Occasion Privé leasen

Zorgeloos private leasen in een wereld occasion.

Vanaf nu kan iedereen onbezorgd in een occasion rijden voor een vast bedrag per maand met borg, maar zonder grote investering vooraf. Dit is private lease. Wilt u profiteren van de scherpe maandtarieven? Kies dan voor occasions privé leasen! Vallei Auto Groep heeft een eigen leasemaatschappij, Vallei Autolease. Hierdoor kunt u heel voordelig privé leasen en snel rijden in een mooie occasion naar uw keuze. U kiest uit een van de modellen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Binnen het complete leasepakket wordt alles voor u geregeld, u hoeft alleen nog maar te tanken! Vallei Autolease biedt u, als particulier, een aantrekkelijke manier van leasing. Wilt u tegen een zeer aantrekkelijk vast maandbedrag rijden in een auto? Kiest u voor een occasion private leasen? Dat kan bij Vallei Auto Groep!

Vallei Auto Groep heeft een eigen leasemaatschappij, Vallei Autolease. Hierdoor kunt u heel voordelig privé leasen en snel rijden in een mooie occasion naar uw keuze. U kiest uit een van de modellen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Binnen het complete leasepakket wordt alles voor u geregeld, u hoeft alleen nog maar te tanken! Vallei Autolease biedt u, als particulier, een aantrekkelijke manier van leasing. Wilt u tegen een zeer aantrekkelijk vast maandbedrag, rijden in een occasion, dat kan bij Vallei Autolease!

  Scroll verder

Vergelijk het private leasen van een nieuwe voorraadauto met het private leasen van een occasion

Je zou bij het private leasen van een occasion verwachten dat net als bij kopen van een occasions, de tweedehands auto voordeliger is dan het leasen van een nieuwe auto. Dit werkt net even anders bij private lease. De tarieven voor het occasion private lease zijn niet per definitie lager dan het maandelijkse leasebedrag voor een nieuwe auto. De tarieven worden beïnvloed door factoren als reparatie- en onderhoudskosten, waardedaling en de inkoopprijs van de auto. Vallei Autolease biedt uiteraard ook private lease voor nieuwe auto’s. Laat u door onze specialisten informeren over de verschillende mogelijkheden, zo weet u het beste wat bij uw wens past! Bekijk hieronder de voordelen van het private leasen van een occasion of een nieuwe voorraadauto.

Volkswagen Move up!

Nieuwe voorraadauto

 

Voor € 259 per maand (incl. BTW) *

(Op basis van 36 maanden/10.000km)

/ Nieuwste model, nieuwste technieken

/ Alles in één maandbedrag

/ Onderhoud en service zijn inbegrepen

/ Zelf optie’s en extra’s kiezen, zoals kleur

/ Alles naar wens samenstellen

/ Veel keuze mogelijkheden

/ Snel leverbaar

Volkswagen Move up!

Occasion

 

Voor € 229 per maand (incl. BTW) *

(Op basis van 36 maanden/10.000km)

/ Auto met ervaring

/ Alles in één maandbedrag

/ Onderhoud en service zijn inbegrepen

/ Uitvoering en opties zijn al bepaald

/ Beperkte uitbreiding van extra opties

/ Direct leverbaar

/ Korte maximale looptijd **

/ OP = OP

* Full operationele lease, op basis van 36/10.000 kilometer per jaar, incl. BTW, max. opzegvergoeding in A-segment: 35%, B-segment; 35%, D-segment: 40%. Eigen bijdrage actie auto’s €500,-. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel, afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Nieuwe up!: meerprijs per kilometer: 0,07/minderprijs per km:0,04. Up! Edition (occasion): meerprijs per kilometer: 0,07/minderprijs per km: 0,04. Vraag ons altijd naar de voorwaarden.

** Een nieuwe auto voor een private lease contract kan maximaal 5 jaar worden ingezet. Als u kiest voor een occasion van bijvoorbeeld 24 maanden oud, dan kan deze occasion nog 36 maanden maximaal worden ingezet voor private lease.

Private lease Occasions.

Prive Lease Occasions van Vallei Auto Groep maakt het voor particulieren mogelijk om ook een jong gebruikte auto te leasen. Net als bij private lease van nieuwe auto;s maakt u wél gebruik van de auto, maar wordt u geen eigenaar. Bovendien kiest u ook zelf  de gewenste looptijd en het aantal kilometers dat u per jaar wilt rijden. Aan het einde van het contract levert u de auto gewoon weer in. En mooi meegenomen: omdat het risico van onderhoudskosten en restwaarde voor ons is, loopt u nooit tegen onverwachte kosten aan. Alle kosten zijn inbegrepen: wegenbelasting, allriskverzekering, reparatie en onderhoud, bandenservice en internationale pechhulp. Het enige dat u zelf betaalt is de brandstof. Zorgeloos rijden in een wereldoccasion dus!

Occasions privé leasen

De voordelen op een rij

 • Een vast maandbedrag
 • Geen aanschaf- en onderhoudskosten
 • Geen wegenbelasting
 • Verzekerd van reparatie en onderhoud door de officiële merkdealer
 • Geen onverwachte autokosten
 • Direct vervangend vervoer na 24 uur

Het enige dat niet in uw vaste maandbedrag zit, zijn de kosten voor brandstof, boetes en kosten voor het wassen van de auto.

Wat zit er standaard in?

Private Lease Occasions van Vallei Autolease zijn inclusief:

 • Wegenbelasting
 • Reparatie en onderhoud
 • Bandenservice
 • Allriskverzekering
 • (Inter)nationale pechhulp
 • Vervangend vervoer na 24 uur

Keurmerk Private Lease

Een occasion private leasen bij Vallei Autolease betekent dat de auto is voorzien van het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en is hét toonaangevende kwaliteitskeurmerk in Nederland als het gaat om betrouwbaar een privé lease contract afsluiten. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit.

Private lease

Ik heb interesse

Vraag een offerte aan voor een model naar keuze.

Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Vallei Autolease. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.