Alerts

Een thuis voor jouw auto

Service & Onderhoud

Een thuis voor jouw auto bij Vallei Auto Groep

Direct een afspraak inplannen Schade? Ga naar schadeherstel

SERVICE EN ONDERHOUD AAN UW AUTO

Vallei Auto Groep service voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

De service van Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep is de officiële dealer voor onderhoud en reparatie voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.  Mocht je besluiten een occasion bij ons aan te schaffen, dan ben je aan het juiste adres voor service en onderhoud. Wij kennen je occasion immers het beste. Onze service adviseurs en monteurs staan klaar om je occasion zo goed mogelijk van service te voorzien zodat je in een betrouwbare en veilige auto onderweg bent!

De zeer uitgebreide 130 puntencheck van Vallei Auto Groep

Dankzij de 130-puntencheck bij Vallei Auto Groep weet je dat de auto in een goede staat verkeert. Elk detail en elke functie is nauwkeurig gecontroleerd en waar nodig met originele onderdelen bijna in nieuwstaat gebracht. Pas als een occasion een foutloze checklist heeft, is hij goed genoeg om in onze collectie occasions te worden toegevoegd.

Plan direct een afspraak in

Onderhoud en reparatie volgens Vallei Auto Groep

Vóór elk onderhoud stelt Vallei Auto Groep, in overleg met jou, een diagnose om de nodige onderhoudswerkzaamheden te bepalen. Je kunt er op rekenen dat je auto op tijd klaar staat en dat de afspraken zullen worden nagekomen. En dat alles tegen altijd vaste lage onderhoudsprijzen. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent! Bij Vallei Auto Groep kun je kiezen voor verschillende onderhoudsvormen voor het auto onderhoud. Wij bieden Long Life Service, Economy Service en APK-keuringen.

Meer informatie

Long life Service? Vallei Auto Groep!

De Long Life Service is gebaseerd op verlengde onderhoudsintervallen. Dit houdt in dat op basis van jouw rijgedrag de boordcomputer het onderhoudsmoment bepaalt. Als het rijgedrag gunstig is zal dit moment bij maximaal 30.000 kilometer of bij elke twee jaar zijn. Neem contact met ons op zodat wij je alles kunnen vertellen over onderhoud aan de occasion naar jouw keuze.

Plan direct een afspraak in

Gunstig geprijsd: Economy Service

Speciaal voor occasions van 5 jaar en ouder bieden wij Economy Service. Je profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparatie, voordeel met Economy Onderdelen, mobiliteitsservice in Europa, gratis APK bij onderhoud, gratis zomer- en wintercheck en onderhoud. Daarmee bespaar je aanzienlijk op de onderhoudskosten! Overigens zijn Audi modellen uitgesloten van Economy service.

Werkplaatsafspraak maken

APK keuring

Een auto moet natuurlijk ook APK gekeurd worden. Hoe zit dit precies? Een diesel moet na 3 jaar voor de eerste keer gekeurd worden. Na deze 1e keuring wordt hij jaarlijks gekeurd. Een benzine auto moet na 4 jaar voor de eerste keer gekeurd worden. vervolgens moet deze na 2 jaar weer gekeurd worden. Daarna moet deze na 2 jaar (de auto is nu 6 jaar oud) weer gekeurd worden, met een geldigheid van weer 2 jaar. Na 8 jaar moet de benzine auto pas jaarlijks gekeurd worden. Deze algemene periodieke keuring zorgt voor een betere verkeersveiligheid en spaart het milieu. In Europa is de APK keuring verplicht. De keurmeester beoordeelt de auto op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Vraag bij ons na wanneer je occasion toe is aan de APK.

Direct een afspraak maken

Garantie

Op Occasions met een merk label zoals Audi Selectie :Plus en Das Welt Auto krijg je standaard 12 maanden garantie. Bij Vallei Auto Groep Selectie krijg je standaard 6 maanden garantie tegen BOVAG voorwaarden. Daardoor ben je verzekerd van eersteklas zekerheid. Met deze garantie weet je bovendien waar je aan toe bent. Er zit een uitgebreide garantie op elke occasion die bij Vallei Auto Groep staat. Als je occasion nog fabrieksgarantie heeft, geeft een verlengde garantie je voor de periode er na extra zekerheid tegen onverwachte reparatiekosten.

