Bekijk de ID.3 uitvoeringen

Uitvoeringen

Download brochure
 • ID.3

  ID.3 Life

  Vanaf € 38.390,-

  • 58 kWh accu, 150 kw / 204 pk
  • Velgen, 18 inch staal
  • Lane Assist
  • Adaptive Cruise Contro
  • Parkeersensoren voor en achter
  Ik ben geïnteresseerd
 • Financial lease v.a. € 549,-

  ID.3

  ID.3 Business

  Vanaf € 41.990,-

  • 58 kWh accu, 150 kw / 204 pk
  • Lane Assist
  • Adaptive Cruise Control
  • Parkeersensoren voor en achter (Park Distance Control)
  • Spraakbediening (Natural Voice Control)
  Ik ben geïnteresseerd
 • 1st Edition uit voorraad leverbaar

  ID.3

  ID.3 1ST Max

  Vanaf € 49.540,-

  • 20 inch velgen 'Sanya'
  • Augmented reality head-up display
  • Panoramadak
  • Elektrisch verstelbare stoelen
  • Dodehoeksensor 'Side Assist'
  • Draadloos je telefoon opladen
  • Travel Assist
  Ik ben geïnteresseerd

E-ASY OP WEG: SLIMME LAADPUNTEN

Vallei Auto Groep biedt de slimme laadpunten van e-asy op weg. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft e-asy op weg twee slimme laadpunten geselecteerd voor thuis of op de zaak. Onderweg laden bij ruim 100.000 laadpunten in Europa kan eenvoudig met de e-asy op weg laadpas of handige laadsleutelhanger. Onze e-asy op weg adviseurs helpen je graag verder om de meest passende laadoplossing voor jou samen te stellen. Daarbij wordt rekening gehouden met de laadbehoefte, de mogelijkheden van de elektriciteitsaansluiting, het laadstation en niet te vergeten de laadmogelijkheden van de auto.

Meer over laadoplossingen

Subsidieregeling Elektrische auto's €4.000.

Om de verkoop van elektrische auto's te stimuleren heeft de Nederlandse overheid een subsidieregeling ingesteld die het kopen van een elektrische auto nu nog aantrekkelijker maakt. Zo krijg je bij de aanschaf van een nieuwe elektrische auto nu € 4.000 overheidssubsidie en bij een gebruikte elektrische auto € 2.000 subsidie. Deze subsidieregeling is ook geldig in combinatie met private lease of een financiering, waarbij de subsidie € 83 per maand bedraagt.

Bekijk de meest gestelde vragen van het RVO

Tot 542 kilometer* rijbereik

De ID.3 heeft verschillende accuvarianten met een actieradius van 330 tot 542 km*. Welke versie je ook kiest, je hebt vrijwel altijd genoeg voor al je dagelijkse ritten naar kantoor, school en afspraken. Even bijladen? Binnen 35 minuten is de accu alweer voor 80 procent opgeladen (bij een snellader en de 58kWh accu).

Ontdek de VW ID.3

Volledig CO2-neutraal.

Elektrisch rijden is niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. De productie van de ID.3 is volledig CO2-neutraal: van materiaal tot eindproduct. En de CO2-uitstoot die onvermijdelijk is, compenseren we met klimaatbeschermingsprojecten. Ook recyclen we zoveel mogelijk onderdelen van de auto op een milieuvriendelijke manier. We gaan er zelfs voor om 97% van de accu te hergebruiken. Zo dragen wij bij aan de wereld van morgen.

Licht met IQ.

Altijd perfect zicht, in iedere rijsituatie, onder alle weersomstandigheden. Dat comfort bieden de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen. Die passen zich automatisch en razendsnel aan iedere situatie aan. Zelfs het grootlicht hoef je niet meer zelf te regelen, zodat je nooit per ongeluk tegenliggers verblindt. En, niet onbelangrijk: ze zien er ook nog eens goed uit. De ID.3 is standaard uitgevoerd met de slimme IQ.DRIVE features, zoals Lane Assist en Adaptive Cruise Control. Alle features en voordelen van IQ.DRIVE ontdek je hier.

