Volkswagen Polo private lease

Volkswagen Polo private lease, dat lijkt van tevoren een briljante keuze. En dat is het ook! De 5-deurs Polo bieden wij u in maar liefst 14 uitvoeringen aan, waarbij u zelf kunt kiezen wat uw geprefereerde brandstof is. De Volkswagen Polo private lease van Vallei Auto Groep is namelijk verkrijgbaar met benzine-, diesel- of aardgasmotor. Elk van de 14 uitvoeringen van de Polo komt ook nog eens met talrijke opties. Deze gaan van de lak kleur, naar verschillende upgrade pakketten (bijvoorbeeld voor de lichten of een panorama dak), tot het type velgen. Wij bieden u zelfs allerlei infotainment opties. Heeft u een aansluiting nodig voor uw iPad of een ander tablet? Dan is dit geen probleem bij Vallei Auto Groep.

Volkswagen Polo private lease. Een keuze voor gemak

Volkswagen Polo private lease via Vallei Autolease betekent dat u aan ons een maandelijks bedrag betaalt en dat u de brandstof betaalt, de rest regelen wij. Dus u hoeft zich niet meer bezig te houden met de juiste verzekering kiezen, kosten bij schade of bandenwisselingen. De Volkswagen Polo private lease is bij Vallei Autolease namelijk altijd allrisk verzekerd en alle bijkomende kosten zijn bij ons gedekt. Zelfs de breng- en ophaalservice zit hier bij inbegrepen.

Volkswagen Polo private lease. U hoeft slechts het stappenplan te volgen

Via de 4 stappen in ons stappenplan rijdt u al heel snel uw Volkswagen Polo naar keuze. Als eerste selecteert u de Volkswagen Polo voor private lease. Vervolgens past u het leasecontract (dat wij vooraf hebben opgesteld) aan. Als laatste bepaalt u welke uitvoering en opties u wilt hebben. Na bevestiging krijgt u een offerte van ons thuisgestuurd. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0318 – 509 996. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen op de website. Ga nu voor de Volkswagen Polo!

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

private lease keurmerk

Ik heb interesse in Volkswagen Polo private lease

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.