Volkswagen

Deals on Wheels

Volkswagen Taigo nu met € 4.000* inruilpremie. Profiteer van dubbele inruilpremie als je dubbel inruilt!

Bekijk de actie

Dit is waarom je een Volkswagen wilt kopen

Volkswagen is het grootste automerk van heel Nederland. Hoe kan dit merk zo groot zijn en blijven? Omdat Volkswagen betrouwbaar is. Drie kenmerken maken Volkswagen Nederland tot een van de grootste automerken in de wereld: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Kwaliteit – De kwaliteit van nieuwe Volkswagens zie je terug in de goede motoren. Ontzettend veel mensen ervaren het rijcomfort als plezierig en daarnaast is de afwerking van de auto’s van hoogwaardige kwaliteit. Het is niet zomaar dat verschillende Volkswagen-modellen geprezen zijn tot Auto van het jaar. Met ieder nieuw model dat weer op de markt komt staat kwaliteit en rijcomfort dan ook voorop.

Duurzaamheid – Volkswagen hecht veel waarde aan duurzaamheid. Hoe probeert dit automerk zo duurzaam als mogelijk haar auto’s te produceren? Zowel bij het productieproces als de ontwikkeling van nieuwe modellen wordt hier rekening mee gehouden. Ook vinden ze het bij VW en Vallei Auto Groep belangrijk dat de klant weet hoe hij of zij zo zuinig mogelijk kan rijden, hier geeft het merk begeleiding in.

Innovatie – Niet zomaar innovaties, maar innovaties voor iedereen: makkelijker, slimmer, veiliger en zuiniger. Denk bijvoorbeeld aan de technische veiligheidssystemen en de intelligente entertainmentsystemen. Door de nieuwste ontwikkelingen door te voeren in de auto is het rijden nog leuker en veiliger geworden.

Is een Volkswagen duur in onderhoud?

Volkswagen staat bekend om haar deskundigheid en zekerheid. Door onderhoud en reparaties in één keer goed aan te pakken hoef je maar weinig bezoekjes te brengen aan onze garage. Dit scheelt een hoop in de kosten. Bij Vallei Auto Groep overleggen we altijd met jou wat de problemen zijn en welke diagnose hierbij hoort. We laten jou weten hoe snel we dit kunnen verhelpen en welke kosten hierbij horen. Zo sta je na afloop nooit voor verassingen. Een Volkswagen kopen heeft als bijkomend voordeel dat je twee jaar lang geniet van fabrieks-, carrosserie-, en lakgarantie. Deze kan vervolgens ook nog eens met twee extra jaren verlengd worden. Veel van onze diensten zullen dus onder deze garantie vallen.

Welke Volkswagen past er goed bij jou?

Hoe weet je nu welk van de vele VW-modellen het beste bij jou past? Bij Vallei Auto Groep kun je jouw eigen Volkswagen samenstellen. Het samenstellen van jouw VW gaat als volgt: wij hebben een goed gevulde Volkswagen voorraad die je kunt bekijken op de website. Wil je een auto kopen die aan al jouw wensen voldoet? Maak dan gebruik van ons filtersysteem. Deze filters vind je aan de linkerkant van de pagina. Hier kun je onder andere filteren op de brandstof, de prijs en het bouwjaar. Maar ook wensen zoals transmissie, carrosserie of de kleur kun je kenbaar maken. Zoek je een auto met 4, 5 of 7 zitplekken? Jouw Volkswagen samenstellen is heel eenvoudig. Vink al jouw wensen aan en ontdek welke auto bij onze Volkswagen-dealer het beste bij jou past. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen als je vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen.

Plan nu jouw proefrit in de nieuwste VW in!

Zoek je een nieuwe Volkswagen en wil je zelf deze Volkswagen samenstellen? Dan vind je bij Vallei Auto Groep ongetwijfeld wat je zoekt. Onze Volkswagen voorraad is uitgebreid en zelfs de nieuwste VW koop je snel en eenvoudig bij ons. Wacht niet langer, gebruik onze filters op de website en neem contact op met onze Volkswagen-dealer. Voor u het weet maak je een fijne proefrit en staat er een prachtige nieuwe auto voor jouw deur. Heb je vragen, wil je een proefrit maken of ontvang je graag extra informatie? Onze specialisten helpen je graag op weg. Wij hebben verschillende locaties waar je contact op kunt nemen. Een mail sturen kan naar info@valleiautogroep.nl.

Ervaringen van onze klanten

8,6

op basis van 926 beoordelingen

Na een proefrit met een golf 8 gemaakt te hebben bij de vestiging in Duiven was het al snel duidelijk. Dit moest hem worden. de verkoop gesprekken liepen via de verkoopadviseur in Ede waar ik al eerder was geweest. Dit gesprek liep vlekkeloos en zonder poespas maar zeker met de service die nodig was. Dus de auto aangekocht. Bij het ophalen van de auto zag ik bij thuiskomst een deukje in het achterportier. Even later contact opgenomen met de verkoopadviseur om dit te laten herstellen. En dat was geen probleem! Ik mocht contact opnemen met Marco van autoglans in Veenendaal om een afspraak te maken en het deukje te laten restylen. Zo gezegd zo gedaan. Afspraak gemaakt. M’n vriendin is daar heen geweest. Deukje laten restylen. Maar bij thuiskomst was ik niet tevreden. De plek van dit deukje was nog veel erger dan daarvoor en onderin de deur was een gat geboord zonder verdere afdichting en afwerking. Erg slordig dus! Contact gehad met de verkoopadviseur en daarna dus weer met Marco van autoglans maar volgens hem was dit het maximaal haalbare, en was dus herstellen en spuiten de enige oplossing. Marco van autoglans zou dit bespreken met de verkoopadviseur van vallei auto groep. Maar na een dag wachten had ik nog geen oplossing en niets gehoord. Uiteindelijk de verkoopadviseur gebeld om te checken of er contact is geweest tussen de hersteller en de verkoper maar dit was niet het geval! Slordig! Uiteindelijk met de verkoopadviseur afgesproken dat ik een afspraak kon maken bij een andere restyler en via hem is dit keurig opgelost! Fijne ervaring met vallei auto groep en de verkoopadviseur! Zonde dat het restylen van het deukje zoveel gedoe opleverde

Anoniem

Zeer tevreden met de aankoop van de nieuwe occasion

Henk ten Hoopen

omdat ik de auto met volledige garantie heb gekocht werd er een volledige controle uitgevoerd. op de ochtend van de geplande aflevering werd ik gebeld door de verkoopadviseur met het verzoek om de aflevering 1 dag uit te stellen in verband met de levering van een onderdeel welke niet tijdig was ontvangen. Door hier mee in te stemmen werd mij een extra rit om de reparatie uit te voeren bespaard en kon de volledige aflevering in 1 keer plaatsvinden

W. van Essen

Huibrecht is een fijne verkoper die weet wat hij doet. Communicatie was goed en de auto is fantastisch afgeleverd!

Lianne

Mooie auto gevonden en verkoper was zeer behulpzaam en heeft of snel de auto kunnen leveren i.v.m. de inruilauto welke kapot was dus binnen 2 weken konden we weer rijden .

Maurice

Ik ben netjes behandeld via internet auto gevonden afspraak gemaakt netjes terug gebeld afspraak gemaakt proef rit gemaakt en toen de auto gekocht.

Jan van Ooijhuizen

Vallei Auto Groep: dé Volkswagen dealer voor jou

Zoek je de beste Volkswagen dealer in Nederland waar je jouw nieuwe auto kunt kopen? Vallei Auto Groep heeft specialisten en vakmensen in huis met ruime kennis en ervaring. Wij hebben een grote Volkswagen voorraad waardoor je hier terecht kunt voor de totale range aan Volkswagen-modellen. Wij hebben wat je zoekt. Maar dit is niet het enige: alle facetten die bij de aanschaf en het gebruik van een nieuwe Volkswagen komen kijken regelen wij voor jou. Hierbij kun je onder andere denken aan de financiering, het onderhoud, eventuele reparaties, schadeherstel en andere bijkomende werkzaamheden. Onze specialisten staan voor je klaar, kom je langs in onze showroom?

Over Volkswagen

Volkswagen is één van de grootste automerken in de wereld en Vallei Auto Groep is trots dit populaire merk bij onze vier vestigingen te voeren. Volkswagen is onderdeel van de Volkswagen Group (Volkswagen AG) de grootste autofabrikant in Europa en in omvang de tweede ter wereld. Volkswagen staat al jaren voor kwalitatieve, duurzame en innovatieve auto’s. Kortom, Volkswagen is niet voor niets het grootste automerk van Nederland.

 

Kwaliteit

Volkswagen levert kwaliteit dat zich uit in hoogwaardige afwerking, plezierig rijcomfort en uitstekende motoren. Diverse Volkswagens zijn vanwege hun goede kwaliteit geprezen als Auto van het jaar. De Volkswagen Passat is Auto van het jaar 2015 is geworden.

Duurzaam

Volkswagen neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als autofabrikant serieus en dat komt op vele manieren tot uiting. Bij het productieproces, bij de ontwikkeling van nieuwe modellen en de manier waarop de klant wordt begeleid in het schoner en zuiniger rijden. Denk aan BlueMotion Technologies en alternatieve brandstoffen zoals aardgas en elektrisch rijden. Duurzaamheid is vanzelfsprekend voor Volkswagen.

Innovatie

Autorijden kan altijd makkelijker, slimmer, veiliger en zuiniger. Daarom hecht Volkswagen veel waarde aan innovatie. Volkswagen wil innovaties graag bereikbaar maken. Innovatie voor iedereen; dat is waar het om gaat. U vindt deze innovaties terug in veel van onze modellen zoals diverse technische veiligheidssystemen en intelligente entertainmentsystemen.

Waar komt de Volkswagen vandaan?

Van de oudste VW tot de nieuwste VW: VW-modellen bestaan al flink wat jaren. Wist je dat het eerste exportcontract van dit merk gesloten werd in 1947? Het bedrijf mocht 56 Kevers leveren aan Ben Pon, een Nederlandse importeur. Slechts drie jaar later rijdt de honderdduizendste Kever de straat op.

Na een schets van Ben Pon in 1950 werd er een nieuwe Volkswagen ontworpen: de Volkswagen Transporter. De productie start en vijf jaar later rijdt de miljoenste Volkswagen de fabriek uit. In de jaren daarna worden er verschillende nieuwe Volkswagen-modellen geïntroduceerd: de Karmann Ghia Cabriolet in 1957, de Karmann Ghia Coupé in 1961, de Variant in 1962 en de K70 in 1970.

Toen kwam het moment dat de Kever een record brak: waar eerst T-Ford nog recordhouder was, is dat in 1972 de Kever met een productie van maar liefst 15.007.034 auto’s. Helaas breken er hierna moeilijke tijden aan voor de auto-industrie. De oliecrisis maakt het Volkswagen niet gemakkelijk, maar ze gaan gewoon door. Bijna elk jaar wordt er wel een nieuw model op de markt gebracht met als hoogtepunt de bouw van de Glazen Fabriek in 1999: een combinatie van een Volkswagenfabriek en een beleveniswereld in één. Het publiek kan meekijken naar het productieproces.

Op de hoogte blijven

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met onze nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.