Bekijk onze voorraad!

Nieuw modellen en occasion

Naar de voorraad

De officiële Volkswagen autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel.

Bij Vallei Auto Groep vindt u kennis en ervaring in ruime mate. Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in de Vallei-regio. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan Volkswagen modellen. Wij regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.

Over Volkswagen

Volkswagen is één van de grootste automerken in de wereld en Vallei Auto Groep is trots dit populaire merk bij onze vier vestigingen te voeren. Volkswagen is onderdeel van de Volkswagen Group (Volkswagen AG) de grootste autofabrikant in Europa en in omvang de tweede ter wereld. Volkswagen staat al jaren voor kwalitatieve, duurzame en innovatieve auto’s. Kortom, Volkswagen is niet voor niets het grootste automerk van Nederland.

 

Kwaliteit

Volkswagen levert kwaliteit dat zich uit in hoogwaardige afwerking, plezierig rijcomfort en uitstekende motoren. Diverse Volkswagens zijn vanwege hun goede kwaliteit geprezen als Auto van het jaar. De Volkswagen Passat is Auto van het jaar 2015 is geworden.

Duurzaam

Volkswagen neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als autofabrikant serieus en dat komt op vele manieren tot uiting. Bij het productieproces, bij de ontwikkeling van nieuwe modellen en de manier waarop de klant wordt begeleid in het schoner en zuiniger rijden. Denk aan BlueMotion Technologies en alternatieve brandstoffen zoals aardgas en elektrisch rijden. Duurzaamheid is vanzelfsprekend voor Volkswagen.

Innovatie

Autorijden kan altijd makkelijker, slimmer, veiliger en zuiniger. Daarom hecht Volkswagen veel waarde aan innovatie. Volkswagen wil innovaties graag bereikbaar maken. Innovatie voor iedereen; dat is waar het om gaat. U vindt deze innovaties terug in veel van onze modellen zoals diverse technische veiligheidssystemen en intelligente entertainmentsystemen.

Ontdek de nieuwe Volkswagen T-cross #veelzijdig

Op de hoogte blijven

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met onze nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.