Mijn Volkswagen app

Met de Mijn Volkswagen app bent u in een handomdraai verbonden met uw Volkswagen. Zie op afstand of uw Volkswagen op slot staat, waar u hebt gereden, hoeveel u verbruikt, wanneer u moet tanken, of het tijd is voor onderhoud en wat de status is van de belangrijkste autofuncties. Open de app en u weet het.

Zo werkt het

De Mijn Volkswagen app staat in direct verbinding met uw Volkswagen. Via een beveiligde verbinding worden gegevens vanuit uw auto naar uw smartphone gestuurd. Goed om te weten: het werkt niet andersom. Het is dus niet mogelijk om uw auto bijvoorbeeld op afstand te ontgrendelen of van de handrem te halen. Een veilig gevoel.

Lees de instructie >

De Mijn Volkswagen app is alleen geschikt voor geselecteerde Volkswagen modellen, de Connected Series. Binnenkort kunt u ook de Mijn Volkswagen module in laten bouwen in uw Polo, Golf, Golf Sportsvan, Caddy en Passat vanaf bouwjaar 2010.

Mijn Volkswagen Privacy Statement
Onderhoud
App onderhoud
Think Blue
App think blue
Ritten
App ritten

Beschikbaarheid voor de volgende modellen:

Vanaf de zomer 2015 zijn een aantal nieuwe Volkswagen modellen uitgerust met de Mijn Volkswagen functionaliteit: Volkswagen Business Edition Connected. Ook de volgende gebruikte Volkswagen modellen kunnen gebruik maken van de Volkswagen app:

  • Golf, Golf variant, Golf carbio, Golf sportsvan en Golf plus van 2010 t/m heden
  • Passat, Passat variant, Passat CC van 2010 t/m heden
  • Polo van 2010 t/m 2014 (in januari ook voor de nieuwste Polo)
  • Staat uw model er niet tussen? Wellicht kunnen wij in de nabije toekomst iets voor u betekenen.