Financial lease

Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Het belangrijkste voordeel van is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen Bedrijfswagen. Kiest u voor deze financiële oplossing dan kiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen.

Een van de voordelen van CarePort Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen Bedrijfswagen. Door rekening te houden met deze inruilwaarde verminderen uw maandlasten fors. Zo kunt u rekenen op een transparant Financial Leasecontract met overzichtelijke lage maandelijkse termijnen. U wordt direct economisch eigenaar van de auto en u kunt de bedrijfswagen op uw bedrijfsbalans plaatsen. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Aflossingsvrij opnemen met de slottermijn.

Bij een gewone financiering betaal je rente en aflossing over het hele bedrag. Het CarePort Financial Lease is speciaal afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van jouw Volkswagen bedrijfswagen. Daarom kun je bij CarePort een deel aflossingsvrij opnemen, dit deel noemen wij de ‘slottermijn’. Over dit deel betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houd je aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van je volgende Volkswagen bedrijfswagen.

Voordelen CarePort Financial Lease:

• Fiscaal aantrekkelijke financiering
• Scherpe rentetarieven
• Lage maandlasten dankzij hoge restwaarde
• Altijd vaste maandlasten
• Financiering speciaal voor auto’s
• Deskundig advies van Vallei Auto Groep