Nieuw studiemodel: Škoda Epiq

Perfect voor wie wil overstappen op elektrisch rijden

Ontdek het nieuwe digitale studiemodel van Škoda, dat alle belangrijke kenmerken en functies van de toekomstige productieauto laat zien. Met een lengte van 4,10 meter biedt de Škoda Epiq genoeg ruimte voor vijf passagiers en een bagageruimte van wel 490 liter. Ontworpen met de krachtige nieuwe Modern Solid-designtaal en een indrukwekkend elektrisch rijbereik van ruim 400 kilometer. De onthulling van de productie Epiq staat gepland in 2025.

Houd mij op de hoogte

Perfect als jouw eerste elektrische auto

Afmetingen, prijs en elektische range van de Škoda Epiq

Met een lengte van 4,10 meter biedt de Škoda Epiq voldoende ruimte aan vijf inzittenden en een bagageruimte van maximaal 490 liter. Met een instapprijs vanaf ongeveer € 25.000 is dit de perfecte keuze voor klanten die voor het eerst voor een elektrische auto kiezen. De Epiq is ontworpen op basis van de krachtige nieuwe Modern Solid-designtaal en biedt een maximaal elektrisch rijbereik van ruim 400 kilometer.

Waar komt de naam Epiq vandaan? 

De naam ‘Epiq’ past perfect in de namenstrategie van Škoda’s volledig elektrische SUV-modellen: de E aan het begin staat voor een batterij-elektrisch Škoda-model, terwijl de Q aan het einde hem identificeert als lid van de SUV-familie. Epiq is afgeleid van het oud-Griekse woord ‘epos’, dat staat voor ‘woord’ of ‘vers’, maar ook voor ‘verhaal’ of ‘gedicht’. De naam roept positieve associaties op, zoals geweldig, buitengewoon en opmerkelijk. Met zijn slimme kenmerken en veelzijdigheid wil de Škoda Epiq voldoen aan de behoeften van zowel gezins- als lifestylegerichte bestuurders.

Blijf op de hoogte van de Škoda Epiq

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de Škoda Epiq? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat er speelt. Mis niets!

Aanmelden