Bedrijfswagen onderhoud – Volkswagen

Bedrijfswagen onderhoud voor uw Volkswagen bedrijfswagen? Long Life Service van Vallei Auto Groep zorgt dat uw bedrijfsauto altijd in optimale conditie blijft. U rijdt daardoor niet alleen veilig op de weg, maar krijgt ook een goede prijs wanneer u de bestelbus weer inruilt.

Bedrijfswagens onderhoud – Wat is Long Life Service

Bedrijfswagen onderhoud via Long Life Service gaat uit van de gegevens die de boordcomputer van uw bestelauto doorgeeft. Afhankelijk van het rijgedrag en het aantal koude starts bepaalt de computer wanneer uw bedrijfsauto toe is aan een onderhoudsbeurt. Long Life Service wordt daarom ook wel variabele onderhoudsservice genoemd.

Bedrijfswagens

De voordelen van Long Life Service

Long Life Service van Vallei Auto Groep staat voor een totale onderhoudsbeurt, waarbij alle essentiële punten van uw auto worden gecontroleerd. Wij bieden u daarom de volgende services.

✓ Het signaleren van storingen

✓ Updates doorvoeren (bijv. voor de motormanagement software)

✓ Motormanagement testen

✓ Motorolie vervangen

✓ Controle van remblokken op slijtage

✓ Visueel checken van de assen, aandrijving en versnellingsbak

✓ Bandencheck op slijtage, spanning en kalibratie van de spanning

✓ Gratis pechhulp

✓ Testen van de accu

✓ Carrosserie inspecteren op corrosie. Buiten- en binnenzijde.

✓ Vloeistoffen bijvullen

✓ Oliefilter vervangen

✓ Controle van de verlichting

✓ Remsysteem en ABS visueel controleren op lekkages en schade

✓ Verzekering op zeer voordelig vervangend vervoer

✓ 24 maanden garantie op originele fabrieksonderdelen

Kies nu voor Long Life Service

Als ondernemer kiest u voor zekerheid en dus voor de Long Life Service van Vallei Auto Groep. U kiest dan namelijk voor de beste vakmensen die uw Volkswagen bedrijfswagen door en door kennen. Zij zorgen ervoor dat u, onder alle omstandigheden, blind kunt vertrouwen op uw bedrijfswagen. Vallei Auto Groep biedt u daarbij vaste lage prijzen voor onze Long Life Service. Speciaal voor bedrijfswagens die al een tijdje in bedrijf zijn. Ga dus naar ‘plan direct een werkafspraak’ en verzeker u van altijd werkende bedrijfswagens. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar een van onze vestigingen. Onze hoofdlocatie in Veenendaal bereikt u via het nummer 0318 – 509 999. De telefoonnummers van de overige locaties vindt u onder contact. Hier vindt u ook een contactformulier.