Meer informatie over garantie

Ervaringen van onze klanten

8.7

op basis van 1134 beoordelingen

Filteren

Prima

Anoniem

Heel prettig

Anoniem

Als vanouds

Anoniem

Prima service. Door corona was het wat afstandelijker, maar toch allemaal prima opgelost via mail en app. Maikel reageerde altijd vlot en leuk.

Johan

Erg goede service, prettig geholpen, eerlijk. Auto wordt netjes afgeleverd bij het ophalen.

Anoniem

Prima gegaan. Huibrecht schakelt snel, vlot met afspraken en die netjes nakomen.

Leon Broere

8,6

op basis van 608 beoordelingen

Filteren

Prima gegaan. Huibrecht schakelt snel, vlot met afspraken en die netjes nakomen.

Leon Broere

De service is goed. Ze zijn vriendelijk en komen afspraken na.

Anoniem

Prima alleen jammer dat men, tijdens het eerste telefonische contact, niet zei dat ik voor herstel naar Veenendaal moest. Stond een beetje voor joker in Wageningen.

Barbara Dekker

Wij zijn ongeveer 36 jaar naar volle tevredenheid klant bij de Vallei Auto Groep. Rijden al die jaren met veel plezier en probleemloos Volkswagen, mede door het correcte, vakkundige en behulpzame personeel.

Jan en Joan Vliem

Bij aflevering was de auto niet van binnen gereinigd terwijl er meerdere vlekken in de bekleding zaten. ( 1 zitting wel en was nog nat) Hoeden plank was er een van de sloop en instellingen en uitleg van diverse instrumenten is niet gegeven. Later blijkt dat ik voor voice 349 moet betalen om dat in te kunnen schakelen. Er zou een calamiteitenkit bij het servicepakket zitten en heb ik over gereclameerd en heb ik geen calamiteitenkit, maar een verbandtasje gekregen. Eigenlijk ben ik zeer teleurgesteld in de gehele gang van zaken en scoort vallei groep erg slecht.

Anoniem

Keurig te woord gestaan door de verkoopadviseur. Prima service en goede sfeer.

M. van Dijk

8,8

op basis van 237 beoordelingen

Filteren

Prima

Anoniem

Heel prettig

Anoniem

Als vanouds

Anoniem

Prima service. Door corona was het wat afstandelijker, maar toch allemaal prima opgelost via mail en app. Maikel reageerde altijd vlot en leuk.

Johan

Goede, professionele en goede service.

Anoniem

Enige informatie omtrent alarm vereisten en verzekeren zou nog op z'n plaats zijn. Verder uitermate tevreden.

Anoniem

8,8

op basis van 111 beoordelingen

Filteren

Erg goede service, prettig geholpen, eerlijk. Auto wordt netjes afgeleverd bij het ophalen.

Anoniem

een nette en vlotte bediening

C Pol

Verkoopmedewerkers aan telefoon waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Bij het ophalen van de auto werd ik geholpen door een verkoper die normaal niet op de locatie Wageningen werkt. Deze adviseur vond ik vriendelijk, maar hij kon mij weinig te vertellen over auto en over alle opties die op de auto zitten. Dat vond ik nogal merkwaardig voor een verkoper. De eerste verkoperskrijgen een cijfer 8, de tweede een 5.

Anoniem

De gesprekken waren kort en bondig.

K Sips

Alles netjes en duidelijk verlopen.

Anoniem

Mooie zaak , vriendelijke verkopers ik kom hier ooit nog eens terug

Ian

8,9

op basis van 109 beoordelingen

Filteren

Fijn contact gehad met Igor. Altijd vriendelijk en bereikbaar. Tip voor hem; vraag uit bij de klant wat hij wenst en laat zien wat je in huis (showroom) hebt.

Anoniem

Duidelijke communicatie, vriendelijk, zeer correct, open en transparant. En de Skoda Karoq is natuurlijk een prachtauto!

Michiel van der Kleij

Zeer goed en behulpzaam zelfs nog een test rit gemaakt voordat ik echt alleen weg mocht rijden en natuurlijk de goede koffie

Elmas

Burhan heeft ons uitgebreid geadviseerd en de tijd genomen en kon eigenlijk alle vragen die we hadden direct beantwoorden. Gemaakte afspraken kwam hij keurig na.

Anoniem

Ik ben gtevreden over de afhandelingn en levering van mijn nieuwe auto.

Ad van Mourik

Prettige manier van communicatie, geen verkoop praatjes, realisme

Anoniem

0,0

op basis van 0 beoordelingen

Filteren