Uitvoeringen

Uitvoeringen

Download brochure
 • Nu bestelbaar!

  ENYAQ iV

  60

  Vanaf € 39.990,-

  • Actieradius WLTP: 390 km*
  • AC laden van 0-100%: 6 uur, 45 minuten
  • Snelladen van 5-80%: 42 minuten*
  • Accucapaciteit (netto): 58 kWh
  • Beschikbaar met diverse optiepakketten
  Ik ben geïnteresseerd
 • Nu bestelbaar!

  ENYAQ iV

  80

  Vanaf € 46.990,-

  • Actieradius WLTP: 510 km*
  • AC laden van 0-100%: 7 uur, 30 minuten
  • Snelladen van 5-80%: 38 minuten*
  • Accucapaciteit (netto): 77 kWh
  • Beschikbaar met diverse optiepakketten
  Ik ben geïnteresseerd
Skoda Enyaq iV

Onze elektrische SUV

De ENYAQ iV 80 met een actieradius tot 510 km* is nu bestelbaar. De ENYAQ iV 60 met een actieradius van 390 km* volgt snel met een vanafprijs van € 39.990. De nieuwe ENYAQ iV's komen met een variatie aan optiepakketten en interieur Design selecties. De elektrische SUV heeft een snellaadfunctie waarmee hij binnen maximaal 42 minuten* van 5 naar 80% kan laden. Daarnaast is hij in staat een gewicht van 1.200 kg* te trekken. Ontdek de ENYAQ iV nu.

Blijf op de hoogte

Skoda Enyag iV

Praktische informatie

Begin 2021 komt de ENYAQ iV naar verwachting naar Nederland. Prijzen, specificaties en meer worden in aanloop naar de introductie bekendgemaakt.

De ENYAQ iV  is dé ideale elektrsiche SUV. De specificaties zijn als volgt:

 • Lengte 4.648 mm
 • Breedte 1.877 mm
 • Hoogte 1.618 mm
 • Bagageruimte 585 liter
 • Max. Vermogen 225 W
 • Max. Trekgewicht 1.200 kg
 • Max. Actieradius 500 km*
 • 0 naar 100 km/u 6,2 sec.*
 • Snelladen (125 kW) 10-80% 40 min.*

 

 

Skoda Enyag iV laden

Elektrisch laden

De ENYAQ iV  kan op drie verschillende manieren worden geladen. Dat kan thuis met zowel een 230-volt aansluiting (2.3kW) of een 11kW wallbox. Dan kan de iV 60 in 6 uur en 45 minuten volledig worden geladen en de iV 80 in 7 uur en 30 minuten. Met een DC snellader van 125 kW kan de accu naar verwachting in maximaal 42 minuten* worden geladen van 5% naar 80%

Skoda Enyag iV

Actieradius

De ENYAQ iV  komt beschikbaar in 5 vermogensvarianten. Een 109 kW sterke basisversie met een 55 kWh accu (range van 340* kilometer). de 132 kW sterke versie met een 62 kWh accu (range van 390* km) en een 150 kW sterke versie met 82 kWh accu (range van 500* km).

De versie met vierwielaandrijving levert 225 kW, is voorzien van de 77 kWh accu en heeft een range van maximaal 460 km*. Deze uitvoering sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 6,2 seconden*.

Designconcept

Het nieuwe designconcept van de ENYAQ iV combineert maximale interieurruimte met een 'loungegevoel'. In plaats van de gebruikelijke uitvoeringen en tal van opties biedt de ENYAQ iV voor het eerst onze nieuwe Design Selections aan. Het interieur sluit aan bij leefomgevingen, met perfect op elkaar afgestemde kleuren en materialen. Daarnaast komen er gestructureerde optiepakketen met verschillende thema's beschikbaar, waarbij voor alle modellen enkele afzonderlijke opties zijn.

Trekhaak

De ENYAQ iV kan worden uitgerust met een wegklapbare trekhaak met een elektrische ontgrendeling. De knop bevindt zich in de bagageruimte. Trekhaak is optioneel.

Head-up display

De augmented reality head-updisplay is een innovatieve en uitermate veilige manier om bestuurders van alle noodzakelijke informatie te voorzien. Virtuele ritinformatie, zoals snelheid, navigatie en Adaptive Cruise Control, wordt direct op de weg vóór de auto getoond. Head-up display is optioneel in het infotaintment Plus pakket

Digital cockpit

Vier weergaven, te weten Standaard, Navigatie, Assistentiesystemen en Rijstatistieken (Good Bye View), zijn mogelijk via een 5,3 inch digitaal instrumentenpaneel. Dit kan eenvoudig worden bediend via de 'View'-knop op het suurwiel.

Als eerste op de hoogte

Wil je niets van de nieuwe ENYAQ iV missen? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief elektrisch rijden en blijf als eerste op de hoogte van besteldata, prijzen en meer. Mis geen enkele update over onze eerste elektrische SUV.

Inschrijven nieuwsbrief

Standaard garanties op jouw ENYAQ iV

8 jaar garantie op de accu

Op de hoogvoltaccu in de ENYAQ iV heb je maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde ŠKODA monteur. Zo ben je verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

Tot 6 jaar onderhoud inclusief

De ENYAQ iV wordt standaard geleverd met tot wel 6 jaar onderhoud, waarbij de auto op alle belangrijke punten wordt gecontroleerd. Het onderhoud bestaat uit een inspectieservice, het vervangen van de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Ook voeren we gelijk een APK uit als het nodig is. Zo houd je je ENYAQ iV zo lang mogelijk als nieuw.

2 jaar garantie op de hele auto

Op elke ŠKODA zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking. Voorwaarde hierbij is wel dat je je de ENYAQ iV volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden. Meer weten? Lees de garantieregelingen.

Houd mij op de hoogte
Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen. Contactreden valt binnen deze categorie: Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info. De lead wordt opgevolgd door: De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter). - PON's Automobielhandel B.V. - Callcenter Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via: E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Er was een probleem met het verzenden. Controleer de melding(en) en probeer het opnieuw.

 

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Het trekgewicht van de ENYAQ iV verschilt per accuversie en motorisering. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.