Nu tijdelijk tot € 4.950 voordeel!

Koop jij een nieuwe Volkswagen uit voorraad? Dan krijg je € 2.000 inruilvoordeel. In combinatie met SEPP-subsidie krijg je wel € 4.950 voordeel! Zo heb je nog meer reden om nu voor een Volkswagen te kiezen.

Actie geldt van 28 maart t/m 30 juni 2024.

Bekijk de voorraad

ID.5 Pro Business

Nu extra aantrekkelijk. Leverbaar vanaf € 54.990

 • Metallic
 • Velg 19 inch 
 • Assistance Pakket
 • Design Pakket (LED Matrix)
 • Comfort Pakket
 • Interieur (Style) Pakket
 • Elektrische achterklep
 • Multimedia Pakket

  

Zakelijke lease vanaf € 689 p/m

Met een speciaal Vallei Autolease aanbod rijd je al in een Volkswagen ID.5 Pro vanaf €689 p/m! Dit is op basis van 60 maanden en 10.000 km, exclusief winterbanden.

Subsidie op je ID.5

Koop jij een nieuwe of gebruikte elektrische Volkswagen? Dan kom je in aanmerking voor de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP) van maximaal € 2.950 op jouw 100% elektrische auto! Wacht niet te lang, want de overheid heeft een beperkt budget hiervoor vrijgesteld. Op = op.

Bekijk de voorraad

Handbal Team NL testen ID.5

Volkswagen ID.5 private lease

Volkswagen ID.5 private lease heeft voor jou als particulier ontzettend veel voordelen. Je wordt compleet door ons ontzorgt. Het enige wat je hoeft te doen is de auto opladen, de rest regelen wij voor je. Zo kun je zonder zorgen genieten van een gloednieuwe auto! Voor een vast bedrag per maand nemen wij de zorgen over al het andere omtrent de auto op ons. Denk hierbij aan verzekeringen en kosten bij schade.

Bereken jouw private lease tarief

Zo ziet zelfverzekerd eruit 

De ID.5 lijkt gevormd door de wind, en dat is ‘ie ook. De vloeiende lijnen zorgen voor perfecte aerodynamica. Zelfs de speciaal vormgegeven deurgrepen en velgen optimaliseren de luchtstroom, waardoor je weerstand minimaal is. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Maar de ID.5 zou geen SUV coupé zijn als ‘ie z’n elegante looks niet zou combineren met atletische details, zoals grote wielen en stoere luchtinlaten. Zelfverzekerd? Zeker weten.

 

Kies je uitvoering

Uitvoeringen

 • ID.5

  ID.5 Pro

  Vanaf € 53.990,-

  • 77 kWh accupakket (tot 556 km actieradius)
  • Geschikt voor DC snelladen tot 135 kW (snellader)
  • Velgen 'Hamar', 19 inch lichtmetaal
  • Koplampverlichting LED
  • 'Matrix' bekleding
  • Multimedia 'Ready to Discover' (25,4 cm), 6+1 luidsprekers
  • 'App-Connect' draadloze smartphone integratie
  Ik ben geïnteresseerd
 • ID.5

  ID.5 Pro Business

  Vanaf € 54.990,-

  • Metallic lak
  • Koplampverlichting LED Matrix (IQ.Light)
  • 'ArtVelours' bekleding
  • Navigatie 'Discover Pro' (32,8 cm), 6+1 luidsprekers
  • Telefoon draadloos oplaadbaar (Wireless Charging)
  • Airconditioning automatisch, 2-zone (Climatronic)
  • Diefstalalarm
  Ik ben geïnteresseerd
 • ID.5

  ID.5 GTX

  Vanaf € 62.990,-

  • 77 kWh accupakket (tot 533 km actieradius)
  • Geschikt voor DC snelladen tot 175 kW (snellader)
  • Velgen 'Ystad', 20 inch lichtmetaal
  • Koplampverlichting LED Matrix (IQ.Light)
  • Exterieur in GTX design
  • Dashboard, luxe afgewerkt incl. rode stiknaad
  Ik ben geïnteresseerd

Hier is je tweede huis

Om de eindeloze binnenruimte van de ID.5 kun je niet heen. Allemaal dankzij het MEB-platform, dat ervoor zorgt dat zelfs je passagiers met lange benen maar al te graag op de achterbank zitten. Voor een extra huiselijk gevoel zet je de achtergrondverlichting in één van de 10 kleuren aan, die de zachte lijnen van het interieur extra benadrukken. Je favoriete muziek spelen of navigeren gaat via het 12 inch multimediasysteem. En de bediening? Die is volledig intuïtief met touch-knoppen of gewoon met je stem. Zo wordt indruk maken wel heel makkelijk.

