Volkswagen up! Klein, maar groots met ruimte.

Klein maar niet klein te krijgen: dat is de Volkswagen up! in een notendop. Het aantal ijzersterke eigenschappen van de up! is dan ook groot. Hij biedt eigenlijk alles in één: een scherp design met unieke innovaties, een standaard extra royale uitrusting, een prima prijs en mooie milieuprestaties. De BlueMotion Technology motoren zorgen voor de laagste CO2 -uitstoot van alle niet-elektrische auto’s. En met de vernieuwde e-up! kunt u zelfs 100% elektrisch rijden – dus zonder wegenbelasting en nagenoeg emissievrij.

De up! wordt niet meer gebouwd en is alleen nog beschikbaar uit occasion voorraad. Wil je toch graag een up!? Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.


Bekijk de voorraad  

 

Alle ruimte voor de Volkswagen up!

Ondanks zijn compacte afmetingen is de Volkswagen up! een wonder van ruimte, met verrassend veel plek voor passagiers en bagage. Zijn bagageruimte met neerklapbare achterbank mag er zijn. De up! heeft zelfs een variabele laadbodem die u op twee niveaus kunt inleggen. Zo benut u de ruimte nóg optimaler.

Volkswagen up! gaat vol voor veiligheid. 

Veilig is-ie ook, om precies te zijn: de veiligste in zijn klasse. U bent compleet beschermd met o.a. front-, hoofd, en zijairbags, een verstevigde achterklep (botsingen van achteren), een Tyre Leak Indicator (voorkomen van klapband) en het revolutionaire City Emergency Braking (nooit meer een ongeluk bij lage snelheden). Zelfs een rijstrookbehoudassistent (Lane Assist) is standaard!

Private lease

Nog meer plussen van de Volkswagen up!

Comfort is een ander belangrijk pluspunt van de Volkswagen up! Park Distance Control maakt van inparkeren uw hobby. Een compleet mobiel systeem voor de bediening van navigatie-, telefoon-, voertuiginformatie- en entertainment functies laat u optimaal genieten van uw rit. En of het allemaal nog niet genoeg is: de Volkswagen up! heeft ook bewezen de hoogste restwaarde in het A-segment. De up! is er in 4 verschillende uitvoeringen, van een complete basisuitvoering (up!) naar luxere Beats of sportievere up! R-Line tot de uiterst sportieve up! GTI. Daarnaast is er de volledig elektrische e-up!. Keuze genoeg!

De kleinste Volkswagen. Groots met ruimte.

Een compacte auto vol grootse ideeën - dat is de Volkswagen up!. Klein, en toch één van de ruimste en kleurrijkste in z'n klasse. Dankzij de zeer compacte driecilinder motor biedt de auto plaats aan vier volwassenen én hun bagage. Nog een pluspunt aan de up! is de integratie met je smartphone, zodat je altijd en overal connected bent. Daarbij geeft onze Volkswagen up! Private Lease je ontzettend veel waar voor een vaste, maandelijkse prijs. Unieke innovaties van de up! in combinatie met de zekerheid van Private Lease: stel nu je contract samen om zo voordelig mogelijk de weg op te gaan.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Het aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Alle genoemde actietarieven gelden niet in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld.

Ik heb interesse

Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen. Contactreden valt binnen deze categorie: Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info. De lead wordt opgevolgd door: De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter). - PON's Automobielhandel B.V. - Callcenter Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via: E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Er was een probleem met het verzenden. Controleer de melding(en) en probeer het opnieuw.