Volkswagen service

Vallei Auto Groep is de officiële dealer voor onderhoud en reparatie aan uw Volkswagen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor Volkswagen Service, wij kennen uw Volkswagen immers het beste. Onze service adviseurs en monteurs staan klaar om uw Volkswagen zo goed mogelijk van auto service te voorzien.

Maak direct een werkplaatsafspraak Heeft u schade? Ga naar schadeherstel

Waar kunnen we je mee helpen?

We staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen over service en onderhoud Kom je er niet uit? Neem dan ook gerust contact met ons op.

Volkswagen service

Volkswagen service betekent kiezen voor deskundigheid en zekerheid. Dat betekent kiezen voor Vallei Auto Groep. Onderhoud en reparatie zijn voor ons, als officiële dealer in Volkswagen auto’s, de kernkwaliteiten en staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wanneer u kiest voor een Volkswagen servicebeurt van ons maken wij in overleg met u een diagnose van de eventuele problemen en laten wij u weten hoe snel we die verholpen hebben. Uw Volkswagen zal vervolgens altijd op tijd klaar staan voor u. Wanneer u een nieuwe Volkswagen rijdt heeft u automatisch 2 jaar fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie, die u ook nog eens met 2 jaar kunt verlengen. Onze diensten vallen daardoor dus veelal onder uw garantie. En wist u dat wij een divers aanbod van auto accessoires hebben welke wij als officiële Volkswagen dealer ook kunnen verstrekken. 

Volkswagen service op maat voor u

Volkswagen service start bij regulier onderhoud en reparaties van schade, maar hier stopt het bij Vallei Auto Groep niet. Bij ons kunt u namelijk voor elke denkbare service terecht. Wij voegen voor u nieuwe accessoires toe, helpen u met de Volkswagen app en andere infotainmentsystemen, verwisselen voor u ruitenwissers en banden, of plaatsen bijvoorbeeld een anti-diefstalpakket. Vallei Auto Groep staat namelijk voor totale service en wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. U rijdt daardoor in de auto die u verdient. Een auto die bovendien altijd in de beste staat is.

Vallei Auto Groep de VW specialist

Voor Volkswagen service kunt u bij ons snel een afspraak maken. Gaat u naar ‘plan direct een werkafspraak‘ en volgt u dan het eenvoudige stappenplan. Houdt u hierbij uw kenteken bij de hand. Heeft u echter liever telefonisch contact met ons dan kunt u bellen naar 0318 – 509 999 voor onze vestiging in Veenendaal. De andere vestigingsnummers vindt u onder contact, waar u ook een contactformulier vindt. Deze kunt u ook gebruiken om bij ons een afspraak te plannen. Wij kijken ernaar uit u van dienst te kunnen zijn.