Profiteer van 8% bijtelling uit de voorraad van de ID.3

De Volkswagen ID.3 | Nu uit voorraad met 8% Bijtelling!

Ben jij toe aan elektrisch rijden en wil je nog profiteren van 8% fiscale bijtelling in plaats van de gebruikelijke 12% vanaf 2021? Bekijk dan direct onze extreem ruime voorraad VW ID.3's en rijd binnen 2 weken in een elektrische auto met 8% bijtelling. Momenteel hebben wij nog iedere uitvoering & kleur op voorraad. Bekijk onze voorraad hieronder.

Bekijk ID.3's met 8% bijtelling

Je ziet meer. En vind sneller je weg.

ID.Light 'praat' met je: met licht. Samen met het optionele navigatiesysteem wijst ID.Light je snel en ontspannen de weg. Lichtsignalen en een knipperende richtingaanwijzer geven aan wanneer je van rijbaan moet wisselen. Als je spraakbediening gebruikt, reageert het systeem met een lichtsignaal op je stem. En bij het uitstappen zegt ID.Light je gedag met een subtiel lichtteken. Het optionele augmented reality Head-up Display toont handige informatie op de vooruit, direct in je zicht. Zo zie je precies waar je moet afslaan.

De basis voor heel veel ruimte.

Het MEB-platform is speciaal ontwikkeld voor onze nieuwe elektrische modellen, zoals de ID.3. De platte accu's zitten verwerkt in de vloer, wat ondanks z'n compacte formaat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. De ID.3 is ongeveer net zo groot als een Golf, maar biedt de binnenruimte van een veel grotere auto.

Slimme navigatie en diepe bassen.De ID.3 heeft navigatie die met je meedenkt. Hij onthoudt bestemmingen en routes en komt zelf met filemeldingen of een sneller alternatief. De DAB+ radio maakt van elke rit een belevenis. Zo luister je onderweg met kraakhelder digitaal geluid naar je favoriete muziek, nieuws of podcast. En als de bassen nog wat dieper mogen, kies je voor de speakers van Beats Audio. Met de groeten van Dr. Dre.  

Unieke 1ST badges.

De exclusieve details van de ID.3 1ST laten aan iedereen zien dat jij er vroeg bij was. Zo zitten er rondom de auto unieke 1ST badges. En ook aan de binnenkant vind je ze terug, bijvoorbeeld op het stuur.

Comfortabele luxe.

Ook qua features zit je met de ID.3 1ST meer dan goed. Hij is standaard al voorzien van alle comfort die je bij Volkswagen gewend bent, met een aantal mooie extra features. Zo heeft hij Play & Pauze pedalen en krijg je een bijzonder welkom op het grote welkomstscherm. Dit is jouw unieke uitvoering, en dat merk je.

Kom binnen. Hoe vind je het interieur?

Niet alleen compleet anders van buiten, maar ook van binnen. Met opvallend veel ruimte. Dus zet je tas lekker neer, ga zitten in de uitnodigende stoelen, en relax met de sfeerverlichting die je naar eigen smaak instelt. Kies uit de tien standaardkleuren (of 30 optionele kleuren). Koele of warme verlichting - het is aan jou.

 

Laden en mobiliteit in één keer geregeld.

Ook voor alles rondom laden en mobiliteit kun je bij je Vallei Auto Groep terecht. Met ons eigen label e-asy op weg helpen wij je graag met laadoplossingen voor:
Pluspunten Thuis
Pluspunten Op het werk
Pluspunten En onderweg

Bekijk e-asy op weg

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

** Laadtijd van 0-100% met een 11kW laadpaal en de 58kWh accu.

Ik heb interesseMerk
Model
Uitvoering
Bouwjaar
Brandstof

Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen. Contactreden valt binnen deze categorie: Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info. De lead wordt opgevolgd door: De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter). - PON's Automobielhandel B.V. - Callcenter Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via: E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Er was een probleem met het verzenden. Controleer de melding(en) en probeer het opnieuw.