Ruitschade

Een steentje tegen de voorruit? Dat betekent ruitschade aan uw Volkswagen Bedrijfswagen. Het kan zomaar gebeuren. Onderweg of door wisselvallig weer. Dergelijke Volkswagen Bedrijfswagens ruitschadeĀ kan voor veel problemen zorgen. Zo’n sterretje kan doorscheuren, waardoor het nodig kan zijn de gehele ruit te vervangen. U kunt de schade aan uw autoruit vakkundig bij Vallei Auto Groep laten repareren.

Onze pluspunten:

  • De reparatie of vervanging wordt vakkundig uitgevoerd
  • De ruitreparatie is altijd gratis*
  • Doorlopende garanties na reparatie of vervanging
  • Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Ruiten zijn van levensbelang

De ruiten van uw auto vormen een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Mede daarom is het zo belangrijk dat uw ruitschade aan uw auto zo snel mogelijk laat repareren of dat u de ruit laat vervangen. Bij Vallei Auto Groep weet u dat reparatie of vervanging vakkundig gebeurt.

Blijf profiteren van garanties

Laat u de vervanging of reparatie van een ruit uitvoeren bij Vallei Auto Groep? Dan blijven alle geldende garanties voor 100% onverminderd van kracht.

*Een ruitreparatie is altijd gratis. Indien uw verzekering de ruitreparatie niet dekt, dan nemen wij de kosten op ons op voorwaarde dat u een offerte bij ons opvraagt. Als u de ruit laat vervangen, ontvangt u in de meeste gevallen korting op uw eigen risico.

Tijdens kantooruren:

Buiten kantooruren (Gratis 24-uur Service):

Ruitschade, volkswagen bedrijfswagens ruitschade