Alerts

SEAT

SEAT's unexpected deals

Bekijk de actie

Vallei Auto Groep: dé SEAT-dealer voor jou

Zoek je een plek met een ruime SEAT voorraad, waar verschillende SEAT-modellen staan en waar je jouw eigen auto kunt samenstellen? Een SEAT in Nederland kopen doe je bij Vallei Auto Groep. Dankzij de grote groep aan specialisten en vakmensen kies je voor een dealer met veel kennis en ervaring. Als SEAT-dealer helpen wij je graag aan een nieuw model dat volledig op uw wensen aansluit. Maar dit is niet het enige, wij helpen je met nog veel meer. Er komt een hoop kijken bij de aanschaf van een nieuwe auto. Wij helpen je daarom ook bij deze aanschaf, het gebruik, de financiering, het onderhoud, schadeherstel en eventuele andere reparaties. Zoek je een SEAT-dealer die u van A tot Z helpt? Neem dan eens een kijkje in onze showroom. Onze specialisten vertellen u daar graag alles over de verschillende modellen en mogelijkheden.

Waar wordt SEAT gemaakt?

Wist u dat SEAT een Spaans automerk is? SEAT-auto’s bestaan al sinds 1953 en worden nu nog steeds in fabrieken in Spanje geproduceerd. De eerste modellen werden in een fabriek in Barcelona gemaakt. Het ging om de SEAT 1400 in de Zona Franca-fabriek. Later werd de productie verplaatst naar Martorell: een van de grootste fabrieken ter wereld. Per dag worden hier duizenden SEAT-modellen geproduceerd. Hoe kan zo’n fabriek de SEAT voorraad in meer dan 80 landen zo snel aanvullen? Dankzij het grote oppervlak en de vele werknemers: 2.800.000 vierkante meter en meer dan 10.000 werknemers. Zoek naar SEAT online en ontdek de verschillende modellen: SEAT Ibiza, SEAT Arona, SEAT Leon ST, SEAT Ateca en SEAT Tarraco. Al deze namen zijn vernoemd naar diverse plaatsen in Spanje. Voor een betrouwbare en goede auto bent u bij ons aan het juiste adres.

De geschiedenis van SEAT

Na een verscheurende burgeroorlog is Europa, en dus ook Spanje, in 1950 bezig met een economische wederopbouw. In mei van datzelfde jaar wordt de Sociedad Española de Automóviles de Turismo of SEAT opgericht. Het was de start van een zeer succesvol automerk. Drie jaar later rollen de eerste auto’s de fabriek in Barcelona uit. Het is een middenklasser 1400. Vooral de Spaanse markt genoot in het begin van deze nieuwe auto en tot de jaren 80 was de verbondenheid met Fiat groot. Dit kwam door een licentieovereenkomst. De eerste SEAT-modellen die naar het buitenland geëxporteerd werden kwamen in Columbia terecht. Dit gebeurde in 1965. Elf jaar later verlaat de drie miljoenste SEAT de fabriek in Spanje. De samenwerking met Fiat loop nog, maar SEAT droomt ervan om eigen SEAT-modellen te ontwikkelen. De 133 is een eerste poging van het merk. Verschillende nieuwe producten worden begin jaren 80 geproduceerd en de relatie met Fiat vermindert. Ondanks dat Seat niet meer wil samenwerken met Fiat, heeft het merk behoefte aan een andere partner: Volkswagen. In 1982 wordt er een overeenkomst getekend en slechts vier jaar later heeft Volkswagen al 75% van de SEAT-aandelen in handen. In de jaren daarna brengt het merk diverse nieuwe SEAT-modellen op de markt, waaronder de SEAT Ibiza in 1984. De SEAT Toledo rijdt sinds 1991 op de wegen en pas in 2004 kwam de SEAT Altea op de markt. Tegenwoordig is een SEAT in Nederland ondenkbaar uit het straatbeeld. Zoek naar een SEAT online en u kunt verschillende nieuwe SEAT-modellen kopen.

Kom langs en maak een proefrit in een betrouwbare SEAT-auto

Wil je een goede en betrouwbare auto? Zoek je een SEAT-dealer waar je een nieuwe SEAT in Nederland bij kan kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Vallei Auto Groep of kom eens langs in onze showroom. Onze SEAT voorraad is uitgebreid waardoor je bij ons ongetwijfeld een geschikte nieuwe SEAT-auto vindt. Je kunt de verschillende modellen SEAT online bekijken. Heeft u een model gevonden dat aan al jouw wensen voldoet, dan ben je van harte welkom om een proefrit te komen maken. Heb je vragen over de website, auto’s, werkwijze of wil je graag meer informatie over iets anders? Onze vakmensen staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt altijd mailen naar info@valleiautogroep.nl of neem contact op met een van onze locaties.

Vandaag nog uw eigen SEAT samenstellen

Bij Vallei Auto Groep is de voorraad groot. Wilt u bij onze SEAT-dealer een nieuwe auto kopen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Op onze website kunt u uw eigen auto samenstellen. Dit kunt u op een hele snelle en eenvoudige manier doen. U vindt namelijk aan de linkerkant van de pagina een filtermenu. Met behulp van deze filters kunt u uw ideale auto samenstellen. U hoeft alleen maar al uw wensen door te voeren in dit menu en het systeem filtert alle auto’s voor u. Alleen de SEAT-modellen die aan al uw wensen voldoen zijn nu zichtbaar op de pagina. Welke wensen kunt u aanvinken in dit filtersysteem? Bijvoorbeeld het bouwjaar van de auto of welke brandstof er gebruikt wordt. U kunt ook een maximumprijs instellen of wensen zoals kleur, carrosserie en transmissie kenbaar maken. Uiteraard is er ook een filter voor het aantal zitplekken dat uw nieuwe SEAT-auto moet hebben. Vink aan wat er voor u van toepassing is en ontdek de SEAT die aan al uw wensen voldoet. Heeft u tijdens of na het filteren nog vragen over de verschillende modellen of over hoe onze SEAT-dealer u kunt helpen? Neem gerust contact met ons op.

Ervaringen van onze klanten

8,8

op basis van 1353 beoordelingen

Wij zijn zeer tevreden met onze q2. Het contact met Lars verliep buitengewoon goed.

Georg Hameter

Fijne nieuwe kennismaking met VAG

Gert Kroesbergen

Verkoopproces is transparant, flexibel in auto's beschikbaar stellen voor een rit, behulpzaam (in dit geval meedenken in situatie van auto met gebrek) en nette aflevering. Afspraken worden nagekomen, en alles wat er voor aflevering aan de auto moet gebeuren wordt zonder discussie opgepakt. Enige punt van feedback is dat bij aflevering duidelijker mag zijn wat er dan precies is gebeurd voor het service pakket/onderhoud, dat gaat tegenwoordig blijkbaar ook al digitaal!

Jeroen

Slechte aflevering auto met kapotte accu afgeleverd en met veel storingsmeldingen Daarna kom Je niet bij de juiste persoon terecht en wordt je konstant tel doorverwezen

Arno Hendrikx

Goed

Zaal

Keurige uitleg gehad over de mooie Audi Q5

Erwin Faas

Op de hoogte blijven

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met onze nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.