Bedrijfswagens

Binnenruimte wordt vrije ruimte

De nieuwe Multivan maakt indruk met een tot in het kleinste detail opnieuw ontworpen interieurconcept: van een volledig vlakke vloer tot de eerste rij stoelen, het nieuwe, innovatieve railsysteem en de bijzonder eenvoudig te verwijderen afzonderlijke stoelen maken een breed scala aan stoelindelingen mogelijk zonder grote inspanningen. Door het gebruik van een elektromechanische parkeerrem is er een comfortabele doorgang tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. En de nieuwe multifunctionele tafel is niet alleen variabel in positie, maar ook in vorm. Hij kan worden ingeklapt en over de rails tot tussen de voorstoelen = worden geschoven om als middenconsole te worden gebruikt.

Van dak naar hemel

Nieuw in de Multivan is het royale panoramische glazen dak. Het hemels uitzicht en een lichtovergoten interieur creëren een nog groter gevoel van ruimte. Daarnaast heeft de nieuwe Multivan met het tweedelig glazen panoramadak een nog grotere maximale binnenhoogte in het midden. De "LowE"-coating van het gelaagde veiligheidsglas vermindert de warmtestraling met 78 procent. Zo tillen we het premium comfort dat typisch is voor een Multivan naar een nieuw niveau.

 

Een alternatieve aandrijving

Bijna geruisloos door de stad zoemen? Dat kan met de nieuwe Multivan eHybrid met plug-in hybride aandrijving. Het juiste antwoord op een nieuw tijdperk en meer dan alleen een statement - de nieuwe aandrijving tilt de rijervaring met de nieuwe Multivan naar een nieuw niveau. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat in het dagelijks leven gemiddelde afstanden puur elektrisch kunnen worden afgelegd. Dat betekent voor u: nieuw gedefinieerd rijplezier, lager brandstofverbruik, lokaal CO2-vrij rijden in puur elektrische modus en flexibiliteit in actieradius.

 

Het voertuig wordt een ontmoetingsplaats

Innovatie is bij ons een traditie. Ook de nieuwe Multivan is volledig opnieuw bedacht. Met meer dan twintig assistentiesystemen tilt hij veiligheid naar een nieuw niveau. Met innovatieve connectiviteit zoals de integratie van Amazon's Alexa is hij optimaal online. Hij is geschikt voor alledaags gebruik en multifunctioneel als nooit tevoren. En met de plug-in hybride aandrijving luidt hij een nieuw tijdperk in. Ontdek de nieuwe features: Bijvoorbeeld de nieuwe multifunctionele tafel, die variabel is in positie, vorm en functie. De nieuwe IQ.Light LED-matrixkoplampen die verbeterde veiligheid en charismatisch design combineren. Of de verbeterde geschiktheid voor dagelijks gebruik, die wordt bereikt door nieuwe afmetingen en het multifunctionele interieurconcept. Nieuwe Multivan - nieuwe hoogtepunten.