Gewoon een Volkswagen. Nu elektrisch. Vanafprijs onder €40.000*

De ID.3 is een echte Volkswagen: gemaakt voor iedereen. Ons nieuwste elektrische model combineert de laatste innovaties met een grote actieradius, betrouwbaar karakter en luxe design. En dat opvallend betaalbaar, of je nu koopt of least. Als eerste komt er een unieke editie van de ID.3 op de markt: de ID.3 1ST. Deze heeft extra unieke stijlelementen en kun je nu al reserveren. Wat wil je nog meer. Reserveer jouw ID.3 1ST.

 

De toekomst is dichterbij dan je denkt.

De ID.3 markeert het begin van een nieuwe generatie Volkswagens. Een volledig elektrische auto met slimme features en een indrukwekkende actieradius. En natuurlijk onmiskenbaar Volkswagen: betrouwbaar, intelligent en van de hoogste kwaliteit. Eind 2019 gaat de ID.3 in productie, maar je kunt 'm al reserveren. Je bent er dan van verzekerd dat je in 2020 een stukje toekomst voor de deur hebt staan.

 

3 redenen om nu te reserveren.

1. Je rijdt als eerste in de ID.3 1ST.
Als je nu reserveert, heb je één van de eerste plekken in het productieproces te pakken.

2. Je ontvangt de unieke eerste editie.
De eerste editie wordt uitgerust met unieke badges en features. Dan rijd je niet alleen in de eerste, maar ook in een wel heel speciale ID.3.

3. Zakelijke rijder? Dan betaal je slechts 4% bijtelling*.
Tot en met 2020 geldt het lage bijtellingstarief van 4% bijtelling* voor elektrische auto’s.

 

Hoe werkt reserveren?

Vul online de reserveringstool in en je weet direct of je via jouw dealer nog een ID.3 1ST kunt bemachtigen. Vervolgens ontvang je een bevestiging per e-mail en kun je inloggen in je persoonlijke omgeving. Hier dien je binnen 24 uur het reserveringsbedrag van € 1.000,- te voldoen. Zodra je betaling compleet is, hebben we de ID.3 1ST voor jou gereserveerd! Als je de ID.3 1ST zakelijk gaat rijden, overleg dan met je werkgever hoe je het best een ID.3 1ST kunt reserveren.

 

De Volkswagen ID.3 Van concept naar realiteit.

Bij een volledig nieuwe techniek, past ook een eigen design. Daarom heeft de Volkswagen ID.3 een design dat je nu nog niet kent van de huidige modellen, maar wat toch onmiskenbaar Volkswagen is.

Autonoom rijden.

De eerste ID.3 legt een perfecte basis voor zijn opvolger van 2025, die volledig autonoom kan rijden. Je activeert de autonome modus op de ID.3 door op het Volkswagen-logo op het stuur te drukken. Vervolgens verdwijnt het stuur in het dashboard en heb jij je handen vrij.

 

Overbrug je leaseauto.

Loopt je zakelijke of privé leasecontract al vóór de levering van je nieuwe ID.3 1ST af? Dan kun je gebruikmaken van een overbruggingsauto. Deze rijd je dan totdat jouw ID.3 1ST geleverd wordt. Natuurlijk hebben we meerdere modellen waar je uit kunt kiezen, zodat je ook in de tussentijd kunt genieten van alles wat Volkswagen te bieden heeft. Voor bestaande klanten is een verlenging van het huidige leasecontract soms ook mogelijk. Wil je meer weten? Neem contact met ons op. 

Bel direct voor de mogelijkheden

Tot 550 kilometer** op een volle accu.

De ID.3 heeft een actieradius waar je u tegen zegt. Bij uitvoeringen die later op de markt komen, heb je de keuze uit drie verschillende accu's. De ID.3 1ST is uitgerust met de middelste accu: 58 kWh en een actieradius van 420 kilometer**. De basis-accu (45 kWh) brengt je 330 kilometer** ver en met de grootste (77 kWh) rijd je zelfs 550 kilometer** op een volle accu. Dus een rit van Utrecht naar Parijs? Eén keer laden en je bent er. Dat de auto zo ver komt, is te danken aan het MEB-platform. Dit slimme platform met platte accu's in de vloer zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor een grotere actieradius.

Reserveer nu

Ontdek de VW ID. 3

Gebouwd op het MEB platform.


Het MEB-platform is speciaal ontwikkeld voor onze nieuwe elektrische modellen, zoals de ID.3. De platte accu's zitten verwerkt in de vloer, wat ondanks z'n compacte formaat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. Dankzij een motor op de voor- en achteras heb je alle voordelen van een vierwielaandrijving, gevoed door één grote batterij. En nog een mooi voordeel: dit platform wordt compleet CO2-neutraal opgebouwd.

Volledig CO2-neutraal.Elektrisch rijden is niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. De productie van de ID.3 is volledig CO2-neutraal:  van materiaal tot eindproduct. En de CO2-uitstoot die onvermijdelijk is, compenseren we met klimaatbeschermingsprojecten. Ook recyclen we zoveel mogelijk onderdelen van de auto op een milieuvriendelijke manier. We gaan er zelfs voor om 97% van de accu te hergebruiken. Zo dragen wij bij aan de wereld van morgen.

Altijd persoonlijk.

Dankzij User ID. kan je jouw auto instellen zoals jij dat wilt. De stand van je stoel bijvoorbeeld, of instellingen van de radio en je persoonlijke contacten. Alles staat opgeslagen in jouw User ID., zodat je altijd een persoonlijke ervaring hebt op het moment dat jij instapt en wegrijdt.

Je smartphone als digitale sleutel.

Open de Volkswagen ID.3 met het apparaat dat je altijd op zak hebt: je smartphone. Hiermee ontgrendel je niet alleen de deuren, maar start je zelfs de auto. Bovendien koppelt je telefoon altijd direct je User ID.-instellingen met jouw auto.

Unieke 1ST badges.

De exclusieve details van de ID.3 1ST laten aan iedereen zien dat jij er vroeg bij was. Zo zitten er rondom de auto unieke 1ST badges. En ook aan de binnenkant vind je ze terug, bijvoorbeeld op het stuur.

Comfortabele luxe.

Ook qua features zit je met de ID.3 1ST meer dan goed. Hij is standaard al voorzien van alle comfort die je bij Volkswagen gewend bent, met een aantal mooie extra features. Zo heeft hij Play & Pauze pedalen en krijg je een bijzonder welkom op het grote welkomstscherm. Dit is jouw unieke uitvoering, en dat merk je.

Laden en mobiliteit in één keer geregeld.

Ook voor alles rondom laden en mobiliteit kun je bij je Volkswagen dealer terecht. Je dealer helpt je graag met een:
Pluspunten Laadpunt thuis of op het werk
Pluspunten Laadsleutelhanger
Pluspunten Mobiliteitskaart

Zo weet je zeker dat je moeiteloos op je bestemming aankomt – of je nou reist met je eigen ID.3 1ST of met het openbaar vervoer via je Shuttel mobiliteitskaart. En eenmaal aangekomen, kun je zelfs je parkeerzaken regelen met de kaart. Wil je op vakantie liever rijden met een brandstofauto dan je nieuwe ID.3 1ST? Huur dan een vakantieauto via Vallei Autoverhuur

* De prijs van de ID.3 1ST is nog niet bekend, maar de vanafprijs van de ID.3 1ST zal onder € 40.000 zijn.

** De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.