De Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app.

De Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app verbind u met uw bedrijfswagen. De app geeft inzicht in gegevens van uw bedrijfswagen en houdt grip op de kosten. Zo rijd u tot 14% zuiniger met de rijstijlscore en heeft u inzicht in zakelijke en privé gemaakte ritten. Verschil moet er zijn.

Houd uw bus in bedrijf.

  • Rijd tot 14% zuiniger
  • Houd uw ritregistratie bij
  • Volg uw bus op afstand
  • Inzicht in uw wagenpark
  • NIEUW: Betaal nooit teveel parkeergeld
  • En veel meer…

Nooit te lang betalen voor uw parkeren.

Vernieuwende Think Blue-score. Bekijk nu ook hoe zuinig je remt en optrekt.

Verbeterde ritregistratie. Nog meer informatie over uw ritten.

Parkmobile integratie
Think Blue-score
Verbeterde ritregistratie

In samenwerking met Parkmobile betaalt u parkeerkosten voortaan gewoon via de app. U krijgt een melding in een betaald-parkeren-gebied en de betaling stopt automatisch als u na het parkeren weer wegrijdt.

De Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app helpt u nog zuiniger rijden. Met de Think Blue-score heeft u nu direct inzicht in hoe u remt en optrekt. Daarnaast geeft de app tips om uw score te verbeteren op basis van uw rijgedrag.

De ritregistratie van Volkswagen Bedrijfswagens is nog verder verbeterd. Zo download u makkelijk fiscale rapporten en en kunt u nog meer informatie inzien over de gereden ritten.

Al uw ritten in één duidelijk overzicht.

De Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app biedt u een duidelijk overzicht van al uw gemaakte ritten.

Privé, woon-werk of zakelijk? Gewoon een kwestie van aanvinken.

Ritregistratie abonnement. Alles in één PDF voor slechts €82,00.

Handig voor uw aangifte. Geschikt voor de Belastingdienst.

Parkmobile integratie
Ritregistratie
Belastingdienst

Rijd u ook privé met uw bedrijfswagen? De Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app is ideaal voor het bijhouden van uw ritadministratie. Geen gedoe meer met papierwerk.

De Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app is hét handigste all-in-one ritregistratiesysteem: dageljiks bespaart u tijd en budget. Schaf de ritregistratie aan via de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app voor slechts €82,00 ex. BTW per jaar.

Download met een druk op de knop alle gegevens overzichtelijk in een pdf-document. Het document voldoet aan alle eisen die de Belastingdienst stelt voor een correcte ritregistratie.

Think Blue-score. Weet hoe zuinig u rijdt.

De Think Blue-score in de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app maakt zuinig rijden gemakkelijker. U ziet in één keer wat uw rijgedrag is ten opzicht van andere Volkswagen Bedrijfswagenrijders. Van het verbruik per kilometer tot aan uw gemiddelde snelheid. Leer meer over zuiniger rijden en bespaar zo tot wel 14% op uw brandstof.

Think Blue betekent bijdragen aan een duurzame toekomst.

Hoe lager uw brandstofverbruik, hoe hoger u scoort.

Morgenvroeg tanken? Check thuis alvast hoeveel kilometer u nog kunt rijden.

Think Blue-score
Score competitie
Actieradius

Volkswagen Bedrijfswagens wil milieuvriendelijke oplossingen en producten ontwikkelen om milieubewust gedrag aan te moedigen. Think Blue gaat over meer verantwoordelijkheid op de weg en meer milieubewustzijn. Niet alleen in onze bedrijfswagens, maar overal en elke dag.

Zuinig rijden wordt gemakkelijker met de Think Blue-score. Per rit ziet u wat uw score is op basis van uw rijgedrag. Per dag kunt u uw score bekijken en vergelijken met collega’s. Staat u binnenkort op nummer 1?

Waarschijnlijk herkenbaar: u komt er te laat achter dat u nog moet tanken. Met de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app checkt u thuis hoeveel kilometer u nog kunt rijden. U weet dus altijd tijdig of u moet tanken.

Onderhoud. Vermijd pech en word snel geholpen.

Met de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app weet u altijd precies wanneer uw wagen onderhoud nodig heeft. U ziet ook de betekenis van een lampje dat plots gaat branden en wordt geïnformeerd over de apk die u binnenkort moet plannen. Toch gestrand met pech? Dan schakelt u via de app direct de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice in.

Wanneer welk onderhoud? De app weet het. Vergeet uw agenda.

Bandenspanning en accu ok? Ontvang updates van belangrijke functies.

Tóch gestrand met pech? De hulpdiensten weten je feilloos te vinden.

Agenda? Vergeet het.
Bandenspanning en accu
Pechhulp

De Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app weet precies de leeftijd van uw Volkswagen en hoeveel kilometer er op de teller staat. Zo helpt de app u eraan te herinneren wanneer het tijd is voor een servicebeurt. Ook nuttig: met uw goedkeuring kunnen we zelf tijdig contact opnemen.

Zie in één overzicht de actuele status van de belangrijkste functies van uw bedrijfswagen, waaronder de verlichting, accu, bandenspanning en het remsysteem. De app meldt tijdig storingen en defecten zodat u niet met pech langs de weg komt te staan. Vanuit de app bent u verbonden met ons en heeft u altijd direct contact met de juiste partij.

De Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app toont u uw exacte locatie. Dit geeft u door aan de hulpdiensten, zo vinden ze je snel. Bel via de app met de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice om automatisch uw locatie en een statusrapport te delen. Zo kan er alvast een diagnose worden gesteld.

Nu ook beschikbaar voor oudere Volkswagen Bedrijfswagens modellen

Heb je een Volkswagen Caddy, Transporter, Crafter of Amarok vanaf bouwjaar 2006, dan heb je vanaf nu ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de Mijn Volkswagen Bedrijfswagens app. Je kunt de app eenvoudig activeren door de module aan te schaffen bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Er zal een speciale module in jouw bedrijfswagen gemonteerd worden met een simkaart die jouw smartphone continue informeert over de wagenstatus.