Mobiliteitsservice

Bij aankoop van een nieuwe Volkswagen krijgt u gratis Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice tot 2 jaar na aflevering van de auto. Heeft u onverhoopt een technisch defect opgelopen? Wij helpen u snel weer op weg, 24 uur per dag. Bel: 0800-555 7000.

Zit je om hulp verlegen? Neem dan contact op met Volkswagen:

  • in Nederland via het 24-uurs servicenummer: 0800-555 7000.
  • in het buitenland via (het Nederlandse telefoonnummer): 0031 800-555 7000.
Mobiliteitsservice

Verlengen Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice

De Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsgarantie geldt in ieder geval tot de eerste grote of Long Life onderhoudsbeurt die volgens fabrieksvoorschrift moet plaatsvinden. Om na deze onderhoudsbeurt nog beroep te kunnen doen op de mobiliteitsgarantie, hoeft u slechts aan één voorwaarde te voldoen: u laat het reguliere onderhoud op tijd door een officiële Volkswagen Bedrijfswagens-dealer uitvoeren. Evenals de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Dat is alles!

In het buitenland

In bijna heel Europa kunt u een beroep doen op de Volkswagen Mobiliteitsservice. Hiervoor belt u het bekende gratis nummer, voorafgegaan door de landcode van Nederland: +31 800 555 7000. Wij brengen u vervolgens in contact met de hulpdienst in het betreffende land. Bij eventuele taalproblemen of wanneer de verbinding om technische redenen niet tot stand komt, belt u het volgende nummer: +31 33 49 49 101 (niet gratis).

Soms moet u ter plekke voor de hulpverlening betalen. Vergeet u dan niet om de rekening te vragen. Als u deze in Nederland bij Vallei Auto Groep indient, krijgt u de gemaakte kosten alsnog vergoed.