Referenties

Vallei Auto Groep heeft vele bijzondere klanten waar wij zeer dankbaar voor zijn.
Hierbij treft u een aantal referenties die u een indruk geven van onze dienstverlening.

Koninklijke Ginkel Groep

“De koninklijke van Ginkel Groep groeit al meerdere jaren mee met de Vallei Auto Groep. Wij hebben bewust voor de samenwerking gekozen met Vallei Auto Groep, omdat zij alle zorgen wat betreft ons wagenpark van ons overneemt. Vallei Auto Groep denkt groen, levert groen en is groen, net zoals van Ginkel. Daarom kiezen we keer op keer voor Volkswagen Bedrijfswagens van Vallei Auto Groep.”

Waarom Vallei Auto Groep?

Pluspunten  Persoonlijk advies op maat

Pluspunten  Officiële merkdealer

Pluspunten  Totaal aanbieder van mobiliteit

Pluspunten  5 vestigingen in de Vallei-regio

Pluspunten  24/7 bereikbaar

Pluspunten  Erkend Duurzaam gecertificeerd

ASB

ASB is specialist in zorgvuldigheid. Of het nu gaat om asbestverwijdering of rioolrenovatie.”Vallei Auto Groep denkt creatief mee in het optimaliseren van ons wagenpark, niet alleen financieel, maar hoe we onze wagens beter kunnen inrichten. Inmiddels hebben we al tal van auto’s bij Vallei Auto Groep afgenomen, van polo’s tot en met een Crafter. Wij vinden Vallei Auto Groep een fijne partner om mee samen te werken”, aldus ASB. 

Review ASB
Zakelijk referenties

Bekijk de video van ASB over Vallei Auto Groep

Elektrische Golf voor Givaudan

2015 – Vallei Autolease heeft een e-Golf afgeleverd aan Givaudan! Deze volledige elektrische Volkswagen rijdt met slechts 4% bijtelling en is bijna volledig CO2 neutraal. Reden voor Givaudan om voor deze zuinige Golf te kiezen. Erik (Vallei Autolease) en Bart (Vallei Auto Groep) zijn blij met de samenwerking.

aflevering Givaudan

Autototaalglas

Aflevering Autotaalglas

2015 – De heer J.B. van Deursen van Autotaalglas Wageningen heeft de sleutel van zijn nieuwe Volkswagen Transporter T-Edition overhandigd gekregen door Paul Göbel van Bedrijfswagencentrum Ede. Deze Volkswagen Transporter T-edition rijdt als mobiele serviceteam, waarmee de klant ter plaatse geholpen kan worden.

Delektro

In samenwerking met Bott Vario en Vallei Auto Groep is er een speciale inrichting van de bedrijfswagens samengesteld en deze is op maat ingebouwd. Gecombineerd met een gezond kostenplaatje waarbij we advies op maat kregen van Vallei Autolease (onderdeel van Vallei Auto Groep), de uitstekende service en de perfecte be- en afhandeling, denken we met Vallei Auto Groep en Volkswagen de juiste keuze te hebben gemaakt

Jede

We hebben samen met Vallei Auto Groep de handen in één geslagen. Vallei Auto Groep zorgt voor de goede bedrijfswagen en Jede voor de lekkere koffie. Onder het mom van lokale betrokkenheid is dit een samenwerking die wij als Jede hopelijk nog lang zullen voortzetten.

Schipper Security

Om onze beveiligingsdiensten zo goed mogelijk aan te bieden bij onze klanten, hebben wij betrouwbare en representatieve auto’s nodig. Met onze Volkswagen Bedrijfswagens komen wij goed voor de dag. Bovendien heeft Vallei Auto Groep ons uitstekend geadviseerd en ons goede service geboden zodat we wederom zijn voorzien van een passende bedrijfswagen.