Zakelijke lease vanaf € 779 p/m

Met een speciaal Vallei Autolease aanbod rijd je al in een SEAT Tarraco van € 810 voor € 779 p/m! Dit is op basis van 60 maanden en 20.000 km, exclusief winterbanden.

SEAT Tarraco private lease

Kies je voor SEAT Tarraco private lease, dan kies je voor onbezorgd rondrijden in een gloednieuwe auto voor een vast maandbedrag gedurende een voor jou ideale periode. Tijdens deze periode blijft de wagen eigendom van de leasemaatschappij. Als particulier loop je tijdens private lease 0% risico en hoef je bovendien geen grote investering te doen. 

Offerte aanvragen

Design 

Maak kennis met de SEAT Tarraco

De grootste SUV van SEAT. Hij is groots in formaat, maar ook in ruimte én standaarduitrusting. Voel je de king of the road in de ruime gezinswagen. Standaard vol extra's zoals Full-LED verlichting, Full Link draadloze smartphone integratie, navigatiesysteem met 9.2 inch touchscreen en achteruitrijcamera. Zo geniet je optimaal van iedere rit, zakelijk of privé. 

SEAT Tarraco private lease

Maak kennis met je nieuwe look

Sterk, stoer en sportief. Slim, stijlvol en gestroomlijnd. En met handige snufjes, die er ook gewoon heel goed uitzien. Zoals LED-verlichting, dynamische richtingsaanwijzers, welkomstverlichting en glanzende verchroomde details. Met zo'n statement kun je wel voor de dag komen.

Comfort en design

Het interieur benadrukt het grootse karakter van de Tarraco. De horizontale lijn in het dashboard vergroot het ruimtegevoel, terwijl het een impressie van zelfverzekerdheid geeft. Je navigatie, radio en media bedienen wordt wel heel makkelijk, met het kleurrijke 9.2 inch touchscreen. Luister naar je favoriete muziek of podcast, stuur je vrienden spraakberichten en navigeer naar elke bestemming. Jij hoeft alleen je telefoon te verbinden met Apple CarPlay of Android Auto. 

Een nieuwe manier van rijden

Een stoer design en CO2-neutraal rijden gaan perfect samen. Dat laat de Tarraco PHEV wel zien. Je dagelijkse ritjes tot 51 km¹ rijd je volledig elektrisch en zonder uitstoot. En wil je wat meer kilometers maken? Dan schakel je gewoon over op de brandstofmotor, waarmee je zo'n 730 km extra rijdt.

Jouw zakenpartner

Ook voor je zakelijke ritjes is de ruime en comfortabele Tarraco je beste vriend. En je rijdt 'm ook nog eens voor een aantrekkelijk bijtellingstarief.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

SEAT Tarraco private lease

Ben je op zoek naar een SEAT Tarraco private lease? Kijk dan eens naar de private lease SEAT Tarraco van Vallei Auto Groep! De SEAT Tarraco private lease, die door ons in verschillende varianten wordt aangeboden, is een buitengewoon ruime auto waarbij kwaliteit en sportiviteit samenkomen. Private lease van de SEAT Tarraco is met ruimte voor wel vijf tot zeven personen handig voor de grotere gezinnen. Met onder andere Dynamic Chassis Control, Lane- en Crash Assist en Emergency Call is de wagen voorzien van verschillende handige aanvullingen. Daardoor is SEAT Tarraco private lease niet alleen een dynamische, maar ook veilige keuze!

Wat is SEAT Tarraco private lease?

Laten we eerst eens even uitleggen wat private lease van SEAT Tarraco precies is. Kies je voor SEAT Tarraco private lease, dan kies je voor onbezorgd rondrijden in een gloednieuwe auto voor een vast maandbedrag gedurende een voor jou ideale periode. Tijdens deze periode blijft de wagen eigendom van de leasemaatschappij. Als particulier loop je tijdens private lease 0% risico en hoef je bovendien geen grote investering te doen. Op die manier blijft er budget over voor andere leuke dingen. Wil je meer weten over private lease? Dan kan je eens kijken bij Keurmerk Private Lease voor meer informatie. 

 

Geniet van de voordelen van SEAT Tarraco private lease

Geniet jij binnenkort van jouw SEAT Tarraco met private lease? Dan zitten daar bij Vallei Auto Groep veel voordelen aan vast. Je kunt jouw SEAT Tarraco bij ons volledig naar wens samenstellen, zodat jij straks in de auto van jouw dromen kunt rijden. Het enige waar je naast de vaste maandpremie nog voor betaalt is de benzine. De rest komt volledig op rekening van de leasemaatschappij! Wat valt hier dan zoal onder? Van verzekeringen tot onderhoud en van reparaties tot afschrijvingen; alles is inbegrepen als je voor SEAT Tarraco private lease bij Vallei Auto Groep kiest. Daarnaast is de wagen ook nog eens allrisk verzekerd, zodat je écht enkel omkijken hebt naar het betalen van de maandpremie en de benzine. 

 

SEAT Tarraco private lease bij Vallei Auto Groep: simpel en eenvoudig

Het is zeer eenvoudig om een SEAT Tarraco te private leasen bij Vallei Auto Groep. In slechts een aantal stappen zorg je ervoor dat jouw wagen binnen een mum van tijd bij jouw op het pad staat. Hoe gaat dat dan precies in zijn werk? Allereerst kies je voor de SEAT Tarraco, waarna je de keuze hebt uit de kleur en de uitvoeringen Style en Xcellence. Daarna kan je jouw toekomstige wagen volledig naar jouwe wensen en behoeften samenstellen aan de hand van de vele mogelijke aanvullende opties. Als laatste dien je de aanvraag te bevestigen, waarna je van ons een bevestiging per e-mail ontvangt. Een aantal dagen later zul je de offerteaanvraag bij jou thuis ontvangen.