De ID.4 Advantage: Tijdelijk extra voordelig!

Rijden in een ID.4 is nu nog aantrekkelijker. Je ontvangt nu namelijk extra voordeel tot € 6.400. Daarbovenop ontvang je bij aankoop van een ID.4 Advantage ook nog eens € 2.950 SEPP-subsidie! Nu vanaf € 45.590 of € 245 bijtelling p/m***. Vraag jouw offerte aan of bekijk de ID.4 voorraad.

Actie geldt van 1 september t/m 30 december 2023.

Bekijk de voorraad

Subsidie op je ID.4

Koop jij een nieuwe of gebruikte elektrische Volkswagen? Dan kom je in aanmerking voor de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP) van maximaal € 2.950 op jouw 100% elektrische auto! Wacht niet te lang, want de overheid heeft een beperkt budget hiervoor vrijgesteld. Op = op.

Bekijk voorraad nieuw Bekijk voorraad occasions   

 

Zakelijke lease vanaf € 589 p/m

Met een speciaal Vallei Autolease aanbod rijd je al in een Volkswagen ID.4 van € 880 voor € 589 p/m! Dit is op basis van 60 maanden en 10.000 km, exclusief winterbanden. Geldig tot en met 30 december 2023. 

 

Volkswagen ID.4 private lease

Volkswagen ID.4 private lease heeft voor jou als particulier ontzettend veel voordelen. Je wordt compleet door ons ontzorgt. Het enige wat je hoeft te doen is de auto opladen, de rest regelen wij voor je. Zo kun je zonder zorgen genieten van een gloednieuwe auto! Voor een vast bedrag per maand nemen wij de zorgen over al het andere omtrent de auto op ons. Denk hierbij aan verzekeringen en kosten bij schade.

Bereken jouw private lease tarief

Zo krachtig kan elektrisch zijn

Elektrisch, dus inleveren op prestaties? Dacht het niet. Of je nou op de A2 of in de Alpen rijdt, de ID.4 is er de baas. Optrekken gaat razendsnel. Met een actieradius tot 520 kilometer** hoef je je over het bereik ook geen zorgen te maken. Allemaal dankzij ons baanbrekende MEB-platform, waarbij het grote accupakket in de vloer van de auto is weggewerkt. Dat creëert extra ruimte voor bagage, passagiers én lange benen. De ID.4 mag zich met recht een Volkswagen noemen. 

ID4

Functioneel mag best mooi zijn

Onderweg pik je het robuuste design van de ID.4 er zo uit. Met z’n inliggende deurgrepen, herkenbare dakreling en als kers op de taart: de optionele lichtlijn die het Volkswagen logo verbindt met de koplampen. En wil je skispullen meenemen? Op pad met fietsen? Geen probleem. Met een flinke bagageruimte en de optionele trekhaak en dakkoffer neem je al je spullen zo mee. Het is niet voor niets een SUV.

 

Direct in een ID.4 rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe ID.4 te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Volkswagen.

Bekijk hier de ID.4 voorraad

De ID.4 luistert naar je 

De ID.4 is een auto die naar je luistert. Je route plannen? Je favoriete nummer harder zetten? Of je baas bellen? Eenvoudig met je stem te besturen. En met het Touch-Display tot 30,5 centimeter en de digitale diensten van We Connect luister je naar al je podcasts en playlists.

 

ID4

Inclusief slimme bijrijders

De ID.4 is een auto die naar je luistert. Je route plannen? Het volgende nummer spelen? Je moeder bellen? Zeg wat je wilt en… voilà. Ook rijden er voor je veiligheid altijd een groot aantal slimme assistenten met je mee. Zo weet IQ.Light precies met welke verlichting je het beste zicht hebt en dimt je grootlicht automatisch als er een tegenligger aankomt. Weer een zorg minder. En loop je richting je ID.4? Met Keyless Access gaan de deuren als vanzelf open en begint je auto enthousiast met z’n lichten te knipperen. Welkom.

 

ID4

Hier heb je alle ruimte

Met stoelen die beter zitten dan je eigen bankstel en meer dan genoeg beenruimte vragen je passagiers niet snel hoe lang de rit nog duurt. Zet de sfeerverlichting aan in je favoriete kleur en je voelt je meteen thuis. Ook achter het stuur hoef je niets te missen. Met het Touch-Display van 30,5 centimeter en de digitale diensten van We Connect luister je naar je favoriete podcasts en playlists, terwijl je ogen op de weg blijven. Want het Head-up Display projecteert alle voor jou belangrijke informatie op de voorruit. Handig toch?

 

Subsidie op je ID.4

Om de verkoop van elektrische auto's te stimuleren heeft de Nederlandse overheid een subsidie regeling ingesteld die het kopen van een elektrische auto nu nog aantrekkelijker maakt. Ook in 2023 is het weer mogelijk om subsidie aan te vragen, klik hier voor meer informatie. De subsidieregeling is ook geldig in combinatie met private lease of een financiering. 

Bekijk de meest gestelde vragen van het RVO

SLIMME LAADPUNTEN

Vallei Auto Groep biedt de slimme laadpunten van Cube Charging. Onderweg laden bij ruim 100.000 laadpunten in Europa kan eenvoudig met de laadpas of handige laadsleutelhanger. Onze mobiliteits adviseurs helpen je graag verder om de meest passende laadoplossing voor jou samen te stellen. Daarbij wordt rekening gehouden met de laadbehoefte, de mogelijkheden van de elektriciteitsaansluiting, het laadstation en niet te vergeten de laadmogelijkheden van de auto.

Meer over laadoplossingen

Volkswagen ID.4 We Connect

 

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000km bij Vallei Autolease.

*** Voor elektrische auto's geldt 16% bijtelling over de eerste € 30.000 van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald.

****  Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

 

Op de hoogte blijven

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met onze nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Het aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Alle genoemde actietarieven gelden niet in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld.