Volkswagen Touareg: een nieuwe generatie SUV.

De nieuwe Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Het volledig nieuwe, moderne design straalt zelfverzekerdheid en sportiviteit uit, en benadrukt nog meer zijn charme. Met features en innovaties zoals Matrix led koplampen en de Innovision Cockpit is de nieuwe Touareg klaar voor de toekomst.

Ik ben geïnteresseerd

Tijdelijk niet bestelbaar

De Touareg is tijdelijk niet bestelbaar. De Touareg is nog wel verkrijgbaar als occasion.

Wat is je ideale Volkswagen Touareg?

Uitvoeringen

Download brochure
 • Touareg

  Elegance

  Vanaf € 91.820,-

  • Velgen 'Concordia', 18 inch lichtmetaal
  • Decorinleg aluminium geborsteld
  • Bekleding leder Vienna inclusief Comfortstoelen vóór
  • Uitlaatpijpen in trapeziumvorm, in chroom uitgevoerd
  • Instaplijsten in edelstaal
  Ik ben geïnteresseerd
 • Touareg

  Atmosphere

  Vanaf € 91.820,-

  • Velgen 'Cordova', 18 inch lichtmetaal
  • Decorinleg Eikenhout 'open porig'
  • Bekleding leder Vienna inclusief Comfortstoelen vóór
  • Instaplijsten in edelstaal
  • Uitlaatpijpen in trapeziumvorm, in chroom uitgevoerd
  Ik ben geïnteresseerd
 • Touareg

  R-Line

  Vanaf € 94.979,-

  • Velgen 'Sebring', 19 inch lichtmetaal
  • Decorinleg aluminium 'Silver Wave'
  • R-Line bekleding leder Vienna met Comfortstoelen vóór
  • R-Line design
  • Multifunctioneel stuurwiel met R-Line logo
  Ik ben geïnteresseerd

Een compleet nieuw design.

De nieuwe Touareg heeft een volledig nieuw design gekregen. Krachtig en dominant, langwerpig met een lange motorkap en scherp getekende zijlijnen. Een echte SUV, maar toch elegant en dynamisch.

Innovatief.

Groot, groter, grootst. Het optionele Discover Premium navigatiesysteem zorgt voor een sterk verbeterde weergave van navigatie en multimedia dankzij een 38 cm (15”) touchscreen. Mis niets meer van wat er voor je gebeurt. Alle belangrijke informatie zie je direct in het Head-up Display van de nieuwe Touareg. In plaats van een los scherm, dat omhoog komt als je de auto start, wordt de informatie direct op de voorruit geprojecteerd.

Matrix led koplampen met Dynamic Light Assist.

De geavanceerde Matrix led ‘IQ’-verlichting met grootlichtregeling verlicht de weg over een grote afstand, zonder andere weggebruikers te storen. Wielen om van te houden. Maak de Touareg zoals jij hem wilt hebben, zowel van binnen als van buiten. Maak jouw selectie uit de vele velgen, kleuren en materialen.

Innovision Cockpit.

De Innovision Cockpit is één van de hoogtepunten van de nieuwe Touareg. Het grote en breed gebogen scherm met een prachtige weergave, biedt een uniek en helder overzicht voor de bestuurder en een intuïtieve gebruikerservaring.

 

ONTDEK DE VOLKSWAGEN TOUAREG #LUXE

Koop de Volkswagen Touareg bij Vallei Auto Groep

De officiële Volkswagen autodealer in Ede, Veenendaal en Wageningen. Bij Vallei Auto Groep vindt u kennis en ervaring in ruime mate. Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen dealer in de Vallei-regio*. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan Volkswagen modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Het aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Alle genoemde actietarieven gelden niet in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld.

Ik heb interesseMerk
Model
Uitvoering
Bouwjaar
Brandstof

Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen. Contactreden valt binnen deze categorie: Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info. De lead wordt opgevolgd door: De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter). - PON's Automobielhandel B.V. - Callcenter Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via: E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Er was een probleem met het verzenden. Controleer de melding(en) en probeer het opnieuw.