VW Bedrijfswagens

ID. Buzz Cargo Bulli Edition

Extra rijk uitgerust met ruim € 6.300 voordeel.

Ontdek meer

Geen BPM-vrijstelling meer voor bedrijfswagens

Vanaf 1 januari 2025 betaal je als ondernemer ook BPM bij aanschaf van een bedrijfswagen (een grijs kenteken). Verwacht wordt dat de aanschafswaarde met BPM van een bedrijfswagen onegveer 40% duurder wordt. Wij vertellen je graag meer hoe dit in zijn werk gaat en waarom het voordelig kan zijn om nog in 2024 een bedrijfswagen aan te schaffen.  

Lees meer over BPM op een bedrijfswagen

Ervaringen van onze klanten

7,9

op basis van 31 beoordelingen

Prima geholpen

Anoniem

Wouter is eerlijk direct en reageert snel op vragen

Martin

Goed

Anoniem

Ben totaal niet te vreden heb bij de koop de punten aangegeven die gerepareerd moesten worden bij het ophallen van de auto bleek niet alles gedaan te zijn heb het weer aangegeven vervolgens heb ik 3 weken moeten wachten voordat er wat aan de auto gedaan is heb wel 3 weken met mankementen moeten rijden vervolgens heb ik de auto weer afgeleverd voor de mankementen 1 week op moeten wachten heb wel een vervangauto gekregen bij het ophallen van de auto zie ik dat de monteurs niet netjes aan het werk zijn geweest er zitten krasjes en op de auto de auto heb ik niet zo afgegeven ben dus totaal niet tevreden met jullie service.

Amar soukili

Vriendelijk en professioneel

Rian

Super

Paul Brugman/ Klusbedrijf P.Brugman

De officiële Volkswagen Bedrijfswagens autodealer in de Vallei en KAN-regio

Bij Vallei Auto Groep vindt u die kennis en ervaring in ruime mate. Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in de Vallei en KAN-regio. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan Volkswagen modellen. Wij regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires, maar ook advies over bijvoorbeeld een bedrijfswagen met automaat.

  • Ik kom al 18 jaar bij de Vallei Auto Groep. Het is een betrouwbaar bedrijf, vandaar de Vallei Auto Groep.

    Ron Holdinga | Eigenaar Bloembinderij Buitenomme Volkswagen Caddy

Over Volkswagen Bedrijfswagens

Het Volkswagen Bedrijfswagencentrum denkt graag mee met ondernemers. En begrijpt dat zij zo kostenefficiënt mogelijk willen werken. Alles uit de technologie halen om u zo goed mogelijk te laten rijden. Dat is ons doel. De modellen werken daarom harder voor minder. Dankzij tal van milieutechnologische aanpassingen, zoals BlueMotion, zijn de modellen daarbij ook zuinig en schoon en bespaart u tot 25% op uw kilometerkosten. Bovendien staan onze bedrijfswagen specialisten 24/7 voor u klaar om u van advies en hulp te voorzien. Maak kennis met Volkswagen Bedrijfswagens bij Vallei Auto Groep.

Onze specialisten

Modellen, Maatwerk, Wagenparkbeheer, fiscaliteiten, duurzaamheid, financiering, verzekeren en leasing. Voor elk onderwerp heeft Vallei Auto Groep wel een expert in huis. Onze Volkswagen Bedrijfswagen specialisten kunnen u van goed advies voorzien. Zij weten alles over Bedrijfswagens en wat voor uw mobiliteitsvraag de beste keus is. Kortom, de aangewezen personen voor al uw vragen. Neem contact op.

Showroom

Welkom bij Bedrijfswagencentrum Vallei Auto Groep. Dé specialist op het gebied van Volkswagen Bedrijfswagens in Midden-Nederland. Wij hebben alle kennis in huis om uw wagenpark te voorzien van een van onze Volkswagen Bedrijfswagen modellen. Wij denken graag mee met u als ondernemer. Bovendien staan onze bedrijfswagen specialisten 24/7 voor u klaar om u van advies en hulp te voorzien. Maak kennis met Volkswagen Bedrijfswagens bij Vallei Auto Groep.

Maatwerk

Vallei Auto Groep is gespecialiseerd in maatwerk voor uw bedrijfswagen met vestigingen in Veenendaal, Nijmegen en Duiven. Wij voeren het kwalitatieve merk Bott-Vario. Voor iedere branche bieden wij diverse mogelijkheden voor de inrichting van uw bedrijfswagen. Als u dagelijks met gereedschap en onderdelen onderweg bent, kunt u niet zonder een slim ingerichte mobiele werkplek.

Op de hoogte blijven

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met onze nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.