De Volkswagen ID.3 | Gewoon een Volkswagen, maar nu elektrisch

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruikersgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in. 

Volkswagen ID.3

Kies jouw rijk uitgerust ID.3 1st Edition

Heb je nog geen ID.3 1st gereserveerd? Wees er dan snel bij want wij hebben nog maar een paar extra ID.3 1st editions beschikbaar.

Bel onze verkoopadviseur Bestel jouw ID.3 1st Edition

Bekijk de ID.3 1st edition uitvoeringen

Als eerste komt de ID.3 1ST naar Nederland. Deze limited edition heeft de 58 kWh accu voor een comfortabele actieradius van 424 km*. De ID.3 1ST is verkrijgbaar in drie rijk uitgeruste uitvoeringen.

Uitvoeringen

Download brochure
 • Uitverkocht

  ID.3

  ID.3 1st

  Vanaf € 37.990,-

  • 18 inch velgen 'East Derry'
  • DAB+ digitale radio
  • Navigatiesysteem incl. streaming & internet
  • Natural Voice Control
  • Lane Assist
  • Adaptive Cruise Control
  • Parkeersensoren
  Ik ben geïnteresseerd
 • Extra's bovenop de ID.3 1st

  ID.3

  ID.3 1ST Plus

  Vanaf € 43.990,-

  • 19 inch velgen 'Andoya'
  • IQ.LIGHT LED Matrix koplampen
  • Keyless Entry
  • Achteruitrijcamera
  • Zijruiten achter en achterruit getint
  • Sfeerverlichting interieur in 30 kleuren
  • LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzer
  Ik ben geïnteresseerd
 • Extra's bovenop de ID.3 1st Plus

  ID.3

  ID.3 1ST Max

  Vanaf € 49.490,-

  • 20 inch velgen 'Sanya'
  • Augmented reality head-up display
  • Panoramadak
  • Elektrisch verstelbare stoelen
  • Dodehoeksensor 'Side Assist'
  • Draadloos je telefoon opladen
  • Travel Assist
  Ik ben geïnteresseerd

Dit is de ID.3 1st

Tot 424 kilometer* op een volle accu

De unieke eerste editie van de auto heeft een 58 kWh sterke accu. Daarmee rijd je tot wel 424 kilometer* op één volle acculading. Is je accu bijna leeg? Met snelladen op gelijkstroom laad je in 30 minuten genoeg bij om 290 kilometer* te rijden.

 

Unieke 1st badges

De exclusieve details van de ID.3 1ST laten aan iedereen zien dat jij er als eerste bij was. Zo zitten er rondom de auto unieke 1ST badges. En ook aan de binnenkant vind je ze terug, bijvoorbeeld op het stuur.

Bestel jouw ID.3 1st Edition

De ID.3 1st Edition komt in vier kleuren

De gelimiteerde ID.3 1ST is leverbaar in vier kleuren: Gletscher White, Moonstone Grey, Makena Turquoise en Mangan Grey. Benieuwd naar welke accessoires je kunt krijgen voor de ID.3 1ST?

Download de accessoire brochure

 

Subsidieregeling Elektrische auto's €4.000.

Om de verkoop van elektrische auto's te stimuleren heeft de Nederlandse overheid een subsidieregeling ingesteld die het kopen van een elektrische auto nu nog aantrekkelijker maakt. Zo krijg je bij de aanschaf van een nieuwe elektrische auto nu € 4.000 overheidssubsidie en bij een gebruikte elektrische auto € 2.000 subsidie. Deze subsidieregeling is ook geldig in combinatie met private lease of een financiering, waarbij de subsidie € 83 per maand bedraagt.

Bekijk de meest gestelde vragen van het RVO

Volledig CO2-neutraal.

Elektrisch rijden is niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. De productie van de ID.3 is volledig CO2-neutraal: van materiaal tot eindproduct. En de CO2-uitstoot die onvermijdelijk is, compenseren we met klimaatbeschermingsprojecten. Ook recyclen we zoveel mogelijk onderdelen van de auto op een milieuvriendelijke manier. We gaan er zelfs voor om 97% van de accu te hergebruiken. Zo dragen wij bij aan de wereld van morgen.

Overbrug je leaseauto.

Loopt je zakelijke of privé leasecontract al vóór de levering van je nieuwe ID.3 1ST af? Dan kun je gebruikmaken van een overbruggingsauto. Deze rijd je dan totdat jouw ID.3 1ST geleverd wordt. Natuurlijk hebben we meerdere modellen waar je uit kunt kiezen, zodat je ook in de tussentijd kunt genieten van alles wat Volkswagen te bieden heeft. Voor bestaande klanten is een verlenging van het huidige leasecontract soms ook mogelijk. Wil je meer weten? Neem contact met ons op. 

Bel direct voor de mogelijkheden

Licht met IQ.

Altijd perfect zicht, in iedere rijsituatie, onder alle weersomstandigheden. Dat comfort bieden de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen. Die passen zich automatisch en razendsnel aan iedere situatie aan. Zelfs het grootlicht hoef je niet meer zelf te regelen, zodat je nooit per ongeluk tegenliggers verblindt. En, niet onbelangrijk: ze zien er ook nog eens goed uit. De ID.3 is standaard uitgevoerd met de slimme IQ.DRIVE features, zoals Lane Assist en Adaptive Cruise Control. Alle features en voordelen van IQ.DRIVE ontdek je hier.

Ontdek de VW ID.3

De basis voor heel veel ruimte.

Het MEB-platform is speciaal ontwikkeld voor onze nieuwe elektrische modellen, zoals de ID.3. De platte accu's zitten verwerkt in de vloer, wat ondanks z'n compacte formaat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. De ID.3 is ongeveer net zo groot als een Golf, maar biedt de binnenruimte van een veel grotere auto.

Slimme navigatie en diepe bassen.De ID.3 heeft navigatie die met je meedenkt. Hij onthoudt bestemmingen en routes en komt zelf met filemeldingen of een sneller alternatief. De DAB+ radio maakt van elke rit een belevenis. Zo luister je onderweg met kraakhelder digitaal geluid naar je favoriete muziek, nieuws of podcast. En als de bassen nog wat dieper mogen, kies je voor de speakers van Beats Audio. Met de groeten van Dr. Dre.  

Je ziet meer. En vind sneller je weg.

ID.Light 'praat' met je: met licht. Samen met het optionele navigatiesysteem wijst ID.Light je snel en ontspannen de weg. Lichtsignalen en een knipperende richtingaanwijzer geven aan wanneer je van rijbaan moet wisselen. Als je spraakbediening gebruikt, reageert het systeem met een lichtsignaal op je stem. En bij het uitstappen zegt ID.Light je gedag met een subtiel lichtteken. Het optionele augmented reality Head-up Display toont handige informatie op de vooruit, direct in je zicht. Zo zie je precies waar je moet afslaan.

Unieke 1ST badges.

De exclusieve details van de ID.3 1ST laten aan iedereen zien dat jij er vroeg bij was. Zo zitten er rondom de auto unieke 1ST badges. En ook aan de binnenkant vind je ze terug, bijvoorbeeld op het stuur.

Comfortabele luxe.

Ook qua features zit je met de ID.3 1ST meer dan goed. Hij is standaard al voorzien van alle comfort die je bij Volkswagen gewend bent, met een aantal mooie extra features. Zo heeft hij Play & Pauze pedalen en krijg je een bijzonder welkom op het grote welkomstscherm. Dit is jouw unieke uitvoering, en dat merk je.

Kom binnen. Hoe vind je het interieur?

Niet alleen compleet anders van buiten, maar ook van binnen. Met opvallend veel ruimte. Dus zet je tas lekker neer, ga zitten in de uitnodigende stoelen, en relax met de sfeerverlichting die je naar eigen smaak instelt. Kies uit de tien standaardkleuren (of 30 optionele kleuren). Koele of warme verlichting - het is aan jou.

 

Laden en mobiliteit in één keer geregeld.

Ook voor alles rondom laden en mobiliteit kun je bij je Vallei Auto Groep terecht. Met ons eigen label e-asy op weg helpen wij je graag met laadoplossingen voor:
Pluspunten Thuis
Pluspunten Op het werk
Pluspunten En onderweg

Wil je op vakantie liever rijden met een brandstofauto dan je nieuwe ID.3 1ST? Huur dan een vakantieauto via Vallei Autoverhuur

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

** Laadtijd van 0-100% met een 11kW laadpaal en de 58kWh accu.

Houd mij op de hoogte
Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen. Contactreden valt binnen deze categorie: Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info. De lead wordt opgevolgd door: De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter). - PON's Automobielhandel B.V. - Callcenter Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via: E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?