De Volkswagen Touran: dé complete gezinsauto.

Verkrijgbaar vanaf € 34.095 of € 530,- p.m.*

De veelzijdige Volkswagen Touran is een echte familie-auto. Hij is ruim, comfortabel en heerlijk licht. Zeker als u hem laat uitrusten met een panorama-kantel-/schuifdak. Ook de riante beenruimte voor én achter geven een ultiem gevoel van vrijheid. Zijn vele multimediafuncties maken elke rit extra veilig en aangenaam. U kunt de Touran rijden op benzine of diesel (van 1.2 TSI tot 2.0 TDI). Het aanbod is zó ruim, dat de nieuwe Volkswagen Touran beslist aan al uw verwachtingen zal voldoen.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Een greep uit ons aanbod

Volkswagen Touran

Volkswagen Touran

7-Persoons 1.4 TSI 150PK Highline All-Inclusive
 • Navigatie
 • Stoelverwarming
 • LED
 • Parkeersensoren met achteruitrijcamera
 • 7-persoons
 • Adaptive Cruise Control
Prijs € 27.944,-
Volkswagen Touran

Volkswagen Touran

1.8 TSI 180PK DSG Highline All-Inclusive
 • Navigatie
 • LED
 • Parkeersensoren met achteruitrijcamera
 • Adaptive Cruise Control
 • Climatronic
 • Stoelverwarming
Prijs € 32.797,-

Ruimte staat centraal bij de Volkswagen Touran.

De Volkswagen Touran biedt volop ruimte aan passagiers en bagage. En hij is daarbij nog veelzijdig ook, van binnen én van buiten. Hij heeft standaard al twee zitrijen, maar u kunt er optioneel ook drie van maken. Waarmee u dus een riante zevenzitter heeft. Moet u veel lading vervoeren? Dan klapt u de zitrijen in enkele seconden weg om de grootste laadruimte in het segment te creëren.

Comfort en innovatie bij de Volkswagen Touran.

De nieuwe Touran staat voor comfort en innovatieve oplossingen. Dankzij de compacte afmetingen die nodig zijn in de stad en een comfortabel interieurconcept geniet u tijdens korte én lange ritten. Daarbij maken de uitstekende infotainmentfuncties van uw Volkswagen Touran zoals Volkswagen Media Control, Car-Net App-Connect en Wi-Fi het leven eenvoudiger dan ooit. Ook de Pure Air Climatronic is fijn: niet alleen kan iedereen tegelijkertijd zijn eigen temperatuur instellen, maar het systeem heeft ook een pollen- en sporenfilter voor mensen met allergieën.

Zeg veiligheid, dan zeg je Volkswagen Touran.

Als u veel met uw gezin reist, denkt u maar aan één ding: veiligheid! En die biedt de Volkswagen Touran in alle opzichten. Bijvoorbeeld door gordelherkenning met waarschuwingssignalen voor álle zitrijen. Of door Traffic Jam assist, die u in de file automatisch op veilige afstand houdt van andere weggebruikers. En wat dacht u van Side Assist + Rear Traffic Alert, die u helpen bij het uitparkeren of u waarschuwen als u beter in uw rijbaan kunt blijven.

Volkswagen Touran
Bekijk de Touran
Volkswagen Touran, Touran, Volkswagen, Vallei Auto Groep

Volkswagen Touran

Uitvoeringen Volkswagen Touran

Comfortline.

Van alle gemakken voorzien.

Volkswagen Touran

Vanaf  34.095

Private lease  530 *p/m

Highline.

Aantrekkelijke MPV van het hoogste niveau.

Volkswagen Touran