Maatwerkcentrum Veenendaal

Welkom bij het maatwerkcentrum van Vallei Auto Groep. Onze bedrijfswagencentra hebben flexibele openingstijden. Neem contact met ons op en wij plannen een intakegesprek met u in. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk voor uw bedrijfswagen. Bedrijfswageninrichting is onze specialiteit. Wij voeren het kwalitatieve merk Bott-Vario.

Voor iedere branche bieden wij diverse mogelijkheden voor de inrichting van uw bedrijfswagen. Als u dagelijks met gereedschap en onderdelen onderweg bent, kunt u niet zonder een slim ingerichte mobiele werkplek. Met het veelzijdigheid van Bott-vario richt u de laadruimte van uw bedrijfswagen precies in zoals u dat wilt. Dankzij de soepel lopende laden (met veiligheidsstop) heeft u altijd alles snel en overzichtelijk binnen handbereik.

Laadruimtebescherming

Om transportschade aan zowel uw bedrijfswagen als de lading te voorkomen, kiest u voor laadruimtebescherming. Voor elk type en model is een perfect passende oplossing beschikbaar.

Naast alle service die wij u aanbieden, doen wij u 7 servicebeloften waar u ons aan kunt houden. U kunt rekenen op een uitstekende service bij Vallei Auto Groep. We laten u zo kort mogelijk wachten op service waar u toch al niet op zat te wachten. Dat is één van de 7 servicebeloften waar u ons aan kunt houden.

Service

Vallei Auto Groep is de officiële dealer voor onderhoud en reparatie aan uw Volkswagen Bedrijfswagen. Bij ons bent u aan het juiste adres, wij kennen uw Volkswagen Bedrijfswagen immers het beste. Onze service adviseurs en monteurs staan klaar om uw Volkswagen Bedrijfswagen zo goed mogelijk van autoservice te voorzien. Wij bieden service vanuit de showroom in Veenendaal, maar ook in Ede, Wageningen en Scherpenzeel.