SEAT Service

SEAT service bij Vallei Auto Groep, de officiële dealer voor onderhoud en reparatie aan uw SEAT. Bij ons bent u aan het juiste adres voor SEAT service, wij kennen uw SEAT immers het beste. Onze service adviseurs en monteurs staan klaar om uw SEAT zo goed mogelijk van auto service te voorzien.

Plan direct een afspraak in Heeft u schade? Ga naar schadeherstel

Waar kunnen we je mee helpen?

We staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen over service en onderhoud Kom je er niet uit? Neem dan ook gerust contact op met de klantenservice.

SEAT service is een speciale expertise van Vallei Auto Groep. Als officiële SEAT dealer kunt u bij ons namelijk altijd terecht voor kwalitatieve onderhoud- en reparatieservices. Van tevoren zullen wij een diagnose opmaken. We bespreken vervolgens met u wat de te verrichtten werkzaamheden zullen zijn en hoe lang deze zullen duren. U kunt hiervan op aan en uw auto zal bij ons altijd op tijd klaar zijn. Uw SEAT auto is een hoogwaardig product en de service vanuit Vallei Auto Groep valt daardoor na aanschaf onder de 4 jaar durende garantie. Deze garantie is de eerste 2 jaar onbeperkt en de volgende 2 jaar tot 100.000 km.
 

SEAT service die verder gaat

SEAT service van Vallei Auto Groep stopt niet bij onderhoud en reparaties. U kunt bij ons terecht voor tal van services, die wij graag voor u uitvoeren. Zo wisselen wij bijvoorbeeld uw winterbanden om voor zomerbanden, of juist andersom. Service bij Vallei Auto Groep betekent daarnaast ook dat wij accessoires toe kunnen voegen aan uw auto, nieuwe ruitenwissers kunnen plaatsen, of bijvoorbeeld uw navigatie kunnen updaten. Vallei Auto Groep biedt u namelijk precies de diensten die u nodig heeft, zodat u exact rijdt zoals u wilt rijden en dat natuurlijk zo veilig mogelijk kunt doen.

Neem contact op met de SEAT specialist

Voor onderhoud, of een andere SEAT service van Vallei Auto Groep, kunt u heel gemakkelijk een afspraak maken met ons. Wij hebben daarvoor een simpel stappenplan opgesteld dat van start gaat wanneer u klikt op ‘plan direct een werkafspraak’. Ons systeem begeleidt u dan snel en eenvoudig. Wij zijn uiteraard ook via de telefoon en ons contactformulier bereikbaar. Onze hoofdvestiging in Veenendaal bereikt u via het telefoonnummer 0318 – 509 960 en de andere locaties vindt u onder contact. Hier kunt u ook ons contactformulier invullen.