Experts

Modellen, Maatwerk, Wagenparkbeheer, fiscaliteiten, duurzaamheid, financiering, verzekeren en leasing. Voor elk onderwerp heeft Vallei Auto Groep wel experts in huis. Onze experts kunnen u van goed advies voorzien. Zij weten precies wat voor uw mobiliteitsvraag de beste keus is. Kortom, de aangewezen personen voor al uw vragen. Neem contact op.

Ben van Voskuilen

Ben van Voskuilen

Sales Manager Fleetsales

“Samen met mijn Fleetsales team kunnen wij voor ieder bedrijf uit diverse branches een goed duurzaam mobiliteitsplan maken. Vallei Auto Groep hecht waarde aan duidelijk, samenwerking, vakkundigheid en plezier. Kortom, wij zijn het aangewezen team voor al uw vragen.”

Mike Birner

Mike Birner

Accountmanager Fleetsales

“Ik ga graag de dialoog met u aan om u goed advies te geven over uw mobiliteitsvraag. Voor elk type klant hebben wij een geschikt type auto in combinatie met een laag Total Cost of Ownership (TCO). U kunt altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek.”

Erik van Holland

Erik van Holland

Accountmanager lease

“Alle ontwikkelingen in de lease markt volgen wij op de voet. Wij kunnen u dan ook als beste voorzien van een persoonlijk advies. Of u nu ZZP’er, MKB’er of een groot zakelijke klant bent, wij zorgen voor de beste mobiliteitsoplossing.  U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen.”

Christine van Kruistum

Christine van Kruistum

Accountmanager Short lease

“Met Short lease kiest u voor flexibiliteit. Tijdelijke mobiliteit (shortlease) heeft de toekomst. Vallei Autoverhuur, onderdeel van Vallei Auto Groep biedt u de oplossing voor tijdelijke zakelijke automobiliteit. U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik help u graag de juiste keuze te maken”

Bert Hoogeveen

Bert Hoogeveen

Account Manager parts

“Als accountmanager Parts ben ik verantwoordelijk voor alle klanten van De Onderdelendienst. Wij leveren de originele onderdelen voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens aan u als zakelijke klant. U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen.”

Waarom Vallei Auto Groep?

Pluspunten  Persoonlijk advies op maat

Pluspunten  Officiële merkdealer

Pluspunten  Totaal aanbieder van mobiliteit

Pluspunten  5 vestigingen in de Vallei-regio

Pluspunten  24/7 bereikbaar

Pluspunten  Erkend Duurzaam gecertificeerd