Maatwerk transport en logistiek.

Je hebt pakken. En je hebt doorpakken.

 

Of je al jaren een transportbedrijf leidt, of recent als zzp’er bent begonnen aan een koeriersloopbaan; betrouwbare mobiliteit is voor jou cruciaal. Elke lading dient onbeschadigd en op tijd bezorgd te worden. Tegen een zo concurrerend mogelijk tarief. Daarbij maakt het niet uit of het om een express-bestelling binnen de stadsregio gaat of een verhuisbedrijf met de bestemming over de grens. Al jouw mobiliteitseisen omtrent continue inzetbaarheid, comfort en gunstige rijeigenschappen komen samen in de oplossingen van Volkswagen Bedrijfswagens, dé mobiliteitspartner in transport en logistiek. Verschil moet er zijn.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.
Transport en logistiek

Gesloten laadbak.

Groot in efficiency.

Volkswagen Bedrijfswagens creëerde samen met echte vakmensen de Volkswagen Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Op de Crafter Chassis met een chassislengte tot 4.70 meter kun je pas echt bouwen. Verschil moet er zijn.

De Crafter Chassis is ideaal als Crafter Gesloten Laadbak. We werken samen met een tweetal partners: cityBOX en Karhof BesteBak, zodat er altijd een bakopbouw oplossing is die bij jouw wensen past. Beide bakopbouwen kunnen voorzien worden van een laadlift met een laadvermogen van 750 kg tot 1.000 kg hefvermogen. Deze laadlift is ideaal voor laden en lossen met een palletwagen of rolcontainer. Iedereen met een klein rijbewijs mag rijden in een Crafter bakwagen.

Koelwagen.

Gekoeld transport.

Voor vervoer van verse goederen.

Transport en logistiek
Transport en logistiek

Solar Koelwagen.

Continue koeling.

Geen extra brandstofverbruik en maximaal fiscaal voordeel met investeringsaftrek.

Ben jij plannen aan het maken om duurzamer en meer maatschappelijk verantwoord te ondernemen, of ben je hier al mee bezig? Maak dan kennis met de Solar koelwagens van Volkswagen Bedrijfswagens. Elke Solar Koelwagen van Volkswagens is uitgerust met een revolutionair elektrisch koelsysteem dat hoofdzakelijk door de zon wordt gevoed. Het volledige dak van de auto bestaat uit hoog rendement zonnepanelen. Daarmee is jouw transportkoeling niet langer afhankelijk van de motor. Uitermate geschikt voor het koelen van de Caddy, Transporter en Crafter met een koelbereik tot 0°C . Op deze wijze bespaar je aanzienlijk op je brandstofkosten en draag je zo bij aan een duurzaam en milieuvriendelijk vervoer van jouw gekoelde goederen.

Transport en logistiek

Zet je bedrijfswagen volledig naar je hand.

Uiteraard is de Volkswagen Bedrijfswagen aan te passen naar jouw wensen. Kies uit de vele slimmere opbergruimtes, extra comfort, aanvullende bescherming en/of multimediaoplossingen.

Accessoires die onder andere beschikbaar zijn:

 • Kasteninrichting
 • Vloer-en wandbekleding
 • Schappensystemen
 • Anti-diefstalbescherming

Ik heb interesse in maatwerk voor transport en logistiek.