De nieuwe ŠKODA Octavia

Nu bij ons in de showroom!

Proefrit aan huis inplannen

De officiële ŠKODA autodealer in Ede, Veenendaal en Wageningen.

Bij Vallei Auto Groep vindt u ruime kennis en ervaring om u op weg te helpen en te houden. Vallei Auto Groep is de officiële ŠKODA dealer in de Vallei-regio. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan ŠKODA modellen. We regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.

  • Vallei Auto Groep ŠKODA scoort gemiddeld een 8.7!

Over ŠKODA

Pon Mobiel, onderdeel van Pon’s Automobielhandel, importeert sinds 1992 het Tsjechische automerk ŠKODA. Mede dankzij het steeds bredere (en duurzame) modellenprogramma maakt ŠKODA in Nederland een spectaculaire groei door. Pon Mobiel initieert een veelvoud aan activiteiten namens ŠKODA, dat in Nederland kan rekenen op een steeds groter wordende groep ŠKODA-rijders. De vele groene, energiezuinige modellen – extra vriendelijk geprijsd door de Nederlandse belastingdienst – dragen aantoonbaar bij aan ŠKODA’s stijgende marktaandeel.

Kwaliteit

ŠKODA is sinds 1991 onderdeel van Volkswagen AG: de modellen maken dan ook gebruik van de laatste Volkswagen-technieken. In combinatie met ŠKODA’s betrouwbare en innoverende design, de slimme prijs-kwaliteit verhouding en de brandstof besparende toepassingen, zijn ŠKODA-modellen voor steeds meer consumenten een keuze om met recht trots op te zijn.

ŠKODA is momenteel in 100 landen vertegenwoordigd. De modellen worden gebouwd in moderne fabrieken in thuisland Tsjechië, Oekraïne, India, Bosnië-Herzegovina, Kazachstan, Rusland en China.

Duurzaam

Het echt groene alternatief! Rijden op het steeds populairder wordende aardgas c.q. CNG (Compressed Natural Gas) betekent: rijden in een zéér milieuvriendelijke en zuinige auto. Daarom heeft ŠKODA de Citigo CNG Greentech, zowel als 3- en 5-deurs uitvoering.

Zuinige motoren, minder CO2

Ons groene antwoord heeft specifiek vorm gekregen in onze (betaalbare) high-tech Greenline-modellen. Optimale duurzaamheid, zonder compromissen. Ervaar onder meer efficiënter brandstofverbruik door een intelligent start/stop-systeem, met als gevolg een CO2-zuinige personenauto. Ondertussen geniet je van betrouwbaar design dat iedere dag weer verrast.

Innovatie

Om aan de toenemende vraag naar de diverse modellen van Škoda te kunnen blijven voldoen, optimaliseren we waar mogelijk onze productieprocessen. Recent is daarom een nieuwe, hypermoderne productielijn in gebruik genomen, die nog sneller de voorassen levert voor de Škoda Superb, Škoda Superb Combi, Škoda Yeti, Škoda Octavia en Škoda Octavia Combi. Vanaf de tweede helft van 2011 zal ook de productie van de achterassen voor deze modellen in een nieuwe, snellere productielijn plaatsvinden. Efficiënt de beste auto’s maken, dat is ons doel.

Ontdek de nieuwe ŠKODA SCALA

Op de hoogte blijven

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met onze nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.