Maatwerkcentrum Veenendaal

Je hebt standaard. En je hebt jouw standaard.

Elk bedrijf is anders. Of je nou een volledig op maat ingerichte mobiele werkplaats, een glasresteel wagen, een koelwagen met zonnepanelen of een ergonomisch verantwoorde Kipper zoekt, Volkswagen Bedrijfswagens levert altijd het passende voertuig dat jouw werk makkelijker en aangenamer maakt. Verschil moet er zijn. Daarom hebben wij een speciaal ingericht maatwerkcentrum bij onze Volkswagen Bedrijfswagen vestiging in Veenendaal. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk voor uw bedrijfswagen en voeren het kwalitatieve merk Bott-Vario.

Voor iedere branche bieden wij diverse mogelijkheden voor de inrichting van uw bedrijfswagen. Als u dagelijks met gereedschap en onderdelen onderweg bent, kunt u niet zonder een slim ingerichte mobiele werkplek. Met het veelzijdigheid van Bott-vario richt u de laadruimte van uw bedrijfswagen precies in zoals u dat wilt. Dankzij de soepel lopende laden (met veiligheidsstop) heeft u altijd alles snel en overzichtelijk binnen handbereik.

Laadruimtebescherming

Om transportschade aan zowel uw bedrijfswagen als de lading te voorkomen, kiest u voor laadruimtebescherming. Voor elk type en model is een perfect passende oplossing beschikbaar.

Naast alle service die wij u aanbieden, doen wij u 7 servicebeloften waar u ons aan kunt houden. U kunt rekenen op een uitstekende service bij Vallei Auto Groep. We laten u zo kort mogelijk wachten op service waar u toch al niet op zat te wachten. Dat is één van de 7 servicebeloften waar u ons aan kunt houden.

Maatwerkcentrum Veenendaal

Service

Vallei Auto Groep is de officiële dealer voor onderhoud en reparatie aan uw Volkswagen Bedrijfswagen. Bij ons bent u aan het juiste adres, wij kennen uw Volkswagen Bedrijfswagen immers het beste. Onze service adviseurs en monteurs staan klaar om uw Volkswagen Bedrijfswagen zo goed mogelijk van autoservice te voorzien. Wij bieden service vanuit de showroom in Veenendaal, maar ook in Ede, Wageningen en Scherpenzeel.

Voor elke bedrijfswagen de juiste ombouw.

Maatwerkcentrum Veenendaal

Gesloten laadbak. Groot in efficiency.

De Crafter Chassis is ideaal als Crafter Gesloten Laadbak. Wij zorgen ervoor dat er altijd een bakopbouw oplossing is die bij jouw wensen past. Een bakopbouw kan voorzien worden van een laadlift met een laadvermogen van 750kg tot 1.000kg hefvermogen.

Maatwerkcentrum Veenendaal

Solar koelwagen. Koelen op zonne-energie.

Vind je het belangrijk om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen? Maak dan kennis met het Solar koelsysteem die geschikt is voor het koelen van de Caddy, Transporter en Crafter.

Maatwerkcentrum Veenendaal

Kipper. Efficiënt in gebruik.

Bij de ontwikkeling van de Transporter en Crafter Kipper is gebruik gemaakt van de wensen en ervaringen van de klant. Mede door de branchespecifieke benadering is er altijd een bedrijfswagen Kipper die voldoet aan de wensen van jouw bedrijf.

Ik ontvang graag meer informatie