid. En zuinig rijdt hij ook. Daarbij heeft de Passat Variant GTE 22% bijtelling.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Ongekend veel ruimte in de Volkswagen Passat Variant.

De Passat Variant is al jaren hét toonbeeld van ruimte. Zo ook nu. Voor een groot gezin of een flinke sportuitrusting is de nieuwe Passat Variant met zijn ongekende opbergruimte een logische keuze. Dankzij een uitgekiend ruimteconcept is de bagageruimte van de Variant gemakkelijk te vergroten tot wel 1.780 liter.

De Volkswagen Passat Variant: op en top comfort.

In het interieur van de Passat Variant draait alles om luxe, comfort en ruimte. Ergonomische stoelen, luxe bekleding en stoelverwarming, om maar eens wat te noemen. Bovendien kunt u alle functies op het dashboard heel eenvoudig bedienen, terwijl u uw aandacht gewoon bij het verkeer houdt. Daarnaast maken innovatieve technieken en verregaande connectiviteit de Passat Variant comfortabeler en veiliger dan ooit.

De Volkswagen Passat Variant waakt over u.

Ook qua veiligheid scoort de Passat Variant hoog. Zo bewaakt Side Assist uw dode hoek en houdt u zonodig op de juiste koers. Emergency Assist (check of u in slaap valt of onwel wordt) en Front Assist (bewaking van de afstand tot uw voorligger) grijpen eveneens actief in als het moet. Voetgangersherkenning voorkomt aanrijdingen met personen.

De Volkswagen Passat Variant: wát een power.

Bij de Passat Variant kiest u uit een breed scala aan efficiënte, milieubewuste TSI-benzine-, TDI-diesel en GTE plug-in hybridemotoren. Zoals de 1.4 TSI benzinemotor met een zestraps DSG-transmissie, die samen met elektromotor komt tot een vermogen van wel 160 kW (218 pk). De motoren van de Passat Variant zijn door innovatieve technologie tot wel 20% zuiniger.

Volkswagen Passat Variant
Bekijk de Passat Variant
Volkswagen Passat Variant, Passat Variant, Volkswagen, Vallei Auto Groep

Volkswagen Passat Variant

Uitvoeringen Volkswagen Passat Variant

Comfortline.

Rijcomfort op topniveau.

Volkswagen Passat Variant

Vanaf € 40.015

Highline.

Alles op het hoogste niveau.

Volkswagen Passat Variant

Vanaf € 42.240

Comfortline business.

Gericht op jouw gemak.

Volkswagen Passat Variant

Vanaf € 41.440

Highline Business R.

De sportieve zakenauto.

Volkswagen Passat Variant

Vanaf € 44.860

Koop de Volkswagen Passat Variant bij Vallei Auto Groep

De officiële Volkswagen autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel.

Bij Vallei Auto Groep vindt u kennis en ervaring in ruime mate. Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen dealer in de Vallei-regio*. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan Volkswagen modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.

Ik heb interesse in de Volkswagen Passat Variant