Over Volkswagen

Actuele klantinformatie over dieselmotoren:

Laatste nieuws, Over Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens

Volkswagen is één van de grootste automerken in de wereld en Vallei Auto Groep is trots dit populaire merk bij onze vier vestigingen te voeren. Volkswagen is onderdeel van de Volkswagen Group (Volkswagen AG) de grootste autofabrikant in Europa en in omvang de tweede ter wereld. Volkswagen staat al jaren voor kwalitatieve, duurzame en innovatieve auto’s. Kortom, Volkswagen is niet voor niets het grootste automerk van Nederland.

Kwaliteit, Over Volkswagen

Kwaliteit

Volkswagen levert kwaliteit dat zich uit in hoogwaardige afwerking, plezierig rijcomfort en uitstekende motoren. Diverse Volkswagens zijn vanwege hun goede kwaliteit geprezen als Auto van het jaar. De Volkswagen Passat is Auto van het jaar 2015 is geworden.

Duurzaam, Over Volkswagen

Duurzaam

Volkswagen neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als autofabrikant serieus en dat komt op vele manieren tot uiting. Bij het productieproces, bij de ontwikkeling van nieuwe modellen en de manier waarop de klant wordt begeleid in het schoner en zuiniger rijden. Denk aan BlueMotion Technologies en alternatieve brandstoffen zoals aardgas en elektrisch rijden. Duurzaamheid is vanzelfsprekend voor Volkswagen.

Innovatie, Over Volkswagen

Innovatie

Autorijden kan altijd makkelijker, slimmer, veiliger en zuiniger. Daarom hecht Volkswagen veel waarde aan innovatie. Volkswagen wil innovaties graag bereikbaar maken. Innovatie voor iedereen; dat is waar het om gaat. U vindt deze innovaties terug in veel van onze modellen zoals diverse technische veiligheidssystemen en intelligente entertainmentsystemen.

Nieuwsbrief

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met de Vallei Auto Groep nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Bedrijfsinformatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail.