De vernieuwde Kodiaq: vanaf nu in de showroom!

De nieuwe Kodiaq gaat op alle fronten naar een hoger niveau. Zijn uiterlijk straalt kracht en stijl uit, het nieuwe interieurconcept maakt de bediening nog gebruiksvriendelijker, en met de introductie van mild-hybride- en plug-in hybridetechnologie zet deze grote SUV ook een belangrijke stap voorwaarts op het gebied van efficiëntie.

Bekijk de uitvoeringen

De nieuwe Kodiaq

De grootste SUV van Škoda is nu nog ruimer, comfortabeler, praktischer en veiliger dan ooit tevoren. Met zijn vernieuwde design, uitgebreide interieurconcept en geavanceerde aandrijftechnologieën, verlegt de Kodiaq opnieuw de grenzen. Bovendien is hij leverbaar als krachtige plug-in hybride en efficiënte mild-hybride. Geniet van modern gebruiksgemak met talloze connected mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Zakelijke lease deal

Profiteer nu van onze exclusieve zakelijke lease deal. Rijd nu een Škoda Kodiaq vanaf € 689 per maand* 

* Op basis van 60 maanden en 10.000km per jaar.

Offerte aanvragen

Interieur van de nieuwe Kodiaq

De nieuwe functies omvatten een digitale cockpit, een head-up display en een vrijstaand infotainmentdisplay van 12,9 inch. De bediening van de DSG-transmissie is nu verplaatst naar de stuurkolom, waardoor de ruime middenconsole extra opbergruimte biedt. Bovendien vereenvoudigen de aanpasbare Škoda Smart Dials de bediening, waarbij elke draai-drukknop intuïtieve toegang biedt tot verschillende voertuigfuncties. Het digitale display zorgt te allen tijde voor een snel en uitgebreid overzicht.

 

7zitter

Ook verkrijgbaar als 7-persoons auto

De nieuwe Kodiaq wordt beschikbaar als vijf- en zevenzitsvariant. De zevenzitter krijgt 1,5 cm extra hoofdruimte vergeleken met het vorige model. Achter de derde zitrij van de zevenzitter is er een bagageruimte met een capaciteit van 340 liter. Met de derde rij neergeklapt, wordt dit volume vergroot tot 2.035 liter. Dit biedt extra ruimte, ideaal voor een groot gezin of voor uitstapjes op zaterdag met vrienden.

 

Uitvoeringen Škoda Kodiaq

Uitvoeringen

Download brochure
 • Kodiaq

  First Edition

  Vanaf € 44.990,-

  • Lichtmetalen velgen 17" Paget aero zilver
  • Infotainment scherm 10"
  • Virtual Cockpit 10"
  • Wireless Smartlink incl. ready to connect
  • Bekleding stof zwart 'Loft'
  • Verwarmbare voorstoelen
  • Achteruitrijcamera
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Climatronic automatisch airconditioning met 3 klimaatzones
  • Full LED matrix koplampen
  • KESSY GO (Keyless Start & Stop)
  • Smart Dials, drie multifunctionele draaiknoppen
  Ik ben geïnteresseerd
 • Kodiaq

  Business Edition

  Vanaf € 47.990,-

  • Lichtmetalen velgen 18" Mazeno aero zilver
  • Infotainment scherm 13" met navigatie
  • Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
  • Elektrische lendesteunverstelling op bestuurdersstoel
  • KESSY Advanced (Keyless entry met walk away locking functie)
  • Virtual Pedal, elektrisch te openen en sluiten achterklep met voetsensor
  • Adaptive lane assist
  • Adaptive cruise control
  • Crew protect assist
  • Anti diefstal alarm
  Ik ben geïnteresseerd
 • TOT 123 KM ELEKTRISCH BEREIK*

  Kodiaq

  Business Edition iV

  Vanaf € 48.990,-

  • Lichtmetalen velgen 18" Mazeno aero zilver
  • Infotainment scherm 13" met navigatie
  • Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
  • Elektrische lendesteunverstelling op bestuurdersstoel
  • KESSY Advanced (Keyless entry met walk away locking functie)
  • Virtual Pedal, elektrisch te openen en sluiten achterklep
  • Adaptive lane assist
  • Adaptive cruise control
  • Crew protect assist
  • Anti diefstal alarm
  Ik ben geïnteresseerd

Wat is er nieuw?

Plug-in hybride

De plug-in hybride versie van de Škoda Kodiaq koppelt een 1.5 TSI verbrandingsmotor aan een elektrische motor. Met een totaal vermogen van 150 kW (204 pk) en een elektrisch rijbereik van meer dan 100 kilometer**, biedt deze variant een balans tussen krachtige prestaties en een efficiënt brandstofverbruik. De hoogspanningsbatterij, met een capaciteit van 25,7 kWh, kan gemakkelijk worden opgeladen via een stopcontact, een laadpaal, een wallbox of een snellaadstation.

Wat is er nieuw?

Infotainment

Standaard beschikt de nieuwe Kodiaq over een Virtual Cockpit van 10,25 inch en een centraal geplaatst 10 inch touchscreen display (optioneel ook verkrijgbaar als 13 inch). De standaard Smart Dials met kleurendisplay zijn innovatieve draai-drukknoppen waarmee de bestuurder diverse functies kan beheren, zoals het geluidsvolume, de ventilatie, airconditioning, de driving mode en de zoom van de navigatiekaart.

Wat is er nieuw?

Nóg meer ruimte

Met een lengte van 4.757 millimeter overtreft de nieuwe Kodiaq zijn voorganger met 61 millimeter. In de versie met zeven zitplaatsen hebben passagiers op de derde zitrij nu 15 millimeter meer hoofdruimte, namelijk 920 millimeter. De bagageruimte blijft ruim - 340 tot 845 liter voor de zevenzitter en 910 liter voor de vijfzitter; een toename van 75 liter ten opzichte van de vorige generatie Kodiaq.

Wat is er nieuw?

Veiligheid en connectiviteit

Voor de tweede generatie van het model heeft Škoda het veiligheidsniveau van de Kodiaq verder verhoogd en verschillende assistentiesystemen verbeterd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de Emergency Assist en Traffic Jam Assist. Een primeur is de nieuwe Remote Parking Assist, die volgend jaar zijn debuut zal maken en het mogelijk maakt om op afstand te parkeren via een app. Daarnaast zijn er tot negen airbags aanwezig om de inzittenden te beschermen, voor de best mogelijke passieve veiligheid.

Afmetingen van de nieuwe Kodiaq

 

De nieuwe Kodiaq heeft een lengte van 4,76 meter, wat 6,1 cm langer is dan de vorige generatie Kodiaq. Hij is 1,86 meter breed en 1,66 meter hoog, met een wielbasis van 2,79 meter. Voor alle exacte afmetingen kun je terecht op de pagina met specificaties.

Škoda Kodiaq private lease

Op het moment dat je kiest voor de Škoda Kodiaq private lease van Vallei Auto Groep ben je ervan verzekerd dat je onbezorgd de weg op kan. Je dient namelijk alleen de maandelijkse premie te betalen en de brandstof, terwijl wij de rest verzorgen. Je staat dus nooit voor onverwachte kosten. Het spreekt dus voor zich dat opteren voor onze private lease Škoda Kodiaq een zorgeloze keuze is.

Offerte aanvragen

Koop de Škoda Kodiaq bij Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep is de officiële Škoda dealer in de Vallei en KAN-regio. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan Škoda modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. 

Škoda Kodiaq private lease

Škoda Kodiaq private lease - hij dankt niet alleen zijn naam aan de Kodiakbeer; in alle opzichten is de Škoda Kodiaq een beresterke speler in de klasse van de grote SUV’s. Voor- of vierwielaandrijving, krachtige TSI benzine- of TDI-dieselmotoren, en bovenal: plek voor 5 óf 7 inzittenden. SUV-getrouw geeft hij je bovendien dat prettige gevoel van robuustheid en veiligheid, en staaft dat met vele veiligheidsfeatures.

Škoda Kodiaq private lease 

Op het moment dat u gaat voor de Škoda Kodiaq private lease van Vallei Auto Groep kunt u ervan verzekerd zijn dat u onbezorgd zult rijden. U dient namelijk alleen de maandelijkse premie te betalen en de brandstof, terwijl wij de rest verzorgen. De Škoda private lease auto leveren we namelijk kosteloos bij u af en wanneer dat nodig is halen wij hem ook weer op. Dit kan in gevallen van schade, of onderhoud. De reparaties die daaruit volgen nemen zitten in het pakket. U staat dus nooit voor onverwachte kosten. Het spreekt dus voor zich dat opteren voor onze private lease Škoda Kodiaq een zorgeloze keuze is.

 

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private Lease.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

*Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Škoda Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.