Alerts

De stijlvolste vorm van elektrisch

Wie zei dat elektrisch niet elegant kan zijn? De ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert 'ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. Maak kennis met de stijlvolste vorm van elektrisch rijden. 

Kies je uitvoering

Uitvoeringen

 • Private Lease € 849 p.m.

  ID.5

  Pro

  Vanaf € 50.990,-

  • 77 kWh Pro accu, 128 kW / 174 pk
  • Geschikt voor DC snelladen tot 135 kW (snellader)
  • Velgen 'Hamar' 19 inch
  • Lane Assist
  • Adaptive Cruise Control
  Ik ben geïnteresseerd
 • Private Lease € 959 p.m.

  ID.5

  GTX

  Vanaf € 58.590,-

  • 220 kW / 299 pk elektromotor (AWD)
  • Velgen 'Ystad' 20 inch
  • Koplampverlichting LED Matrix ('IQ.Light')
  • Bumpers in GTX design
  • Daklijst en C-stijl in 'antraciet'
  Ik ben geïnteresseerd

Kracht en souplesse

Het silhouet van de elektrische crossover zorgt voor perfecte aerodynamica, waardoor je minimale weerstand hebt. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Ook binnen staat je heel wat te wachten: een slim ontworpen interieur met intuïtieve bediening en meer dan genoeg ruimte voor alles wat de dag je brengt.

 

Zo ziet zelfverzekerd eruit 

De ID.5 lijkt gevormd door de wind, en dat is ‘ie ook. De vloeiende lijnen zorgen voor perfecte aerodynamica. Zelfs de speciaal vormgegeven deurgrepen en velgen optimaliseren de luchtstroom, waardoor je weerstand minimaal is. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Maar de ID.5 zou geen SUV coupé zijn als ‘ie z’n elegante looks niet zou combineren met atletische details, zoals grote wielen en stoere luchtinlaten. Zelfverzekerd? Zeker weten.

 

Hier is je tweede huis

Om de eindeloze binnenruimte van de ID.5 kun je niet heen. Allemaal dankzij het MEB-platform, dat ervoor zorgt dat zelfs je passagiers met lange benen maar al te graag op de achterbank zitten. Voor een extra huiselijk gevoel zet je de achtergrondverlichting in één van de 10 kleuren aan, die de zachte lijnen van het interieur extra benadrukken. Je favoriete muziek spelen of navigeren gaat via het 12 inch multimediasysteem. En de bediening? Die is volledig intuïtief met touch-knoppen of gewoon met je stem. Zo wordt indruk maken wel heel makkelijk.

 

Maximaal op elk niveau:

De ID.5 GTX

Waar je ook rijdt, met z’n bovengemiddelde performance verlegt de ID.5 GTX de grenzen van elektrisch rijden. Hij combineert een hoop sportiviteit met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor je meer tractie hebt. En zonder het gebrul van de motor om je heen: de efficiënte motor is zo stil, dat je alleen de wind langs je auto hoort gieren.

 

De krachtigste manier van rijden

De middenweg kiezen, daar houden we niet van. En dat hoeft ook niet met de nieuwe ID.5. De kracht van een SUV, de efficiëntie van een ID. en de acceleratie van een sportauto - allemaal dankzij de elektrische motoren, die vanaf de eerste seconde hun volle kracht geven. Z’n ruime actieradius laat niets aan de twijfel over en is groot genoeg voor al je dagelijkse ritjes en nog veel meer. En zit je toch bijna zonder stroom, dan maak je een korte stop bij de dichtstbijzijnde snellader. Met een laadvermogen van 135 kW ben je na een half uur en een kopje koffie klaar om weer maximaal 390 km** verder te gaan.

 

De Volkswagen ID.5 leasen?

Wil jij elektrische rijden zonder compromissen? Lease dan nu de Volkswagen ID.5.

 • Private lease vanaf € 708,- p/m
 • Operational lease vanaf € 579,- p/m