Volkswagen Crafter L2H2

Een Volkswagen Crafter L2H2 is een ontzettend handige bestelbus. Deze kunt u gebruiken voor allerlei verschillende doeleinden. Vanuit een bedrijf is deze bestelbus ideaal. Heeft u bijvoorbeeld een transportbedrijf? Dan is dit dé oplossing. Bezorgt u poststukken en pakketten vanuit uw eigen bedrijf? Ook dan is dit de perfecte bestelbus. Deze bus heeft fijne afmetingen en is ook nog eens comfortabel. Wanneer u werkzaam bent in de bouw, komt een bus als deze als geroepen.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Een Volkswagen Crafter L2H2 van Vallei Auto Groep

Bij Vallei Auto Groep staat kwaliteit hoog op de lijst. Diverse personenauto’s en bedrijfswagens die u vindt bij Vallei Auto Groep, zijn van uitmuntende kwaliteit. Vallei Auto Groep selecteert hier nauwkeurig op. Dit geldt dus uiteraard ook voor de Volkswagen Crafter L2H2. Met dit Volkswagen model haalt u een echte alleskunner in huis die genoeg ruimte heeft voor al uw spullen. Dit model is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, maar al deze uitvoeringen hebben één ding gemeen: een sterke bestelbus die lang meegaat en inzetbaar is voor diverse doeleinden. Deze Crafter bereikt een nieuw niveau van afwerkingskwaliteit en robuustheid. Een niveau dat in deze klasse nog niet eerder te zien was.

Interesse in een Volkswagen Crafter L2H2?

Heeft u interesse in een Volkswagen Crafter L2H2? Dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de experts van Vallei Auto Groep. Dit kan op verschillende manieren. U kunt contact opnemen met onze vestiging Veenendaal door te bellen naar 0318 509 999. Voor de vestiging Ede, kunt u bellen naar 0318 696 000. Stuurt u ons liever een e-mail? Dat kan uiteraard ook! Deze e-mail kunt u sturen naar info@valleiautogroep.nl. Nog makkelijker: u kunt het contactformulier op onze website invullen. U wordt snel geholpen door een ervaren professional!

Ik heb interesse in de Crafter L2h2