Škoda Service

Vallei Auto Groep is de officiële dealer voor onderhoud en reparatie aan uw Škoda. Bij ons bent u aan het juiste adres, wij kennen uw Škoda immers het beste. Onze service adviseurs en monteurs staan klaar om uw Škoda zo goed mogelijk van auto service te voorzien.

Plan direct een afspraak in Heeft u schade? Ga naar schadeherstel

Waar kunnen we je mee helpen?

We staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen over service en onderhoud Kom je er niet uit? Neem dan ook gerust contact op met de klantenservice.

Škoda service

Škoda service laat u verrichten door Vallei Auto Groep. Wij zijn immers de officiële Škoda service dealer en daardoor de specialist in onderhoud en reparatie aan uw Škoda auto. Service geleverd door Vallei Auto Groep betekent daarom kiezen voor zekerheid, kwaliteit en weer zorgeloos kunnen rijden. Rijdt u een nieuwe Škoda dan heeft u automatisch 2 jaar garantie (uitgezonderd slijtagedelen). Wanneer u vervolgens gebruik maakt van de diensten van Vallei Auto Groep dan bieden wij u hier bovenop nog eens 4 jaar reparatiegarantie. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd kunt genieten van uw Škoda.

 

Škoda service van Vallei Auto Groep 

Škoda service eindigt bij Vallei Auto Groep niet bij het standaardpakket. Naast onderhoud en reparatie bieden wij u namelijk extra services aan, die het rijden voor u zo comfortabel mogelijk maken. U kunt daarom bij ons terecht wanneer u uw winterbanden wilt omwisselen voor zomerbanden (of vice versa), uw airco wilt laten voorzien van een servicebeurt, of bijvoorbeeld uw ruitenwissers wilt laten vervangen. Vallei Auto Groep is van alle markten thuis en wij zijn erop gericht u te helpen. Zo kunt u ook bij ons langskomen voor infotainment services, wanneer u uw sleutel kwijt bent, of voor vervangend vervoer. Rijdt u dus een Škoda Octavia, een Škoda Fabia of een andere auto van dit prachtmerk? Kies dan voor de services van Vallei Auto Groep. 

Maak nu een afspraak 

Wanneer u behoefte heeft aan een excellente Škoda service beurt kiest u voor Vallei Auto Groep. Een afspraak met ons plannen is daarom heel gemakkelijk. U klikt eenvoudigweg op ‘plan direct een werkafspraak‘ en vult het kenteken van uw auto in. Via enkele simpele stappen komt u dan snel tot een afspraak met Vallei Auto Groep. Belt u liever direct? Onze vestiging in Veenendaal is te bereiken op 0318 – 509 960. De telefoonnummers voor de overige vestigingen vindt u onder contact. Hier kunt u ook een vraag stellen via ons contactformulier.