De e-Crafter nu met duurzaamheidspremie van € 6.750!

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu de allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Dan heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Om je op weg te helpen met elektrisch rijden, is de e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijg je advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en hou je grip op je kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu. En dan hebben we het nog niet gehad over het ongekende rijcomfort van de nieuwe e-Crafter. Verschil moet er zijn.

Ik ben geïnteresseerd

Wat is je ideale Volkswagen e-Crafter?

Bent u geinteresseerd in deze ideale bedrijfswagen? Bekijk hieronder de highlights van de diverse uitvoeringen. Stel je e-Crafter naar wens samen. Maak een proefrit bij Vallei Auto Groep of vraag direct een offerte aan.

Uitvoeringen

Download brochure
 • Excl. duurzaamheidspremie

  e-Crafter

  L3H3

  Vanaf € 56.700,-

  • Cruise control incl. snelheidsbegrenzer
  • Comfort bestuurdersstoel
  • Radio Composition Audio
  • 16 inch stalen velgen
  • Elektrische raambediening
  Ik ben geïnteresseerd

8 jaar onderhoud, APK en garantie op hoogvoltaccu

Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Inbegrepen zijn: alle voorgeschreven grote en kleine onderhoudsinspecties, periodiek vervangen van stof- en pollenfilters, verversen van remvloeistof en verplichte Algemene Periodieke Keuringen. Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km).

Maximale actieradius met rijtraining en app

Om je goed te leren omgaan met je elektrische bedrijfswagen bieden wij i.s.m. Verkeersveiligheid Groep Nederland twee rijtrainingen aan. Direct na bestelling kun je je bij de verkoper aanmelden. 

e-Crafter online rijtraining

In deze training leren je chauffeurs aan de hand van instructievideo’s alles over de e-Crafter. Deze training kan gevolgd worden zodra de e-Crafter is besteld.

e-Crafter rijtraining op de zaak

In deze échte rijtraining door een instructeur bij jou op de zaak (ná aflevering van de e-Crafter), leren je chauffeurs omgaan met de e-Crafter. Bij meer dan twee chauffeurs zijn hier kosten aan verbonden.

 

Hightech aandrijflijn

De elektromotor, de transmissie en het differentieel van de e-Crafter zijn samengebracht in een extra compacte unit. De EEM85 synchrone elektromotor levert een vermogen van 100 kW en het maximale koppel bedraagt 290 Nm. De volledige aandrijfkracht is direct beschikbaar en wordt via de eentraps transmissie op de voorwielen overgebracht. Daarmee beweegt de e-Crafter zich uitermate vlot door het verkeer.

Opladen van A-Z geregeld. Op de zaak. Onderweg. Thuis bij werknemers.

Opladen roept ongetwijfeld een aantal vragen op. Hoeveel laadpunten installeer ik nu en in de nabije toekomst? Hoe past het opladen van mijn elektrische bedrijfswagen in mijn dagelijkse werkzaamheden? Waar kan ik mijn bedrijfswagens opladen als ik onderweg ben? Welke laadpas heb ik daarvoor nodig? Kan ik energie verrekenen met mijn werknemers als zij mijn bedrijfswagen thuis opladen? Kortom, je hebt advies nodig van onze experts en dat is ook wat je krijgt. Wil je alvast meer weten over hoe dit geregeld is? 

Meer over elektrisch rijden

Zeer rijke uitrusting

De e-Crafter heeft een zeer rijke standaarduitrusting. Inbegrepen zijn onder meer Navigatie Discover Media, Climatronic airconditioning, LED-koplampen, een ergoComfort geveerde bestuurdersstoel, Car–Net mobiele online diensten, LED-verlichting in de laadruimte en diverse 12V- en USB-aansluitingen. Daarnaast biedt de e-Crafter een uitgebreide range aan assistentiesystemen. Zo is de geavanceerde ParkPilot standaard. Deze parkeerassistent maakt gebruik van twee camera’s (voor en achter) en 16 ultrasone sensoren. Daarmee wordt ook de zijkant van de auto beschermd en dat maakt inparkeren in krappe plaatsen mogelijk.

Perfect voor distributie in de stad

Met z’n 35,8 kWh batterijpakket heeft de e-Crafter een actieradius van 173 km*. Daarmee is hij bij uitstek geschikt voor een volledige werkdag in een stedelijke omgeving. Omdat hij geen schadelijke stoffen uitstoot, is de e-Crafter welkom in elke milieuzone. Net zo belangrijk als de actieradius is het snel op te laden batterijpakket van de e-Crafter. Laden kan thuis of op het bedrijf via een conventionele 230V-aansluiting. Bij gebruik van een 7,2 kW wallbox duurt het volledig laden van een lege batterij 5,2 uur. Bij een snellader (40 kW gelijkstroom-laadstation) is het pakket in 45 minuten tot 80 procent op te laden.