Occasion Privé leasen

Zorgeloos private leasen in een wereld occasion.

Vanaf nu kan iedereen onbezorgd in een occasion rijden voor een vast bedrag per maand met borg, maar zonder grote investering vooraf. Dit is private lease. Wilt u profiteren van de scherpe maandtarieven? Kies dan voor occasions privé leasen! Vallei Auto Groep heeft een eigen leasemaatschappij, Vallei Autolease. Hierdoor kunt u heel voordelig privé leasen en snel rijden in een mooie occasion naar uw keuze. U kiest uit een van de modellen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Binnen het complete leasepakket wordt alles voor u geregeld, u hoeft alleen nog maar te tanken! Vallei Autolease biedt u, als particulier, een aantrekkelijke manier van leasing. Wilt u tegen een zeer aantrekkelijk vast maandbedrag rijden in een auto? Kiest u voor een occasion private leasen? Dat kan bij Vallei Auto Groep!

Vallei Auto Groep heeft een eigen leasemaatschappij, Vallei Autolease. Hierdoor kunt u heel voordelig privé leasen en snel rijden in een mooie occasion naar uw keuze. U kiest uit een van de modellen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Binnen het complete leasepakket wordt alles voor u geregeld, u hoeft alleen nog maar te tanken! Vallei Autolease biedt u, als particulier, een aantrekkelijke manier van leasing. Wilt u tegen een zeer aantrekkelijk vast maandbedrag, rijden in een occasion, dat kan bij Vallei Autolease!

  Scroll verder

Private lease Occasions.

Prive Lease Occasions van Das WeltAuto maakt het voor particulieren mogelijk om nu ook een jong gebruikte auto te leasen. Net als bij private lease van nieuwe auto’s maakt u wél gebruik van de auto maar wordt u geen eigenaar. Bovendien kiest u ook zelf de gewenste looptijd en het aantal kilometers dat u per jaar wilt rijden. Aan het einde van het contract levert u de auto gewoon weer in. En mooi meegenomen: omdat het risico van onderhoudskosten en restwaarde voor ons is, loopt u nooit tegen onverwachte kosten aan. Over zorgeloos gesproken!

Das Weltauto.

Goed nieuws voor iedereen die graag een occasion wil rijden, maar wel elke maand wil weten waar hij financieel aan toe is. Das WeltAuto heeft nu namelijk ook Private Lease Occasions. Voor een vast en scherp maandbedrag rijdt u in een topoccasion geselecteerd door Volkswagen, SEAT en ŠKODA. Alle kosten zijn inbegrepen: wegenbelasting, allriskverzekering, reparatie en onderhoud, bandenservice en internationale pechhulp. Het enige dat u zelf betaalt is de brandstof. Zorgeloos rijden in een wereldoccasion dus!

De voordelen op een rij

 • Een vast maandbedrag
 • Geen aanschaf- en onderhoudskosten
 • Geen wegenbelasting
 • Verzekerd van reparatie en onderhoud door de officiële merkdealer
 • Geen onverwachte autokosten
 • Direct vervangend vervoer na 24 uur

Het enige dat niet in uw vaste maandbedrag zit, zijn de kosten voor brandstof, boetes en kosten voor het wassen van de auto.

Wat zit er standaard in?

Private Lease Occasions van Das WeltAuto zijn inclusief:

 • Wegenbelasting
 • Reparatie en onderhoud
 • Bandenservice
 • Allriskverzekering
 • (Inter)nationale pechhulp
 • Vervangend vervoer na 24 uur

Keurmerk Private Lease

Naast de zekerheid van Das WeltAuto, is een occasion privé leasen bij Vallei Autolease bovendien voorzien van het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en is hét toonaangevende kwaliteitskeurmerk in Nederland als het gaat om betrouwbaar een privé lease contract afsluiten. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit.

Ik heb interesse

Vraag een offerte aan voor een model naar keuze.