Volkswagen Garantie

Door een nieuwe Volkswagen te kopen, krijgt u bij Vallei Auto Groep standaard 2 jaar Volkswagen garantie, zonder kilometerbeperking. Hierdoor kunt u met uw nieuwe auto zorgeloos en risicoloos 2 jaar lang vele kilometers maken. Dit geldt vanaf de datum van aflevering van uw auto. Bepalend hierbij is de datum van het kenteken deel 1A van de auto. Mocht er onverhoopt binnen deze 2 jaar een reparatie of vervanging van niet functionerende onderdelen als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout nodig zijn, dan wordt dit mankement kostenloos gerepareerd. Lees hieronder meer over de voorwaarden. Heeft u al een nieuwe auto? Denk dan eens aan de Volkswagen verlengde garantie?

Garantie op originele Volkswagen onderdelen

De garantietermijn voor originele onderdelen en ruildelen geldt tot 2 jaar na aankoopdatum, zonder kilometerbeperking. Als een onderdeel binnen de garantietermijn van de auto wordt vervangen, blijft de oorspronkelijke termijn ook op dit onderdeel van kracht. De oorspronkelijke garantietermijn wordt dus niet verlengd of vernieuwd door tussentijdse vervanging. Deze garantie geldt ook voor aangekochte originele Volkswagen accessoires.

Volkswagen Carrosseriegarantie

Voor alle modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie. Dit geldt voor de gevolgen van roestschade die ontstaan door oorzaken van binnenuit en die het herstel van een carrosseriedeel noodzakelijk maakt. Voor de overige modellen geldt een termijn van 6 jaar carrosseriegarantie.

Volkswagen Lakgarantie

Als er sprake is van materiaal- of fabricagefouten, wordt gedurende een termijn van 2 of 3 jaar (afhankelijk van het model auto dat u rijdt) na afleveringsdatum garantie gegeven.

Volkswagen Lakgarantie