Volkswagen Tiguan private lease

Volkswagen Tiguan private lease met Vallei Auto Groep betekent dat u al vlug rijdt in deze compacte SUV via Vallei Autolease. De private lease Volkswagen Tiguan dankt zijn naam aan de kruising van de Duitse woorden voor tijger (tiger) en leguaan (leguan). De auto is dus ook een mix tussen een pittige stadsauto en een SUV. Gebouwd op het platform van de Golf is de Volkswagen Tiguan private lease auto er een die alle kanten op kan. Op verharde en onverharde wegen, in de stad, volgepakt voor vakantie, of met kinderwagens, de Tiguan kan het allemaal. De auto rijdt daarbij ook nog eens zeer zuinig en voelt altijd comfortabel in uw handen.

Volkswagen Tiguan private lease. Al uw autozorgen zijn voorbij

Volkswagen Tiguan private lease bij Vallei Auto Groep betekent gaan voor garantie. De garantie dat u kunt rijden zonder u ergens druk over te maken. Uw private lease Volkswagen Tiguan wordt namelijk volledig door Vallei Autolease verzorgd. Wij leveren hem kosteloos af en met reparatie of schade halen wij de auto ook weer op. Uiteraard zitten deze kosten bij de maandelijkse betaling voor uw Volkswagen Tiguan private lease inbegrepen. Net als de kosten voor onderhoud, vervanging van banden, allriskverzekering, inzittendenverzekering, rente en afschrijving. In feite betekent dit dat u naast de maandelijkse kosten, alleen nog maar de brandstof hoeft te betalen.

Volkswagen Tiguan private lease, dit is hoe het werkt:

Wanneer u ons behulpzame stappenplan volgt dan is het regelen van de Volkswagen Tiguan private lease een simpele procedure. Uw selecteert de private lease Volkswagen Tiguan, past het leasecontract aan op uw voorkeuren en bepaalt dan welke uitvoering van de Tiguan u wenst te rijden. Als u tenslotte bevestigt, krijgt u van ons een offerte thuisgestuurd. Heeft u echter nog vragen over de procedure of andere vragen over private lease bij Vallei Auto Groep, dan kunt u deze altijd aan ons stellen. Dit kan via het telefoonnummer 0318 – 509 996 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag naar het rijden in de geweldige Volkswagen Tiguan!

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

private lease keurmerk

Ik heb interesse in de Volkswagen Tiguan private lease

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.