Volkswagen service homepage

Service & Onderhoud

Een thuis voor jouw auto bij Vallei Auto Groep

Direct een afspraak inplannen Schade? Ga naar schadeherstel

SERVICE EN ONDERHOUD AAN UW AUTO

Vallei Auto Groep service voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens  

De service van Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep is de officiële dealer voor onderhoud en reparatie voor Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens.  Mocht je besluiten een occasion bij ons aan te schaffen, dan ben je aan het juiste adres voor service en onderhoud. Wij kennen je occasion immers het beste. Onze service adviseurs en monteurs staan klaar om je occasion zo goed mogelijk van service te voorzien zodat je in een betrouwbare en veilige auto onderweg bent!

De zeer uitgebreide 130 puntencheck van Vallei Auto Groep

Dankzij de 130-puntencheck bij Vallei Auto Groep weet je dat de auto in een goede staat verkeert. Elk detail en elke functie is nauwkeurig gecontroleerd en waar nodig met originele onderdelen bijna in nieuwstaat gebracht. Pas als een occasion een foutloze checklist heeft, is hij goed genoeg om in onze collectie occasions te worden toegevoegd.

Plan direct een afspraak in

Onderhoud en reparatie volgens Vallei Auto Groep

Vóór elk onderhoud stelt Vallei Auto Groep, in overleg met jou, een diagnose om de nodige onderhoudswerkzaamheden te bepalen. Je kunt er op rekenen dat je auto op tijd klaar staat en dat de afspraken zullen worden nagekomen. En dat alles tegen altijd vaste lage onderhoudsprijzen. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent! Bij Vallei Auto Groep kun je kiezen voor verschillende onderhoudsvormen voor het auto onderhoud. Wij bieden Long Life Service, Economy Service en APK-keuringen.

Meer informatie

Long life Service? Vallei Auto Groep!

De Long Life Service is gebaseerd op verlengde onderhoudsintervallen. Dit houdt in dat op basis van jouw rijgedrag de boordcomputer het onderhoudsmoment bepaalt. Als het rijgedrag gunstig is zal dit moment bij maximaal 30.000 kilometer of bij elke twee jaar zijn. Neem contact met ons op zodat wij je alles kunnen vertellen over onderhoud aan de occasion naar jouw keuze.

Plan direct een afspraak in

Gunstig geprijsd: Economy Service

Speciaal voor occasions van 5 jaar en ouder bieden wij Economy Service. Je profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparatie, voordeel met Economy Onderdelen, mobiliteitsservice in Europa, gratis APK bij onderhoud, gratis zomer- en wintercheck en onderhoud. Daarmee bespaar je aanzienlijk op de onderhoudskosten! Overigens zijn Audi modellen uitgesloten van Economy service.

Werkplaatsafspraak maken

APK keuring

Een auto moet natuurlijk ook APK gekeurd worden. Hoe zit dit precies? Een diesel moet na 3 jaar voor de eerste keer gekeurd worden. Na deze 1e keuring wordt hij jaarlijks gekeurd. Een benzine auto moet na 4 jaar voor de eerste keer gekeurd worden. vervolgens moet deze na 2 jaar weer gekeurd worden. Daarna moet deze na 2 jaar (de auto is nu 6 jaar oud) weer gekeurd worden, met een geldigheid van weer 2 jaar. Na 8 jaar moet de benzine auto pas jaarlijks gekeurd worden. Deze algemene periodieke keuring zorgt voor een betere verkeersveiligheid en spaart het milieu. In Europa is de APK keuring verplicht. De keurmeester beoordeelt de auto op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Vraag bij ons na wanneer je occasion toe is aan de APK.

Direct een afspraak maken

Garantie

Op Occasions met een merk label zoals Audi Selectie :Plus en Das Welt Auto krijg je standaard 12 maanden garantie. Bij Vallei Auto Groep Selectie krijg je standaard 6 maanden garantie tegen BOVAG voorwaarden. Daardoor ben je verzekerd van eersteklas zekerheid. Met deze garantie weet je bovendien waar je aan toe bent. Er zit een uitgebreide garantie op elke occasion die bij Vallei Auto Groep staat. Als je occasion nog fabrieksgarantie heeft, geeft een verlengde garantie je voor de periode er na extra zekerheid tegen onverwachte reparatiekosten.

Meer informatie over garantie

Ervaringen van onze klanten

Filteren

8,7

op basis van 1558 beoordelingen

De manier waarop de verkoopmedewerker ons te woord heeft gestaan, heeft zeker bijgedragen aan de koop van de auto.

Sandra ten Kate

Goede communicatie, betrokken en enthousiast, dacht goed mee over extra opties. Hij maakte de aflevering ook tot een mooie ervaring!

Anoniem

Alles goed en snel behandeld en afgehandeld.

Anoniem

Verkoopproces ging soepel. De tijd tussen koop en afleveren van een voorraad auto vond ik wel wat lang (ruim 2 weken). Belangrijker vind ik wel dat de auto prima is afgeleverd. Tot nu toe zeer tevreden.

Anoniem

Hele prettige persoon Laurens. Alles prima en snel afgehandeld.

Anoniem

Heel goed alles verlopen. Prima!!

Jan Kregting

8,6

op basis van 803 beoordelingen

Alles goed en snel behandeld en afgehandeld.

Anoniem

Verkoopproces ging soepel. De tijd tussen koop en afleveren van een voorraad auto vond ik wel wat lang (ruim 2 weken). Belangrijker vind ik wel dat de auto prima is afgeleverd. Tot nu toe zeer tevreden.

Anoniem

Hele prettige persoon Laurens. Alles prima en snel afgehandeld.

