Experts

Waar bent u naar op zoek? Ziet u door de bomen het bos nog? In deze snel veranderende wereld verandert de mobiliteitsbehoefte net zo snel mee. Welke koers gaat u varen en sluit dat aan bij de wensen van uw berijders? Vragen die aan de orde van de dag zijn. Vallei Auto Groep heeft adviseurs in huis die u bij de hand willen nemen in het zoeken naar een oplossing. Wagenparkbeheer, fiscaliteit, mobiliteitsbudgetten, duurzaamheid, leasing, mobiliteitskaarten en nog veel meer. Onze adviseurs weten precies wat voor uw mobiliteitsvraag de beste keuze is. Neem contact op met 1 van onze experts.

Ben van Voskuilen

Ben van Voskuilen

Manager Business Center

“Samen met mijn team kunnen wij voor ieder bedrijf uit diverse branches een goed, duurzaam en creatief mobiliteitsplan maken. Vallei Auto Groep hecht waarde aan duidelijkheid, samenwerking, vakkundigheid en plezier. Kortom, wij zijn het aangewezen team voor al uw vragen.”

Mike Birner

Mike Birner

Specialist Fleetsales

“Ik ga voor duurzame relaties en ga graag de dialoog aan om te kijken wat voor u belangrijk is. Mijn jarenlange ervaring in fleetsales wil ik graag inzetten om de beste oplossing te bedenken voor uw bedrijf. Graag kom ik bij u langs voor een gesprek.”

Erik van Holland

Erik van Holland

Specialist lease

“Wat u zoekt, kunnen wij maken. Aan de hand van een gedegen inventarisatie wil ik u het product bieden dat aansluit op uw behoefte. Onze werkwijze is flexibel en creatief en dat zorgt ervoor dat u krijgt wat u zoekt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ik kom graag bij u langs.”

Christine van Kruistum

Christine van Kruistum

Specialist lease

“Met enthousiasme ga ik graag voor u aan de slag. Zoekt u flexibiliteit, of juist stabiliteit? Vallei Autolease en Vallei Auto verhuur kunnen u hiermee verder helpen. Ik kom graag bij u op de koffie om te horen waar u behoefte aan hebt.”

Wilco van Uuden

Wilco van Uuden
Specialist Sales Bedrijfswagens

“Voor elk type klant hebben we een auto. Mijn kennis op het gebied van onze merken zet ik graag in om uw ideale auto te vinden. Kopen, financieren, verzekeren, of leasen? Ga eens met mij in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.”

esther tepper

Esther Tepper
Teamleider Sales

“Met dit team gaan we voor duurzame relaties en creatieve persoonlijke oplossingen. Wij werken graag met u aan een totaaloplossing waarin wij ons specialisme inzetten om u de mogelijkheid te geven puur met uw specialisme bezig te zijn. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.”

Bert Hoogeveen

Bert Hoogeveen

Account Manager parts

“Als accountmanager Parts ben ik verantwoordelijk voor alle klanten van De Onderdelendienst. Wij leveren de originele onderdelen voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens aan u als zakelijke klant. U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen.”

Waarom Vallei Auto Groep?

Pluspunten  Persoonlijk advies op maat

Pluspunten  Officiële merkdealer

Pluspunten  Totaal aanbieder van mobiliteit

Pluspunten  5 vestigingen in de Vallei-regio

Pluspunten  24/7 bereikbaar

Pluspunten  Erkend Duurzaam gecertificeerd