SEAT Arona private lease

SEAT Arona private lease gezocht? De SEAT Arona is perfecte SUV voor in de stad en daarbuiten. Dit komt doordat deze zeer ruim aanvoelende auto qua afmetingen toch zeer compact is. De Arona is echter wel degelijk een SUV en biedt u met zijn hoge rijhoogte een soepele instap en goed uitzicht over de weg. Naast zijn functie als stadsauto functioneert deze SEAT dan ook prima op snelweg en is hij ideaal voor weekendjes weg. Vallei Auto Groep biedt u daarbij nu geweldige SEAT Arona private lease deals, want deze auto leveren wij standaard met vele mooie extra’s. U kunt hierbij denken aan Traction Control, Cruise Control, Climate Control, ABS, airbags, navigatiesysteem etc. Een perfecte keuze dus!

SEAT Arona private lease volledig geregeld door Vallei Auto Groep

De SEAT Arona private lease deals van Vallei Auto Groep houden allen in dat u een vast maandbedrag en de brandstof betaalt en dat de overige zaken door ons worden geregeld. Uw SEAT Arona private lease auto wordt dus uiteraard afgeleverd met allrisk- en inzittende verzekering. Onderhoud, schade en daaruit volgenden reparaties zitten ook al in het maandbedrag meegerekend, waardoor u zich daar nooit zorgen over hoeft te maken. Na 72 uur krijgt u daarnaast automatisch van ons een vervangende auto. Wij halen uw auto natuurlijk altijd gratis op en leveren hem ook weer zonder extra kosten af.

Volg ons stappenplan snel naar uw SEAT Arona private lease auto

Vallei Auto Groep wil het aanvragen van uw leaseauto net zo makkelijk maken als het rijden ervan en daarom hebben wij voor u een eenvoudig stappenplan gemaakt. U start door de SEAT Arona te kiezen en het daarbij horende leasecontract in te stellen. De volgende stap is het kiezen van uw uitvoering van de Arona. Als u deze drie stappen heeft doorlopen kiest u voor bevestigen en wordt er rechtstreeks een offerte naar u opgestuurd. Indien u nog vragen voor ons heeft kunt u het contactformulier invullen. Vallei Auto Groep is ook telefonisch te bereiken op 0318 – 509 999. We helpen u graag op weg!

Ik heb interesse in de SEAT Arona private lease

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Vallei Autolease. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.