Een nieuw gezicht

Maak kennis met onze sportieve crossover: de Taigo. Moeiteloos combineert hij de ruimte en het praktische karakter van een crossover met een stijlvol én sportief design. Of je nu met het hele gezin naar je vakantiebestemming rijdt of voor je werk op pad gaat, de Taigo staat voor je klaar.

Taigo

Sportief. Modern. Taigo

Sportief en helemaal van deze tijd: dat is hoe je de nieuwe Taigo aan je vrienden omschrijft. De highlight? De optionele IQ.Light LED Matrix koplampen, met een stijlvolle en strakke LED-lichtstrip tussen de koplampen. Ook aan de achterkant wordt de sportiviteit van de Taigo nog eens onderstreept, met de opvallende LED-verlichting en het kenmerkende aflopende dak.

Taigo

Innovaties, overal waar je kijkt

Open de deur van de nieuwe Taigo en stap in. Je welkom voelen is hier geen probleem. Met de soft-touch knoppen en het strak vormgegeven dashboard waan je je in de toekomst. En vergeet het multifunctionele stuur niet, waarmee je je volledige auto bedient zonder je handen van het stuur te halen.

Taigo

Sportief van velg tot dakrail

Voor wie sportief altijd sportiever kan, is er de R-Line. Vanbuiten herken je ‘m direct aan het R-Line logo, de zwarte dakrailing en de 17 inch velgen. En ook vanbinnen zie je direct de kenmerkende R-Line details, zoals sportstoelen, aluminium pedalen, een zwarte dakhemel, maar ook de stijlvolle sfeerverlichting en het 20,3 cm (8 inch) multimediasysteem. Geef je Taigo de sportieve upgrade die bij je past.

Taigo

Alle details in één oogopslag

Je ogen op de weg houden was nog nooit zo makkelijk. De Digital Cockpit achter je stuur laat namelijk in één oogopslag alle belangrijke informatie zien die je nodig hebt, zoals je snelheid en je kilometerteller. Zie je liever iets anders? Kan gewoon. Kies zelf of je bijvoorbeeld je rij-assistenten, de navigatie of je playlist toont. Standaard heeft de Digital Cockpit een kleurendisplay van 20,3 cm (8 inch).

Kijkt met je mee

Met een extra paar ogen wordt de weg op gaan veiliger én relaxter. IQ.DRIVE Travel Assist op de Taigo combineert namelijk een hoop slimme systemen en rijdt daardoor bijna zelfstandig. Zo houdt Lane Assist je binnen de lijntjes, past Adaptive Cruise Control je snelheid automatisch aan op basis van het verkeer om je heen en geeft Side Assist je een seintje als iemand zich in je dode hoek bevindt. Het enige wat jij nog moet doen, is je handen aan het stuur houden.

Geen kabel? Geen probleem

Je telefoon opladen is een makkie in de nieuwe Taigo. Standaard is ‘ie namelijk voorzien van 2 USB-poorten: eentje voorin en eentje bij de achterbank. Kun je je laadkabel nergens vinden? Geen zorgen. Leg je smartphone in het optionele Qi-vak in je dashboard en hij laadt draadloos op. Het enige wat je nodig hebt, is een telefoon met Qi-ondersteuning.

Op de hoogte blijven

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met onze nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.