Over Zakelijk

Als geen ander bedrijf in de Vallei-regio kent Vallei Auto Groep de uitdagingen van de automotive sector. Bij Vallei Auto Groep Zakelijk hebben wij een team specialisten die ieder mobiliteitsvraagstuk kunnen oplossen. Door middel van onze producten en diensten geven wij daadwerkelijk inhoud aan de kreet ‘Totale mobiliteit onder één dak’. Vind hier alle informatie over Vallei Auto Groep Zakelijk.

Wat is Vallei Auto Groep Zakelijk?

Vallei Auto Groep Zakelijk is het communicatieplatform van Vallei Auto Groep en dé manier om uw bedrijf, organisatie of instelling kennis te laten maken met de diensten en producten van Vallei Auto Groep. Vallei Auto Groep kent de auto, de markt, de berijders, fleetowners, toeleveranciers en de regelgeving. Kortom, wij gaan graag de dialoog aan op het gebied van zakelijke mobiliteit.

zakelijk overleg

Klantgerichtheid

Als aanbieder denken we graag mee aan flexibele oplossingen voor onze klanten. Denkt u bijvoorbeeld aan kostenreductie en een lagere CO2-uitstoot, dan hebben we een aantal concepten. Additional Lease is een uitstekend idee voor wie niet altijd een grote auto nodig heeft, maar die tijdens de vakantie wel goed van pas komt. Voor dagelijkse gebruik least uw personeel een kleinere auto, voor vakanties wordt een grotere auto ter beschikking gesteld. Zo blijven de leasekosten beperkt.

Mobiliteitsadvies

Een wagenpark beheren is een geen gemakkelijke opgave. Hoe kan dit zo efficient mogelijk, waar kunt u kosten besparen en waar kan uw organisatie milieuwinsten behalen? U zult zich ongetwijfeld afvragen of het efficiënter kan. Of u ergens kosten kunt besparen. Wij kennen de uitdagingen van mobiliteit en bieden u daarom een kosteloos mobiliteitsadvies.

Over Zakelijk