 

Maximaal op elk niveau:

De ID.5 GTX

Waar je ook rijdt, met z’n bovengemiddelde performance verlegt de ID.5 GTX de grenzen van elektrisch rijden. Hij combineert een hoop sportiviteit met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor je meer tractie hebt. En zonder het gebrul van de motor om je heen: de efficiënte motor is zo stil, dat je alleen de wind langs je auto hoort gieren.

 

De krachtigste manier van rijden

De middenweg kiezen, daar houden we niet van. En dat hoeft ook niet met de nieuwe ID.5. De kracht van een SUV, de efficiëntie van een ID. en de acceleratie van een sportauto - allemaal dankzij de elektrische motoren, die vanaf de eerste seconde hun volle kracht geven. Z’n ruime actieradius laat niets aan de twijfel over en is groot genoeg voor al je dagelijkse ritjes en nog veel meer. En zit je toch bijna zonder stroom, dan maak je een korte stop bij de dichtstbijzijnde snellader. 

 

ID.5

Helder zicht. Altijd

De IQ.LIGHT LED Matrix koplampen zijn jouw persoonlijke gids in het donker. Op basis van je snelheid, locatie en eigen voorkeuren heb je altijd het perfecte licht. De afzonderlijk dimbare LED’s volgen de richting van de weg én je stuur. En dan heet IQ.LIGHT je ook nog eens welkom wanneer je je auto ontgrendelt. Alles om het jou zo comfortabel mogelijk te maken.

 

ID.5

Denkt met je mee

De ID.5 is zoveel meer dan een manier om van A naar B te komen. De rij-assistenten van Travel Assist houden namelijk een extra oogje in het zeil. Zo houdt Lane Assist je binnen de lijntjes, zorgt Adaptive Cruise Control voor een constante snelheid, een veilige afstand én rijd je zelfs semi-autonoom. Wel je handen aan het stuur houden, natuurlijk.

 

ID.5

High-tech voorruit

In de ID.5 leidt niets je af. Achter het stuur laat het augmented-reality-head-updisplay je namelijk via aanwijzingen op je voorruit zien hoe je je bestemming bereikt. Allemaal zo’n 10 meter voor je ID.5. Zo hoef je je ogen dus nooit af te wenden.

 

SLIMME LAADPUNTEN

Vallei Auto Groep biedt de slimme laadpunten van Cube Charging. Onderweg laden bij ruim 100.000 laadpunten in Europa kan eenvoudig met de laadpas of handige laadsleutelhanger. Onze mobiliteits adviseurs helpen je graag verder om de meest passende laadoplossing voor jou samen te stellen. Daarbij wordt rekening gehouden met de laadbehoefte, de mogelijkheden van de elektriciteitsaansluiting, het laadstation en niet te vergeten de laadmogelijkheden van de auto.

Meer over laadoplossingen

Op de hoogte blijven

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met onze nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.

 

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Het maximale vermogen 220 kW: dit maximale vermogen, berekend in overeenstemming met UN GTR.21, kan maximaal 30 seconden aaneengesloten gebruikt worden. Het in de individuele rijsituatie beschikbare vermogen hangt van verschillende factoren af, zoals de (omgevings-)temperatuur en laadstatus, conditie en fysieke veroudering van de hoogvoltaccu. De beschikbaarheid van het maximale vermogen vereist dat de temperatuur van de hoogvoltaccu tussen de 23 °C en 50 °C is en de auto een laadniveau van > 88% heeft. Met name afwijkingen van het hiervoor genoemde leiden mogelijk tot een vermindering in vermogen. De accutemperatuur kan, tot een bepaalde hoogte, beïnvloed worden via de functionaliteiten van de airconditioning. Het gewenste laadniveau van de hoogvoltaccu kan ingesteld worden in de auto. Het beschikbare vermogen kan op elk moment in het vermogen display van de auto worden getoond. Om de bruikbare capaciteit van de hoogvoltaccu zo hoog mogelijk te houden wordt het laadniveau van 80% aanbevolen voor dagelijks gebruik.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Het aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Alle genoemde actietarieven gelden niet in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld.