Volkswagen up! private lease

Volkswagen up! private lease – De up! is de stad-auto bij uitstek, maar wist u dat deze auto ook zeer comfortabel rijdt op de snelweg. Er is daarbij geen ruimere auto in zijn klasse te vinden. Wij bieden voor u zowel de 3-deurs als 5-deurs Volkswagen up! via private lease aan, waarbij de 5-deurs versie nog eens in 12 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Allebei de modellen zijn in een groot scala aan lak kleuren verkrijgbaar en dat zijn niet de enige opties die u aan kunt passen. Zo kunt u kiezen voor meerdere types bekleding (leer en stof), verschillende soorten velgen (staal; lichtmetaal etc.), automatisch- of handbediende airco en meer. Bij de 5-deurs up! kunt ook nog kiezen of u bijvoorbeeld op aardgas of volledig elektrisch wilt rijden in plaats van benzine. U bepaalt dus zelf welke up! u rijdt.

Volkswagen up! private lease. Wij regelen het voor u.

Gaat u voor een Volkswagen up! private lease bij Vallei Auto Groep? Dan heeft u de beslissing genomen om alle zorgen die een auto met zich mee kan brengen aan Vallei Autolease over te laten. U betaalt een maandelijks bedrag plus de brandstofkosten, alle bijkomende zaken regelen wij. Dus uw Volkswagen up! private lease auto is altijd allrisk verzekerd, wij leveren hem kosteloos bij u af en mocht er iets aan de hand zijn dan kunnen wij de auto ook ophalen. Rijden kan eigenlijk niet makkelijker.

Volkswagen up! private lease via een paar simpele stappen

Ons stappenplan is speciaal ingericht om het u zo simpel mogelijk te maken uw Volkswagen up! voor private lease te reserveren. Stap 1: u kiest de Volkswagen up! (3-, of 5-deurs). Stap 2: u stelt het leasecontract samen zoals u wenst. Stap 3: u past de uitvoering van uw auto aan. Stap 4: u bevestigt uw keuze en wij sturen de offerte naar u op. Als u vragen heeft kunt u ons altijd bereiken op 0318 – 509 996, of via het contactformulier.

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

private lease keurmerk

Ik heb interesse in Volkswagen up! private lease

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.