Service

Vallei Auto Groep is de officiële dealer voor onderhoud en reparatie aan uw Volkswagen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor Volkswagen Service, wij kennen uw Volkswagen immers het beste. Onze service adviseurs en monteurs staan klaar om uw Volkswagen zo goed mogelijk van auto service te voorzien.

Werkplaats afspraak plannen
Volkswagen service
Volkswagen Service
Volkswagen service
Banden
Audi specialist
Ruitschade
Volkswagen servicebeurt
Onderhoud
Audi service

Onderhoud

Vóór elk Volkswagen onderhoud stelt Vallei Auto Groep, in overleg met u, een diagnose om de nodige onderhoudswerkzaamheden te bepalen. U kunt er op rekenen dat uw Volkswagen op tijd klaar staat en dat de afspraken zullen worden nagekomen.

En dat alles tegen altijd vaste lage onderhoudsprijzen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent! Bij Vallei Auto Groep kunt u kiezen voor verschillende onderhoudsvormen voor het auto onderhoud.

Mijn Volkswagen App
Volkswagen App
Long Life Onderhoud
Audi service
Economy Service
Vallei Auto Groep, economy service, service
APK € 25
Vallei Auto Groep, APK, service

Klein probleem of mankement?

Rijd langs zonder afspraak.

Banden nodig of wisselen?

Bekijk het aanbod.

Volkswagen Service Dialoog

Volledige transparantie.

Airco onderhoudsbeurt

Heeft uw airco onderhoud nodig?

Schade of pech

Vallei Auto Groep zorgt bij schade of pech dat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt gaan. Wij staan voor u klaar niet alleen in Nederland, maar ook in Europa met de mobiliteitsservice.

Met een gecertificeerd schadeherstelbedrijf, kunnen wij elke schade weer herstellen. Kortom, wij zorgen er voor dat u altijd mobiel blijft.

Online schadeformulier

Schade aan uw auto?

Grote en kleine schade snel hersteld.

Barst in de voorruit?

Vakkundig en snel gerepareerd.

Pech onderweg?

Wij helpen u snel weer op weg.

Garantie

Zorgeloos en risicoloos in uw Volkswagen rijden? Dat kan! Met de uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie krijgt u standaard bij een nieuwe Volkswagen 2 jaar garantie. Ook kunt u deze 2 jaar verlengen met de Extra Garantie.

Volkswagen Extra Garantie
Volkswagen garantie actie

Extra Services

Wij doen er alles aan om het rijden in uw Volkswagen voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Vallei Auto Groep biedt diverse handige diensten aan, zoals de voordelige checks, vervangend vervoer, de haal & breng service.

Ook kunt u gebruik maken van handige apps en navigatie-updates. Wat u ook nodig heeft, wij helpen u graag op weg. Zo bent u altijd connected en mobiel.

Volkswagen service dialoog
vervangend vervoer

Volkswagen service

Volkswagen service betekent kiezen voor deskundigheid en zekerheid. Dat betekent kiezen voor Vallei Auto Groep. Onderhoud en reparatie zijn voor ons, als officiële dealer in Volkswagen auto’s, de kernkwaliteiten en staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wanneer u kiest voor een Volkswagen servicebeurt van ons maken wij in overleg met u een diagnose van de eventuele problemen en laten wij u weten hoe snel we die verholpen hebben. Uw Volkswagen zal vervolgens altijd op tijd klaar staan voor u. Wanneer u een nieuwe Volkswagen rijdt heeft u automatisch 2 jaar fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie, die u ook nog eens met 2 jaar kunt verlengen. Onze diensten vallen daardoor dus veelal onder uw garantie.

Volkswagen service op maat voor u

Volkswagen service start bij regulier onderhoud en reparaties van schade, maar hier stopt het bij Vallei Auto Groep niet. Bij ons kunt u namelijk voor elke denkbare service terecht. Wij voegen voor u nieuwe accessoires toe, helpen u met de Volkswagen app en andere infotainmentsystemen, verwisselen voor u ruitenwissers en banden, of plaatsen bijvoorbeeld een anti-diefstalpakket. Vallei Auto Groep staat namelijk voor totale service en wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. U rijdt daardoor in de auto die u verdient. Een auto die bovendien altijd in de beste staat is.

Vallei Auto Groep de VW specialist

Voor Volkswagen service kunt u bij ons snel een afspraak maken. Gaat u naar ‘plan direct een werkafspraak‘ en volgt u dan het eenvoudige stappenplan. Houdt u hierbij uw kenteken bij de hand. Heeft u echter liever telefonisch contact met ons dan kunt u bellen naar 0318 – 509 999 voor onze vestiging in Veenendaal. De andere vestigingsnummers vindt u onder contact, waar u ook een contactformulier vindt. Deze kunt u ook gebruiken om bij ons een afspraak te plannen. Wij kijken ernaar uit u van dienst te kunnen zijn.

Vallei Auto Groep

scoort gemiddeld een
8.9