Acties SEAT Ateca

Private lease

Private lease nu de SEAT Ateca vanaf € 488,- p/mnd

Business Intense

Extra opties op de SEAT Ateca met voordeel oplopend tot € 3.175

Financieringsactie

Tijdelijk extra voordelige financieringstarieven al vanaf € 339,- 

Offerte aanvragen

 

SEAT Ateca

Zelfverzekerd? Zeker weten

Maak kennis met de nieuwe Ateca. Met meer karakter. Nieuwe looks. Nieuwe tech. En nieuwe charmes. Niets voor niets vernoemden we 'm naar een stoere plaats in de heuvels bij Zaragoza. De Ateca geeft een nieuwe dimensie aan zelfverzekerdheid.

Meer voor minder? Gratis Business Intense!

Onze vernieuwde SUV is zelfverzekerder, completer én voordeliger dan ooit. We hebben ‘m uitgerust met superveel gratis features die je liever die omweg terug naar kantoor doen kiezen. Rondje van de zaak? Gas erop en gaan! En bedenk intussen wat je gaat doen met die € 3.516 die je hebt bespaard. Bekijk de uitvoeringen hieronder:

 

Design Forser en eigenwijzer

Design Forser en eigenwijzer Met een stoere designupgrade en een flinke portie eigen karakter heeft de nieuwe Ateca alles wat je van een auto verwacht - en meer.

 

SEAT Ateca | Vallei Auto Groep

Specificaties

Hoeveel kan ik meenemen?

Wat past er allemaal in je kofferbak? En hoe krachtig is de motor? Leer je nieuwe Ateca tot in de details kennen.

  • Lengte:                                                 4381 mm
  • Breedte:                                               1841 mm
  • Hoogte:                                                1615 mm
  • Maximale bagageruimte:                   1604 Liter
  • Vermogen:                                           150 pk

Zakelijk Jouw partner in business

Met een indrukwekkend design en scherp bijtellingstarief is de Ateca ook tijdens kantooruren de auto waarin jij wil rijden. Ontdek onze Business Intense modellen met een extra rijke uitrusting en een bijtelling vanaf €226.

 

Voorwaarden

De inruilpremie-actie is geldig voor kentekenaanvragen van 1 januari 2021 tot en met 30 april 2021, zo lang de voorraad strekt. De actie is niet van toepassing op Private Lease en Operational Lease, en geldt alleen voor de SEAT Ateca. De in te ruilen auto moet minimaal drie maanden op naam van de koper staan. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden.

 

Offerte aanvragen
Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen. Contactreden valt binnen deze categorie: Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info. De lead wordt opgevolgd door: De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter). - PON's Automobielhandel B.V. - Callcenter Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via: E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Er was een probleem met het verzenden. Controleer de melding(en) en probeer het opnieuw.