Anoniem

Deze is goed, wij zijn tevreden

Fam Festen, 8

Klant vriendelijk,deskundig,

P.de Haas

Uiterst vriendelijk en correct geholpen. Er werd voldoende tijd uitgetrokken bij de levering van de auto.

Ronald

8,8

op basis van 336 beoordelingen

De manier waarop de verkoopmedewerker ons te woord heeft gestaan, heeft zeker bijgedragen aan de koop van de auto.

Sandra ten Kate

Goede communicatie, betrokken en enthousiast, dacht goed mee over extra opties. Hij maakte de aflevering ook tot een mooie ervaring!

Anoniem

We hebben het hele traject als positief ervaren. Maik Gandomkar is een top verkoper en fijn in de omgang. We konden met al ons vragen bij hem terecht , ook via WhatsApp wat er makkelijk en leuk was .

Jaco

slechte bereikbaarheid verkoper slechte communicatie bij aflevring was de 2e sleutel niet aanwezig

Chris Reuvers

Rick is voor zijn leeftijd al een zeer volwassen verkoper. Hij heeft echt feelings voor het vak

Klaas Vos

Zeer tevreden over de diensten van Vallei Auto Groep Ede, en dan met name over medewerker Jeffrey. Heeft ons zeer, zeer goed geholpen met een hele goede service. Complimenten!

Tom van Aal

8,7

op basis van 140 beoordelingen

Ik ben niet helemaal te voeden. Om mij navigatie systeem heb 2 keer naar Paul in Apelfoorn gebeld.zou terug gebeld worden niet dus toen 2 dagelijks later weer gebeld ei delijk iemand aan de lijn en werd ik verbroken en zou weer terug gebeld worden maar weer niet.Toen Wageningen gebeld en was druk in gesprek en nu vandaag ga ik maar weer bellen Vi d ik niet zo fijn.

Geert Benders

Prettige en open contact gehad. Er zit bij de aanschaf van een occasion weinig ruimte in de prijs. Dat is enerzijds jammer en anderzijds is de vraagprijs waarschijnlijk al scherp gesteld. We zijn open, vriendelijk geholpen waarbij alle tojd en aandacht voor ons was. Advies en feedback waren dik in orde.

Ed em Maaike Sweers

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Duidelijk in wat wel en niet mogelijk is. Geen verborgen zaken. Karige aflevering van de auto. Niet volledig opgeladen. Tank amper half vol. Geen oplaadsnoer 220. 4 weken moeten wachten voor oplevering van deze occasion.

Frank

Goed

Anoniem

De verkoopadviseur gaf ons direct vertrouwen en bood ons direct een proefrit aan voor de auto. Na koop van de auto heeft de verkoopadviseur diverse keren contact met ons gehad. Goede uitleg over de auto bij het ophalen van de auto. Auto was wel stoffig en ik mis toch een gevarendriehoek in de auto.

Anoniem

Aftersales erg slecht - tot 3 maar toe lukt het niet om contact te leggen met verkoopadviseur. Na herhaardelijk bellen word ik geholpen maar vervolgens weer totaal niet op de hoogte gehouden. Ben teleurgesteld met de aanschaf van deze auto. 25800 is veel geld en ik verwacht toch echt een stuk betere service bij een auto van deze prijs.

Geert

8,6

op basis van 153 beoordelingen

Heel goed alles verlopen. Prima!!

Jan Kregting

Is er een verschil tussen de verkoopadviseur en de medewerker? Ik begrijp de voorgaande vraag niet en wie ik hier moet beoordelen. Ik ken de verkoopadviseur al wat langer en ik vind dat hij zijn werk goed doet.

Anoniem

Bij aankoop van de occasion hadden wij afspraken gemaakt betreffende korting op de aankoopprijs of een laadpaal, echter op de facturering was hiermee geen rekening gehouden. Doordat de verkoper niet bereikbaar was ivm. vakantie heb ik met verschillende personen van de Valleigroep telefonisch contact gehad. Door tussenkomst van leidinggevende is de aflevering op tijd en correct afgehandeld. Hierdoor een tevreden klant!

Henk Baltussen

Zeer goed geholpen en niks was te gek . Alles om een tevreden klant te krijgen

Otto vleeming

Het begon aanvankelijk slecht. De prijs van de occasion was best hoog, maar dat zijn ze momenteel allemaal. Dus dat was nog niet zo heel gek. Echter, de inruilprijs was heel laag. Voor een octavia, goed onderhouden, die je bij een merkdealer wilt inruilen... Een slecht begin, waardoor ik al was afgehaakt. Door mailcontact via de verkoper, die een beter bod deed is het uiteindelijk goed gekomen. Afwikkeling daarna prima, en de auto die ik gekocht heb is erg mooi en goed.

M. Groeneveld

Goed advies.

Anoniem

7,5

op basis van 20 beoordelingen

Prima en nette verzorging van aflevering

Anoniem

Misleidende advertentie - onvoldoende klantgerichte informatie - verzwegen van ecofuel afbouw - beledigende inruil voorstel oude auto ( dus elders verkocht) belachelijk terugkoop voorstel. Niet in overeenstemming met Bovag.en ANWB regels. Eeuwig antwoord apparaat met niet nakomen vd boodschap: ik bel u zsm terug.

Anoniem

Goed bereikbaar en afspraken netjes nagekomen. Top

Anoniem

erg attent

Anoniem

Meerdere keren erg prettige en pro-actieve communicatie

Marc Janssen

Kwam nonchalant over en kon geen gesprek op gang krijgen waardoor het erg ongemakkelijk en stil was.

Anoniem