SEAT Tarraco:  derde en grootste SUV

Maak kennis met de Tarraco: de grootste SUV van SEAT. Hij is groots in formaat, maar ook in ruimte én standaarduitrusting. Vanbinnen en vanbuiten word je verrast door zijn compleetheid, met onder andere 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen en achterlichten, een compleet digitaal instrumentenpaneel en heel veel slimme veiligheids-features. Dus welke uitvoering jij ook kiest, je geniet sowieso van heel veel ruimte, luxe én veiligheid. De Tarraco begint bij een prijs van €34.950 en staat in onze showroom!

Ik ben geïnteresseerd

De nieuwe, ruime Tarraco

In de buitengewoon ruimte Tarraco komen typische SEAT-eigenschappen als design, gebruiksgemak, sportiviteit, comfort en kwaliteit samen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunnen vijf of zeven inzittenden daarvan genieten in een licht, ruimtelijk interieur. De zevenzits uitvoering heeft een derde zitrij, die evenals de tweede eenvoudig is neer te klappen.

Comfort en design

Het interieur benadrukt het grootse karakter van de Tarraco. De horizontale lijn in het dashboard vergroot het ruimtegevoel, terwijl het een impressie van zelfverzekerdheid geeft. Als bestuurder geniet je van het 10 inch digitale instrumentpaneel en een 8 inch, zwevende touchscreen met Gesture Control

Kracht en efficiency

De Tarraco is leverbaar met TSI-benzinemotoren en TDI-diesels. Het benzinegamma bestaat uit een 1.5 TSI met 110 kW/150 pk en een 2.0 TSI met 140 kW/190 pk. De 2.0 TDI is er in twee vermogensvarianten. De 110 kW/150 pk sterke versie en een versie met 140 kW/190 pk. In een later stadium wordt de Tarraco ook leverbaar met alternatieve aandrijftechnologieën.

Assistentie van het hoogste niveau

Voor veiligheid en comfort van topklasse krijgt de Tarraco de modernste assistentiesystemen. Alle modellen worden standaard uitgevoerd met Lane Assist en Front Assist inclusief fietser- en voetganger-herkenning. Ook is hij uitgerust met voor SEAT nieuwe voorzieningen als Emergency Call, Pre-crash Assist en Rollover Detection. Als optie zijn Blind Spot Detection (dode hoek-assistent), Traffic Sign Recognition (Verkeerstekenherkenning), Traffic Jam Assist, Light Assist en Emergency Assist beschikbaar.

De nieuwe SEAT Tarraco

Wat is je ideale SEAT Tarraco?

Bent u geïnteresseerd in de SEAT Tarraco? Bekijk hieronder de high lights van de diverse uitvoeringen. Stel je SEAT Tarraco naar wens samen. Maak een proefrit bij Vallei Auto Groep of vraag direct een offerte aan.

Uitvoeringen

Download brochure
 • Tarraco

  Style

  Vanaf € 37.950,-

  • 17 inch lichtmetalen velgen
  • Climatronic met 3 zones
  • Cruise Control
  • Climatronic met 3 zones
  • Media System Plus met 8 inch touchscreen
  Ik ben geïnteresseerd
 • Tarraco

  Xcellence

  Vanaf € 40.600,-

  • 19 inch lichtmetalen velgen
  • Media System Navi met 8 inch touchscreen
  • Adaptive Cruise Control
  • Chromen dakreling en raamlijsten
  • Achteruitrijcamera
  Ik ben geïnteresseerd
De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.